15. kolo
29.11.2008 15:30 CET
3 : 2
(3:0)

Reportáž

Hannover 96 - Karlsruher SC 3:2

Zápas Hannoveru proti Karlsruhe, to bylo drama do samého konce, kde měl nakonci více štěstí domácí celek. Hannover sice po první půli vedl 3:0, druhou půli ale Karlsruhe vstalo z mrtvých a jen tak tak, že v závěru zápasu nevyrovnalo.

Hannover poprvé udeřil již v 12. minutě, když Balitsch nádhernou kolmicí vysunul Mika Hankeho, který poslal míč s přehledem na vzdálenější tyč - 1:0. A gólostroj Hanke se trefil hned o šest minut později podruhé, kdyz Rausch nacetroval míč dopředu, Huszti hlavou prodloužil právě na Hankeho, ten si patičkou míč sklepl a prostřelil gólmana Millera k bližší tyči - 2:0.

Příležitost si vytvořil i KSC, když po rohu Da Silvy se málem prosadil hlavou Kapllani, proti byl ale na brankové čáře stojící Yankov. To na druhé straně rovněž po rohu se málem prosadil Balitsch, jenže proti bylo pro změnu břevno. Odolnost brankové konstrukce vyzkoušel i o chvíli později Huszti, když po se po příhře Hankeho prodral do pokutového území a tvrdě vypálil na bližší tyč.

Minutu před koncem první půle ale domácí mohli slavit potřetí, když po autovém vhazování Cherundula se zjevil před bránou Bruggink, který přihrál zcela osamocenému Forssellovi no a ten neměl nejmenší potíž trefit zcela prázdnou bránu.

Druhá půle začala pro Hannover poněkud nešťastně. Fahrenhorst fauloval v pokutovém území Mutzela, který se velmi ochotně skácel k zemi a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. Zkušený Da Silva poslal míč na druhou stranu, než kam skočil Fromlowitz a tak to v 48. minutě bylo 3:1.

Zbytek druhé půlky ovládl zcela KSC. Nejprve po kombinaci Eichnera s Da Silvou hlavičkoval těsně vedle Fries. Poté přišly po dvou závarech dvě menší šance hostů, gól ale padl až v samotném závěru, přesněji řečeno v 87. minutě, kdy se na hrací plochu dostal Joshua Kennedy a hned měl prsty v druhém gólu. Gólman Miller vykopl míč hluboko na půli Hannoveru, Kennedy prodloužil na Stindela a ten propálil míč Fromlowitzovi přímo mezi nohama.

Joshua Kennedy mohl být dokonce hrdinou utkání, tím se ale stal právě Fromlowitz, když po centru Celozziho a umístěné hlavičce Kennedyho zázračně vyškrábl míč nad bránu a domácí fanoušci tak mohli slavit vybojované vítězství.

Autor: Jaromír Eybl

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele