27. kolo
11.04.2009 15:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Hannover 96 - Hertha BSC 2:0

Svoji situaci si velmi vylepšil Hannover, který doma po takticky dobrém výkonu porazil Herthu 2:0 a momentálně má na sestupové vody již šestibodový náskok. S Herthou to jde naopak od desíti k pěti, protože po ztrátě kapitána Friedricha prohrála potřetí v řadě a po dlouhé době dostala i červenou kartu.

Do utkání ale vstoupili lépe Berlíňané a již po 40 sekundách mohli vést. Ebertův centr přiklepl Voronin Raffaelovi, jehož tečovanou ránu zastavilo břevno. Hertha i poté ovládala hru po většinu času, další šance si ale nevypracovala a ve 29. minutě z čista jasna otevřeli skóre domácí. Na levé straně se uvolnil Rausch a poslal na zadní tyč dobrý centr, který hlavou zužitkoval Hanke - 1:0.

I v následujících minutách byli však nadále nebezpečnější hosté, ve 33. minutě vychytal Enke střelu Cícera a po následné dorážce Voronina byl již překonán, jenže na brankové čáře odvrátil Schulz. Kanonýr Voronin se poté ještě připomněl dvakrát, ve 40. a 44. minutě ale pálil vždy vedle.

Začátek druhého dějství vyšel lépe Hannoveru, ve 46. minutě střílel Krzynówek, proti jehož ráně se vytáhl Drobný. Navýšit vedení se domácím povedlo až za dobrou čtvrthodinu, ještě předtím ale zatlačila Hertha, žádnou pořádnou příležitost si ale nevypracovala. V 62. minutě tak přišel trest. Hanke nacentroval z pravé strany, míč proklouzl až k Brugginkovi a ten ho trochu se štěstím propasoval až do sítě - 2:0.

Pár minut nato se na druhé straně prosadil hlavou Raffael, sudí však branku nepochopitelně neuznal kvůli tzv. mrtvému ofsajdu Piszczeka. Za hosty ještě potom zkoušel vykřesat naději Cícero, jenže mířil těsně vedle pravé tyče. Momentální zmar Herthy dokonal minutu před koncem Voronin, který po zbytečném dohrání Andreasena viděl červenou kartu, kterou předtím hráči Herthy neviděli téměř dva roky.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
Arne

Hrát se stejným zaujetím a stejnou útočnou kvalitou, jako proti Dortmundu - víc nechci. Výsledek se dostaví.

HaHoHe - Hertha BSC!!!

Reagovat
smazaný uživatel

výsledek se dostavil

Reagovat
Arne

Jen potvrzuješ, že tam máš sračky, ale naprosto totální.

Reagovat
Arne

* myšleno v hlavě (abys to pochopil správně, primitive).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele