2. kolo
22.08.2008 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Hannover 96 - Energie Cottbus 0:0

Velmi dietní podívanou nabídlo úvodní utkání druhého kola. Hannover i Cottbus herně potvrdily, že na začátku ligy nejsou v pohodě, a rozešly se smírně po bezbrankové remíze.

Do utkání, jenž se v Dolním Sasku hrálo za vytrvalého deště, vstoupili s aktivitou na kopačkách domácí, což jim vydrželo celou první půli. Nejdříve zahrozil střelou Hanke, posléze měl dobrou příležitost Bruggink, ale ve skluzu míč netrefil ideálně. Hosté odpověděli nepřesnou hlavičkou Sörensena, o mnoho větší šanci měl krátce poté Vasiljevič, který však před včas vyběhnuvším Enkem neuspěl. Po půlhodině otestoval Tremmelovu pozornost z dálky znovu Bruggink, na druhé straně musel Enke včasným vyběhnutím zastavovat pas na Riviče. Ke konci poločasu tlak domácích zesílil, žádná dobrá příležitost se však nenaskytla. Oba týmy při odchodu do kabin doprovázel pískot nespokojených fanoušků.

Do druhé půle vyběhl v dresu Energie i špílmachr Skela, což sice hru více vyrovnalo, atraktivnost utkání tím však zvýšena rozhodně nebyla. Když už Energie předvedla dobrou akci a Rangelov se mohl sám řítit na Enkeho, zastavil hosty nesprávně odmávaný ofsajd. Podobně jako v první poločase si Hannover s postupem času vytvářel větší tlak, k čemuž určitě dopomohl hostující Ziebig, který šel po druhé žluté pod sprchy. Střelou z hranice šestnáctky zahrozil Ismael, udeřit paradoxně mohlo na druhé straně. Vasilijevič překonal ofsajdovou past a z úhlu nabíhal sám na Enkeho, ten ale slabý přízemní pokus zneškodnil. Poslední šanci měli přecijen domácí, ale když hlavičku zneutralizoval Tremmel, skončil zápas bez branek a hráči si, stejně jako při první odchodu do kabin, museli vyslechnout ohlušující pískot.

Autor: Petr Vaněček

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele