2. kolo
23.08.2008 15:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Borussia Dortmund - Bayern Mnichov 1:1

Mistrovský Bayern nedokázal ani na druhý pokus ukořistit plný bodový zisk, jeho utkání na hřišti Dortmundu skončilo zaslouženou remízou 1:1.

Do utkání vstoupila aktivněji Borussia, za níž se svými střelami uvedli Valdéz se Zidanem. Bayern odpověděl jedovatou ranou Altintopa, v 8. minutě však uhodilo na druhé straně. Blaszczykowskému za vápnem míč přiťukl Valdéz a polský záložník pravačkou trefil náramně – 1:0.

O rychlou odpověď se snažil Ottl, Ziegler ale jeho pokus vyrazil a na domácí straně zahrozil z přímého kopu Hajnal. Hostům pak vydatně přitížil kapitán van Bommel, který v krátkém rozmezí viděl dvě žluté a musel pod sprchy. Do poločasu zahrozil ještě dvakrát Valdéz, ale neuspěl.

Do druhého dějství vyběhl lépe Bayern, který si vynutil tlak, ale žádnou šanci ke skórování neměl a naopak mohl být rád, že aktivní Blaszczykowski nepřidal druhou branku. Ke střele se poté dostal Schweinsteiger, ale přestřelil. V 78. minutě však již byl stav vyrovnaný. Po rohu Schweinsteigera se v mlýnici před domácí brankou dostal k míči Borowski a s trochou štěstí propasoval míč do sítě – 1:1.

Ve poslední čtvrthodině už se toho v blízkosti obou branek příliš neodehrálo a tak oba týmy berou zcela zaslouženě po bodu. BVB je zatím na děleném čtvrtém místě, Bayern je desátý.

Autor: Petr Vaněček / ticker.bundesliga.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

BAYERN ZVÍTĚZÍ 2:0---branky: 2.PODOLSKI -------- FC BAYERN MUNCHEN

Reagovat
smazaný uživatel

šlágr kola, 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

x

Reagovat
smazaný uživatel

Supeer BVB at Bayern nevhraje ligu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele