34. kolo
23.05.2009 15:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

1. FC Köln - VfL Bochum 1:1

V utkání Kolína s Bochumí již oboum celkům o nic nešlo, jen o jejich čest. Přesto oba celky až do samého závěru bojovali o stržení remízového výsledku na svojí stranu.

Vedení se ujali hosté již v 18. minutě. Matias Concha nacetroval míč do vápna a Diego Kimowitz si již vědel hlavou rady - 0:1. Jenže o 6 minut později již bylo srovnáno. Po rohovém kopu Kolína si nešťastně vstřelil vlastní gól stoper Yahia, když ve snaze odvrátit míč od zámezí akorát s pomocí břevna nasměroval míč za brankovou čáru - 1:1.

Domácí tento gól nakopl a vytvořili si do konce půle ještě dvě velké příležitosti. Pezzoniho nákop skončil k překvapení všech na břevnu Fernandésovy brány, pumelice Womého z úhlu jen proletěla nikým netečována pokutovým územím.

V druhé půli si dokázali vytvořit šance jen domácí, avšak ani po jedné gól nepadl. Veterán Scherz, pro kterého to bylo poslední utkání jeho bohaté kariéry, po pobídnutí od Broicha Fernandése zblízka nepřekonal. Stejně tak Vucicóvićově své sólo zakončil střelou těsně mimo tři tyče a tak utkání skončila nerozhodně - 1:1.

Autor: Jaromír Eybl

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

x

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele