20. kolo
16.02.2008 15:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Werder Brémy - 1. FC Norimberk 2:0

Žádné překvapení se nekonalo v Brémách. Domácí družstvo zvítězilo o dvě branky a zaslouženě si připsalo tři body při stíhací jízdě za vedoucím Bayernem Mnichov.

To Norimberk takovou radost mít rozhodně nemůže. Po prohraném utkání v Lisabonu trenér Von Hessen nezískal body ani ve svém druhém zápase na norimberské lavičce. Jeho svěřenci znovu nedali ani gól a po špatném výkonu v Brémách se vrací domů opět s prázdnou. Prosadit se nedokázal ani český bijec Jan Koller, který odehrál celé utkání a velmi často se nechal strhnout k faulování soupeřů. Navíc ve dvacaté minutě hry byl vyločen ofenzivní hráč Ivan Saenko a tak Norimberku nezbývalo, než se urputně bránit náporu domácích, což se však příliš nedařilo. První branku obdržel Blažek od mladého Švéda ve službách Werderu Markuse Rosenberga a to ve 30. minutě první půle utkání.

Osm minut před koncem vítězství domácích pojistil střídající chorvatský útočník Ivan Klasnič, kterému na gól nahrál Duško Tošič. Ten byl v zápasu hodně aktivní a v nastaveném čase ještě z přímého kopu vystrašil českého gólmana, nic dalšího se už nestalo a smůlou pronásledovaný Norimberk tak musí po dalším matném výkonu přemýšlet, jak zabránit případnému sestupu, který je vzhledem k jeho aktuálnímu umístění v tabulce dosti reálný.

Autor: Ondřej Hlaváč / goal.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Werder vcelku hladce a bez větších potíží přehraje nevýrazný Norimberk 3:0!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Domící Brémy jsou favoritem, ale musíme se pokusit o překvapení. V naší situaci ani ostatně nic jiného nezbývá ! Tip 1:1. 1.FCN !!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel ! Začíná to být vážné, doufám, že se to v nejbližší době změní ! 1.FCN !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele