11. kolo
27.10.2007 15:30 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

VfL Wolfsburg - 1. FC Norimberk 3:1

Norimberk před týdnem rozstřílel Frankfurt, ale dnes znovu narazil. Prohrál ve Wolfsburgu a zůstává těsně nad sestupovými příčkami, ještě se před něj ale může dostat Duisburg.

Hosté do zápasu nastoupili potěšení z výsledku z 10. kola, ve kterém doma rozstříleli Frankfurt vysoko 5:1. A ze začátku byla vidět jejich herní pohoda. V 17. minutě se po centru Wolfa dostal ke střele Kluge, ale jeho golový pokus parádně vyrazil domácí Jentzsch. Domácí se probrali až po půlhodině hry. Jenže se 100% úspěšností. Neškodně vyhlížející balon z pravé strany si do vlastní sítě něšťastně srazil Charisteas a zařídil tak Wolfsburgu vedení. Domácí vlastní gól hostů nakopl a o čtyři minuty později se radovali z dvojnásobného vedení. Dejagah po sprintu na pravé straně skvěle našel Brazilce Grafiteho a ten míč doklepl za Blažkova záda. Do kabin se tedy šlo za spokojenosti domácích fandů a pískotu hostujícího kotle.

Začátek druhé půle, stejně jako půle první, ovládli hosté. A po deseti minutách si zaslouženě přišli na gól. Poté, co Riether fauloval ve svém vlastním vápně, ukázal sudí nekompromisně na bílý puntík a hosté tak dostali výhodu pokutového kopu. Norimberský Misimovič si nedělal hlavu a zkušeně tuto možnost proměnil a daroval tak hostům ještě naději na body. Jenže tu o pár minut později definitivně zavrhl domácí Dejagah. Ten si před vápnem hostů udělal prostor ke střele a z necelých dvaceti metrů nedal Blažkovi šanci. Rozhodl tedy o tom, že všechny body zůstanou ve Wolfsburgu a Norimberk pojede domů s nulou.

Autor: Michäel März

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

mintál forever

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele