8. kolo
29.09.2007 15:30 CET
3 : 3
(1:1)

Reportáž

VfL Bochum - 1. FC Norimberk 3:3

Bochum doma hostila v osmém kole Norimberk. Zápas českých brankářů dopadl pro oba smírně, ale v příliš dobrém světle se neukázali, když každý z nich pustil tři góly.

Jak Jan Laštůvka v dresu domácích tak Jaromír Blažek za Norimberk měli od začátku co dělat, aby svému týmu neudělali škodu v podobě obdržené branky. Jejich snažení vycházelo téměř do konce poločasu. Nejprve se do domácí sítě trefil ve 40. minutě Peer Kluge a Norimberk rázem vedl 1:0. Radost hostů však netrvala dlouho. O dvě minuty později pustil Blažek pokus slovenského kanonýra Šestáka a do kabin se šlo za stavu 1:1.

Ve druhém poločase už to s českými brankáři tak slavné nebylo. V 60. minutě dal svůj druhý gól za hosty Kluge. Znovu však po dvou minutách obdržel druhý gól i Blažek. Na 2:2 srovnával Meciel. Domácí byli v euforii a ve 66. minutě dal svůj druhý gól Šesták a Bochum poprvé vedla. Norimberk poté znovu nasadil ofenzivní hru a v 81. mu to vyšlo. Na konečných 3:3 srovnal Misimovič.

Díky slušné přestřelce se Bochum posunula o místo nahoru, Norimberk je stále na sestupových příčkách.

Autor: Michäel März

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele