9. kolo
06.10.2007 15:30 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Hannover si vyšlápl na mistra

Stuttgartu se vůbec nedaří a potvrdil to i v dalším utkání. Doma s Hannoverem hrál téměř celý zápas bez vyloučeného Meiry a hosté přesilovky využili, o vítězství 2:0 se postaral Szabolcs Huszti.

Už v osmé minutě nepotěšil domácí fanoušky obránce VfB Meira, který ve vápně zahrál rukou a nejenže viděl červenou kartu, ale ještě k tomu kopali hosté penaltu. K ní se postavil tahoun Hannoveru Huzsti a s klidem jí přetavil ve vedoucí branku. Domácí se dlouho nedokázali oklepat, až ve 28. minutě se po rohu Parda dostal k hlavičce Gomez a balon od jeho hlavy jen těsně míjí Enkeho branku. O chvíli později vyzkoušel Schäfera v brance domácích Hanno Balitsch, ale brankář byl připraven. Do konce poločasu se hosté bránili, a to dost účinně. Domácí ztroskotávali už na středové řadě Hannoveru a do kabin šli za pískotu tribun.

Po přestávce hned vyzkoušel Enkeho Ludovic Magnin, ale brankář hostí byl znovu připraven. Hosté si uvědomili, že pasivitou nemusejí uspět a znovu se tlačili do šancí. V 52. minutě uklouzl Cherundolo a Huzsti se dostal do své druhé velké šance. S tou si poradil jako s tou první a upevnil hostům jejich vedení. Domácí fanoušci se začli pomalu zvedat a odcházet ke svým domovům, což hráčům VfB moc nepomohlo a ti se do ničeho vážného už nedostali. Deset minut před koncem mohl rozhodnou Lauth, jenže ve skluzu netrefil balon, a tak skore zůstalo 2:0 pro Hannover.

Stuttgart tak spadl až na dvanácté místo a na vedoucí Bayern Mnichov už ztrácí deset bodů.

Autor: Michäel März

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat
Slejdy

cemu se tlemis..hrali od 8 minuty o 10

Reagovat
smazaný uživatel

Hannover 96 skvěle jen tak dál ::

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele