12. kolo
04.11.2007 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Karlsruher SC - MSV Duisburg 1:0

Vyrovnaný souboj nováčků nakonec dopadl lépe pro domácí. Zápas se rozhodl po půlhodině hry, kdy jediný gól utkání dal Mario Eggimann.

Ten se dostal i do vůbec první šance utkání. Naběhl si do vápna na dlouhý centr z přímého kopu, jenže ho z necelých pěti metrů neproměnil jak se patří ve vedoucí gól, branku hostí ani netrefil. O dvacet minut později se však kapitán domácích dočkal. Využil totiž parádního Hajnalova centru a hlavou ho poslal do levého dolního rohu Starkeho branky - 1:0. Do konce poločasu si ještě domácí mohli své vedení zdvojnásobit. Nová akvizice hostů Roque Junior se smeknul, k míči se dostal hbitý Massimilian Porcello a jeho pěkná střela jen těsně přeletěla břevno branky MSV.

Ten samý hráč neproměnil další obrovskou šanci i v druhém poločase, když jeho střelu z méně jak pěti metrů od branky Starke excelentně zlikvidoval. Duisburg se probudil až patnáct minut před koncem. To se do šance hrnul Ishiaku a jeho pěkný pokus jen těsně neskončil vyrovnávající brankou. A pak přišla velká šance pro domácí. Čtyři minuty před koncem musel předčasně do šaten hostující Schlicke kvůli nedovoleném zákroku ve vápně, a tak domácí kopali penaltu. S Kapllaniho střelou si však Starke poradil a zasloužil se alespoň o to, že se Duisburg vrátí domů jen s jednogólovou porážkou.

Karlsruhe se tímto vítězstvím udrželo na čtvrtém místě s pětibodovou ztrátou na vedoucí Bayern, naopak Duisburg spadl na předposlední příčku a na svém kontě má stále jen devět bodů.

Autor: Michäel März / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele