17. kolo
15.12.2007 15:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Karlsruher SC - Hamburger SV 1:1

Ve vyrovnaném souboji měli nakonec větší štěstí hostující fotbalisté z Hamburku, kteří si díky brance vstřelené v nastaveném čase odvážejí z Karlsruhe bod. Ani domácí celek ale nemusí být smutný, i přes ztracené vítězství jim po podzimu totiž patří překvapivé sedmé místo.

Vyprodaný Wildparkstadion s napětím očekával, zda se domácím opět podaří potrápit favorita a obrat ho o body. Přesto to byli hosté, kteří na začátku zápasu udávali tempo. I přes mírnou převahu si ale nedokázali vypracovat nějaké vyloženější šance. Na první takovou si museli diváci počkat až do 15. minuty. Se střelou Guerrera si ale výborně poradil domácí gólman Kornetzky, který v brance zaskakuje za zraněnou jedničku KSC Millera. První vážnější šanci domácích měl na hlavě kapitán Egimman, který ale po Hajnalově rohu nezakončil přesně. Poté se oba celky začaly spíše soustředit na obranu než na útok a tak nebyl k vidění moc pěkný fotbal. Do poločasu už si ani jeden z týmů nevytvořil a tak se do šaten odcházelo za bezbrankového stavu 0:0.

Hned v úvodu druhé půle zaspala obrana HSV a toho dokonale využil Christian Timm, který svým třetím gólem v této sezóně poslal domácí do vedení 1:0. Hamburgu trvalo než se ze šoku alespoň trochu oklepal. I přes šance Trochowského a kapitána van der Vaarta se ale stav neměnil. Domácí, vědomi si svého náskoku, se snažili bez zbytečných chyb dohrát zápas až do konce. Ještě jednu příležitost měl domácí ostrostřelec Hajnal, ale jako již po několikáté v tomto zápase ztroskotal na Franku Rostovi. O tom že se vyplatí hrát až do samotného konce zápasu, by mohl vyprávět hostující Ivica Olic, který v nastaveném čase využil zaváhání domácí obrany a vyrovnal tak na konečných 1:1

Hosté si odvážejí velmi cenný body, díky kterému si udrželi třetí místo v tabulce. Domácí nečekaně přezimují na sedmém místě, což je může jen těšit.

Autor: Michael Künzel / bundesliga.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tady bych spis veril v neprohru domacich 10

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele