8. kolo
29.09.2007 15:30 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Karlsruher SC - Borussia Dortmund 3:1

Na půdu nevyzpytatelného Karlsruhe přijela Borussia Dortmund. Ta potřebovala bodovat, což jí však hrubě nevyšlo a prohrála 1:3. Připsala si tak třetí prohru v řadě, zatímco Karlsruhe jen potvrdilo že je nejlepším nováčkem a vyhouplo se na skvělé třetí místo.

Od začátku Karlsruhe dokazovalo všem, kdo je vlastně doma a Borussii ve všech směrech přehrával. Jenže velkou šanci měl Klimowicz, který se v útoku musel obejít bez svého parťáka Petriče, po jeho střele zhruba ze šestnácti se domácí brankář Miller pěkně proletěl. Gól však jako první dali zaslouženě domácí. Ve 25. minutě se střelou přes Wiedenfellera prosadil Porcello. Potom se Borussia ujala kreativity a udávala tempo zápasu. Její tlak dokázal přetavit v branku ve 41. minutě Wörns a srovnal na poločasových 1:1.

Do druhé půle domácí znovu vstoupili jako do půle první a zatlačili hráče BVB na jejich polovinu hřiště. V 64. minutě se do míče opřel Eggimann a pěknou střelou vrátil vedení na domácí stranu. Borussia se sice snažila srovnat, vypovídají o tom dobré pokusy Valdeze a Klimowicze, jenže v 75. minutě dal jistící branku domácích Freis. Hosté se pak k ničemu nedostali, a tak si z půdy nováčka neodvezli ani bod.

Karlsruher SC pokračuje ve skvělých výkonech a po zásluze mu patří 3. místo. Zato Borussia je v krizi a tabulkou padá směrem dolů.

Autor: Michäel März

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele