26. kolo
28.03.2008 20:30 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
DKB-Arena, Rostock

Reportáž

Hansa Rostock - VfL Wolfsburg 0:1

Hansa Rostock hrála v podprůměrném bundesligovém utkání s Wolfsburgem dlouho bez branek, v poslední možnou chvíli však přeci jen jedna padla. Skóroval Krzynówek a zařídil tak pro VfL těsné vítězství 1:0.

Od prvních minut muselo být divákovi jasné, že tady se žádné gólové hody konat nebudou. První příležitost měl v patnácté minutě po přihrávce Santany Hasebe, jeho střelu zpoza vápna směřující nejspíš do břevna vyrazil Wächter. Hostující Vlci byli mírně aktivnější, moc šancí si ale proti téměř bezchybné defenzivě Hansy nevypracovali. V jednatřicáté minutě poslal do pokutového území centr Marcelinho a hlavičku Gentnera reflexivně zneškodnil Wächter. Za tři minuty tentokrát Gentner centroval a našel hlavu Santany, jeho pokus však bez větších potíží lapil výborný Wächter. V závěru první půle se ke slovu dostali také domácí. Jejich největší šanci v první půli měl minutu před odchodem do kabin Bülow a Benaglio se musel hodně rychle pokládat na zem, aby jeho ránu z dvaceti metrů vyrazil.

Krátce po změně stran to po spolupráci s Kernem zkoušel střídající Menga, svou střelou ale mnoho starostí Benagliovi nenadělal. V padesáté čtvrté minutě se konečně povedl rohový kop Marcelinhovi, Dejagah ale hlavičkou branku přestřelil. Hra byla vyrovnaná, lepší šance si však ve druhé půli dokázali vytvořit domácí. V šestašedesáté minutě po spolupráci Yelena s Mengou zachraňoval hosty na poslední chvíli Josué, zhruba deset minut nato hlavičkoval po Pearcově centru Kern, pokus domácího kapitána ale vytáhl nad břevno Benaglio. Rozhodnutí nakonec přišlo v první minutě nastavení. Laas zleva poslal přízemní centr do pokutového území, míč se po odrazu od bránícího hráče dostal ke kopáčkám Jacka Krzynówka a ten mezi nohy propálil Wächtera – 0:1.

Okamžitě po jediné brance utkání přišel poslední hvizd hlavního rozhodčího Brycha. Vlci se před dalšími utkáními tohoto kola posunují před Frankfurt na sedmou pozici, Hansa zůstává čtrnáctá.

Autor: Petr Vaněček / bundesliga.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0-1

Reagovat
smazaný uživatel

dobře já!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele