10. kolo
21.10.2007 17:00 CET
2 : 2
(2:2)

Reportáž

Hannover 96 - VfL Wolfsburg 2:2

I když byl domácí Hannover o dost aktivěnjší, musel dvakrát dotahovat náskok Wolfsburgu a nakonec si připsal bod za remízu 2:2.

Ze začátku utkání nebylo nic pořádného k vidění a fanoušci se dlouho nudili. Až ve 21. minutě si hosté z první šance připsali první branku. Marcelinho nepjrve prošel před obranu, zde si efektivně narazil s Grafitem, zmátl tak obrannou řadu a dostal se před Enkeho. V souboji jeden na jednoho s domácím brankářem Marcelinho uspěl a skóroval. Domácím odpověď netrvala dlouho. O pár minut později si Pinto naběhl na dlouhý pas Tarnata, vypálil a jeho střela se odrazila od levé tyče Jentzschovy branky. Pinto se však nezvdal, míč doběhl a pohodlně ho zasunul do sítě - 1:1.

Jenže oslavy domácích trvaly jen 57 sekund. Dejagah oběhl Tarnata a vypálil na marně se natahujícího Enkeho střelu, která skončila gólem a vedením hostů. První poločas však stále nekončil. Deset minut před jeho dovršením zahrávali domácí rohový kop, na ten si nejvýše vyskočil obránce hostů Josue, který se pokoušel odhlavičkovat k vlastnímu brankáři. Jenže v cestě mu stál rychle reagující Tarnat a ten pohodlně srovnal.

Do druhého poločasu si oba týmy vzaly ponaučení a spíše si hlídaly záda. Pokud se do nějakých šancí dostaly, tak to byli domácí, kdo ohrožoval bodové konto toho druhého. Jenže se nemohli prosadit. Jediná šance, která stojí za zmínku, je šance na začátku poločasu, kdy musel napravit svou chybu z prvního poločasu Josue, který odhlavičkoval na čáře oblouček domácích a hosté nakonec mohli být velmi rádi i za bod.

Autor: Michäel März

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele