10. kolo
20.10.2007 15:30 CET
4 : 1
(3:0)

Reportáž

Hamburger SV - VfB Stuttgart 4:1

Každý fanoušek obhájce titulu prožívá neuvěřitelně težké období. Stuttgart je mezi nejhoršími týmy ligy a teď dostal lekci na hřišti HSV. Pod výhru domácích 4:1 se hattrickem podepsal Ivica Olič.

Zápas se hned od začátku vyvíjel pro mistra velmi zle, a velmi rychle bylo rozhodnuto, že VfB v Hamburku neuspěje. Už po sedmi minutách se domácí prezentovali skvělou akcí zakončenou gólem. Spolupráce Zidan - Hilbert - Olič skončila v síti, poprvé se trefil naposled jmenovaný. Akce na první dotyk domácí fanoušky velmi potěšila. O čtvrt hodiny později Tasci ztratil na své polovině balon a Olič si doběhl pro svůj druhý přesná zásah. A deset minut před koncem prvního poločasu Olič dovršil Hattrick. Ve vápně VfB vznikla mela, Olič se nejlépe zorientoval a tvrdou ranou postřelil Schäfera potřetí. První poločas skončil vysokým vedením domácích hlavně díky galapředstavení Ivici Oliče.

Druhý poločas se už nevyvíjel tak jednoznačně jak ten první. Domácí se tolik nehrnuli do šancí a spíše si hlídali pohodlný náskok. A k tomu se jim podařilo přidat další branku. Po patnácti minutách si na Trochowského centr vyskočil nejvýše Mathijsen a domácí vedli 4:0. Hostům se pak podařilo alespoň jednou skörovat a jen lehce kosmeticky upravit výsledek. V 73. minutě si Tasci naběhl na skvěle zahraný kop Alexandra Farneruda a upravil tak konečný výsledek na 4:1 pro HSV.

Stuttgart si po prohře určitě nepolepší a na vedoucí Bayern už ztrácí 16 bodů. Hamburk se po utkání na svkělém třetím míste.

Autor: Michäel März

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele