7. kolo
25.09.2007 20:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Hamburk vyloupil Vestfálský stadion

Jako na houpačce si musí připadat v Dortmundu. Dvě prohry, pak tři výhry, a pak zase dvě porážky - to je dosavadní bilance tamní Borussie. Tentokrát tým Thomase Dolla doma nestačil na Hamburk, od něhož inkasoval hned tři góly...

Gólový účet zápasu hosté načali už po sedmi minutách, David Jarolím sklepl míč pro Paola Guerrera a peruánský útočník překonal Wiedenfellera. V další šanci Guerrero neuspěl, na druhé straně měl největší příležitost prvního poločasu Federico, ale z výborné pozice trestuhodně přestřelil. Hosté tak mohli trestat, Guerrero ve vápně obral Wörnse a Rafael van der Vaart měl po jeho přihrávce snadnou úlohu.

Snaha Borussie o návrat do zápasu ve druhém poločase skončila dřív, než mohla pořádně začít. Jen pět minut totiž trval návrat z kabin pro Floriana Kringeho, po druhé žluté byl vyloučen a oslabil svůj tým. Hamburk svou přesilovku rychle využil a ukončil veškeré pochyby o vítězi, v 64. minutě Ivica Olič sebral míč Brzenskovi a z hranice vápna přidal třetí gól.

Dortmundu patří po této porážce deváté místo, HSV se naopak vyhouplo už na třetí, jen o bod za vedoucí Bayern, který však má ještě zápas k dobru.

Autor: Petr Starý

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*

jasnej X

Reagovat
HOST*

tak ne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele