13. kolo
10.11.2007 15:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Borussia Dortmund - Eintracht Frankfurt 1:1

Borussia se znovu dočkala v domácím prostředí jen bodu a to se určitě v Dortmundu za dobrý výsledek nepovažují. A to ten jediný bod musela zachraňovat. Naštěstí pro BVB se deset minut před koncem trefil Kringe a srovnal na konečných 1:1.

V sobotu byla proti Borussii hlavně smůla, stačí se podívat na statistiku střel (29:8). Problém je v tom, že většina z nich se Borussii vůbec nepovedla. Buď přišla střela, s níž nemají normálně brankáři problém a nebo branku ani netrefila. Pokud se však ke střele dostali hosté, stálo to za to. Už první minuty tomu odpovídaly. Nepřesné pokusy domácích a nepříjemné šance Frankfurtských. Toto jsou ty nejzásadnější z první půle. Po deseti minutách si na vápně udělal prostor Kohler a jeho střela jen těsně minula branku domácích. A o dvacet minut později si k přímému kopu Eintrachtu stoupl Takahara a s jeho pěknou trefou měl domácí golma Weidenfeller nemalé problémy.

Na začátku druhého poločasu zmrazil zaplněný Vestfálský stadion Ioannis Amanatidis. Ten si zpracoval dlouhý aut Patricka Ocha a tvrdou střelou zkraje šestnácky překonal domací obranu v čele s brankářem. O pár chvil později neproměnil velkou šanci Takahara a domácí si stále drželi naději. A v osmdesáté minutě jim jejich snaha přinesla ovoce. Dede prošel až k vápnu, jeho vysoký centr našel nehlídaného Kringeho a ten gólem urval bod pro domácí Borussii.

Borussia stále patří do horší poloviny ligy a po dnešní remíze se k ní připojili i hráči Frankfurtu, kteří spadli na 10. místo.

Autor: Michäel März / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele