9. kolo
07.10.2007 17:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Bayern Mnichov - 1. FC Norimberk 3:0

Bayern Mnichov jede dál. Tento bavorský expres ve směru za titulem nedokázal zastavit, ba ani zpozdit norimberský 1. FC. Zápas rozhodl skvělým výkonem Ital Luca Toni, který balon poslal za Blažkova záda hned dvakrát. Třetí gól dal zkušený Braziec Zé Roberto.

Po čtvrthodině se brankář hostí Blažek musel vytáhnout. Po souhře Riberyho se Ze Robertem zkoušel štěstí druhý jmenovaný, ale český golman si počínal obstojně. O dalších patnáct minut později byl však Blažek krátký. Altintop zkusil ránu z dálky, jeho pokus český reprezentant ještě vyrazil, no na dorážku Toniho však už neměl a domácí tak vedli 1:0. Deset minut na to a Blažek míč vytahoval z brány podruhé. Na vápně se dostal k míči Ze Roberto a parádní ránou vymetl šibenici. Do kabin se šlo za stavu 2:0 a Allianz arena byla plná spokojenosti.

Ve druhém poločase pokračovali hosté ve stejné mizérii jako v prvním a k ničemu se skoro nedostali. Domácí se však také zrovna do útoku nehrnuli, a hra tak pochytila prvky nudy. Tu oživil až ke konci zápasu Luca Toni. Nejprve po rohu trefil břevno a v 81. minutě podruhé poslal míč do sítě a upravil tak výsledek na konečných 3:0. Korigovat se snažil Reinhardt, ale branku Rensinga těsně netrefil. Do konce zápasu už hostující Galásek a spol. nic nevymysleli a Norimberk odjel z Mnichova ještě se slušným výsledkem 0:3.

Bayern si díky vítězství pojistil první místo, na druhé Karlsruhe má náskok pěti bodů.

Autor: Michäel März

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat
HOST*

Bayern to jednoznacne vyhra. Momentalne je Bayern naslapany v lige.A norinbergu sa v tejto sezone vobec nedari. Takze podla mna jednoznacne je to jednotka.

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

ani se nedivim bayernu mnichov se zatim daří,norinbergu se nedaří škoda že tam nebil Klose bylo by to rozdodně zajímavé.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele