16. kolo
09.12.2007 17:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Bayer Leverkusen - Hansa Rostock 3:0

Bayer stoupá tabulkou vzhůru. Jeho přesvědčivé vítězství 3:0 nad Hansou Rostock bylo již páté v řadě, Leverkusenu navíc přišlo vhod zaváhání vedoucích týmů.

Překvapení v sestavě připravila Hansa. Za nemocného brankáře Stefana Wächtera se poprvé v bundesligovém zápase postavil do brány Jörg Hahnel. Na lavičce náhradníků seděl trenér brankářů 44letý Perry Bräutigam, který byl připraven v případě nutnosti zaskočit.

Sestava Leverkusenu byla doslova poslepovaná, přesto se domácím podařil přimo skvělý začátek. Ve čtvrté minutě po rohovém kopu vstřelil Simon Rolfes míč ze čtyř metrů přímo pod břevno. Během dalších 20 minut díky čtyřem jasný gólovým šancím bylo jasné, kdo kontroluje hru. V 55. minutě byl Freier zastaven osm metrů před bránou Steinem. Nařízenou penaltu Freier pak sám proměnil.

Osmnáct minut před koncem po výkopu brankáře Adlera si míč zpracoval Gekas, uháněl k bráně hostí, obešel brankáře Hahnela a bezpečně došoupl míč do prázdné brány. Bayer Leverkusen tak přesvědčil o své stoupající formě a může se zapojit do boje o nejvyšší pozice v tabulce.

Autor: Jitka Ludvíková / bundesliga.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele