7. kolo
26.09.2007 20:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Arminia Bielefeld - Hannover 96 0:2

Arminia chtěla doma potvrdit velmi zajímavě rozjetou sezonu v zápase s Hannoverem, ale ten domácí překvapil vysokou aktivitou a po zásluze si odváží všechny body za vítězství 2:0.

Tentokráte bez Jiřího Štajnera se Hannover pustil do Arminie hned od začátku. Sice bez gólového efektuy, ale snaha hostům určitě nechyběla. Domácí podržel nad vodou, při šancích Hankeho a Husztiho, gólman Bielefeldu Hain. A tak mohl být i záložník domácích Kučera po poločase spokojený se stavem 0:0.

Hosté však vycítili, že mají dnes šanci uspět, a tak neubrali. Ba naopak, a to se jim vyplatilo. První gol utkání dal v 54. minutě z penalty Huszti. Domácí se pokusili hned srovnat, ale pokus Hankeho šel těsně mimo. Hosté se najednou začli bát o výsledek. Jenže pojistku jim dal střídající Pinto v podobě gólu z 85. minuty, a tak si hosté připsali další úspěch.

Po prohře Arminia spadla na 10. místo, Hannover poskočili na místo jedenácté. Oba kluby mají po deseti bodech.

Autor: Michäel März

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele