13. kolo
11.11.2007 17:00 CET
3 : 1
(0:1)

Reportáž

Arminia Bielefeld - 1. FC Norimberk 3:1

Hráči Arminie Bielefeld si připsali klíčové vítězství, které zřejmě nejvíce rozradostnilo jejich trenéra Ernsta Middendorpa jehož trenérské křeslo bylo před tímto zápasem dost nahnuté. Bielefeld se posunul na čtrnácté místo, naopak Norimberk se dál potácí v krizi a i po tomto zápase se nachází na šestnáctém, tedy setupovém místě.

První nebezpečnou příležitost si vypracovali hosté z Norimberka, když pokus Zvejzdana Misimoviče z 25 metrů zlikvidoval brankář Arminie Mathias Hain. Z následujícho rohu hostů se míč po zmatku v pokutovém území odrazil od tyče. Hráči Bielefeldu se v první půli na mnoho nezmohli. Nebezpečné byly pouze pokusy Jonase Kampera a Daniela Halwara, obě střely však s přehledem chytil Jaromír Blažek. Těsně před přestávkou se Norimberk dostal do zaslouženého vedení, když centr Misimovice hlavičkoval do sítě obránce Andreas Wolf.

Paradoxně poté, co se Norimberk dostal do vedení, začala jeho obrana kupit chyby, ostatně jako ve všech posledních zápasech. Střídající Zuma vyslal na pravé křídlo Kampera, který přesně nacentroval na hlavu Rüdigera Kaufa a ten vyrovnal. Zuma se podílel i na další brance, když našel zcela volného Wichniarka a ten propáli Blažka. Do velké pžíležitosti Norimberka se dostal Marek Mintál, ale jeho střela o centimetry minula pravou tyč Hainovy branky. Svůj výborný výkon korunoval Sibusiso Zuma, který zakončil rychlý brejk Bielefeldu a zvýšil na konečných 3:1.

Autor: Filip Kučera

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele