25. kolo
22.03.2008 15:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

1. FC Norimberk - VfL Bochum 1:1

Norimberku se nepodařilo uniknout ze sestupového místa. Proti VfL Bochum uhrál po remíze 1:1 jen jeden bod, čímž prodloužil sérii bez výhry trvající devět zápasů V tabulce je na předposlední pozici v tabulce s pouhými 19 body. Bochum si na druhé straně upevnila místo v pohodlném středu.

Skalní fanoušci domácích se rozhodli své hráče do 60. minuty nepodporovat a po čtyřech minutách přišlo další zděšení, kdy Šesták po samostatné akci přivedl hosty do vedení. Ale ofenzivně naladění hráči Norimberku potřebovali ke strávení tohoto šoku jen pár minut. Za asistence Róberta Vitteka, který poslal míč z pravé strany velkého vápna na Ivana Saenka, ten míč skoro propásl, ale stačil ho posunout k Janu Kollerovi, jenž prodloužil elegantně k Misimoviči a ten dokončil akci vyrovnávacím gólem. V 21. minutě gólman Bochumi Laštůvka jen stěží odvrátil Saenkovu dělovku a stějně tak ostře kopnutý roh Javierem Pinolou ve 41. minutě.

Štěstí se však k Norimberku obrátilo zády. Nejdříve odkulhal z hřiště zraněný Jaouhar Mnari a jeho náhradník Dominik Reinhardt se po své první přihrávce zranil taky. Nervozita byla na domácích znát. Největší problémy jim dělaly nepřesné přihrávky, které bochumské hráče přímo vybízely ke kontrům. Jako v 31. minutě, kdy Auer těsně minul dobrý Šestákův pas. Jinak se projevovali hosté kromě standardních situacích neškodně. Norimberk opět prokázal, že má velké mezery v zakončování. V 87. minutě propásl svou velkou šanci na vedoucí gól dřívější král střelců Marek Mintál. Norimberk se tak musel spokojit se čtvrtou domácí remízou v řadě.

Autor: Jitka Ludvíková / bundesliga.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Klub se trápí, možná bse to už konečně zlomí v tomto utkání. Další ztráty bodů by už byli kritické. Tip 2:1. 1.FCN !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zase jen bod, trápení pokračuje ! Abychom opravdu mohli pomýšlet reálně na záchranu, musí se začít vyhrávat, aspoň doma !!! 1. FCN !!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele