12. kolo
03.11.2007 15:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

1. FC Norimberk - VfB Stuttgart 0:1

Trápící se obhájce titulu VfB Stuttgart si připsal už druhé vítězství za sebou. O jedinou branku utkání se postaral utočník VfB Mario Gomez v pětadvacáté minutě. Stuttgart se posunul v tabulce vzhůru na jedenáctou pozici. Naproti tomu Norimberk po vyřazení z německého poháru na hřišti druholigové Jeny musel absolvovat další porážku a nadále se potácí u dna bundesligové tabulky na patnáctém místě.

Do první vážnější šance zápasu se dostal obránce Stutgartu Fernando Meira, ale jeho hlavičku konečky prstů vyrazil Jaromír Blažek. Ovšem hosté nemuseli dlouho litovat neproměněné šance, protože už o tři minuty později se mezi třemi obránci Norimberka prokličkoval německý reprezentant v dresu VfB Mario Gomez a z těžkého úhlu překonal Jaromíra Blažka. Ještě v prvním poločase měl obrovskou příležitost Norimberk, ale Joshua Kennedy tvrdou střelou z devíti metrů pouze orazítkoval tyč branky Rafaela Schäfera.

Po hodině se výborným zákrokem prezentoval Jaromír Blažek, který vyrazil dělovku Thomase Hitzlspergera směřující do levého horního rohu. V závěru utkání měla ještě dvě zajímavé šance domací hvězda Marek Mintál, ale v obou šancích těsně minula branku Stuttgartu.

Hráči VfB tedy mohli slavit nejtěsnější vítězství 1:0, naopak hodně zklamaný musel být trenér Norimbeku Hans Mayer, který tak nedostal dárek ke svým 65. narozeninám.

Autor: Filip Kučera

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele