23. kolo
09.03.2008 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FC Norimberk - Hamburger SV 0:0

V Norimberku se diváci gólu nedočkali a tak si domácí Der Club s hosty z Hamburgu body rozdělil. Největší šanci domácích měl Misimovič, který neproměnil penaltu, na druhé straně zkazilo radost Davidu Jarolímovi břevno.

Prvních dvacet minut bylo od obou mužstev velmi opatrných, až ve 22. minutě byla k vidění první šance. Po rohu Van der Vaarta hlavičkoval Olič, Klewera v domácí brance ale nepřekonal. O chvíli později střílel z přímého kopu Van der Vaart, jeho zakroucený projektil ale směřoval vedle. Poté se dostali ke slovu také domácí, Engelhardt a Kluge ale svými střelami Rosta nepřekvapili. Největší šanci měl Norimberk v závěru první půle, kdy po faulu Benjamina na Klugeho byla nařízena penalta. K ní se postavil Zvjezdan Misimovič, jeho slabý přízemní pokus ale s přehledem chytil Frank Rost.

Do druhé půle vstoupili aktivněji domácí, po Reinhardtově centru hlavičkoval těsně nad Robert Vittek, krátce po něm střílel v dobré pozici nad Kluge. V 65. minutě bylo blízko gólu HSV, za dělovkou Davida Jarolíma plachtil Klewer zbytečně, norimberského brankáře ale zachránilo břevno. V závěru plném nepřesností se už nic podstatného neudálo a tak zápas skončil 0:0.

Norimberk díky bodu zůstává šestnáctý a na první nesestupovou příčku ztrácí jen bod, Hamburg nevyužil šanci dostat se přes Brémy na druhou pozici a je stále třetí.

Autor: Petr Vaněček / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Norimberk je nějaký špatný,zato Hamburk válí. Tip - 2

Reagovat
smazaný uživatel

Když to nejde, tak to nejde. Navíc přijíždí Hamburg, který hraje stabilně dobře. Snad to nějak dobře dopadne. Tip 1:1. 1.FCN !!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň tak ! Ale musí být lépe !!! 1.FCN !!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele