základní skupiny - skupina A, 3. kolo
28.01.2006 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

LIBYE - MAROKO 0:0

Maroko, pokud chtělo postoupit, muselo výrazným rozdílem porazit Libyi. V utkání mělo převahu, ale nedokázalo ji využít - remíza 0:0 znamená nejen jejich konec, ale také absolutní střeleckou impotenci.

Maročané od začátku diktovali tempo, v koncovce však byli bezzubí. Už v deváté minutě po Safriho přímém kopu netrefil z dobré pozice branku Naybet, blízko byl později Yaacoubi, z hranice vápna však trefil jen tyč. V dalších šancích selhali Kharla, El Karkouri a Aboucherouane, Safriho přímý kop krátce před přestávkou nepustil do branky libyjský gólman Alejandro.

Ani po přestávce se nic nezměnilo. Maroko sice mělo převahu, ale vytvořit si gólovou šanci se zdálo být nesplnitelným úkolem. Navíc přišla zpráva o vedení Egypta nad Pobřežím slonoviny, což znamenalo pro Maročany konec nadějí. Úroveň už tak průměrného zápasu ještě upadla, asi o jediný světlejší moment se postaral střílející Boussaboun a dobře chytající Alejandro.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele