Synot liga - souhrn 26. kola

22.04.2016, 22:08, aktualizováno 24.04.2016, 21:53
Komentáře a souhrny
Plzeň zvládla šlágr na Letné a k titulu jí zbývá už jen krok. Brno si poradilo s Příbramí, Zlín se rozešel nerozhodně s Duklou. Slavia doma v závěru neudržela vedení nad Teplicemi. Jablonec si zastřílel proti Slovácku. Jihlava si doma zkomplikovala situaci prohrou s Bohemians 1905, Baník nepřekvapil proti Liberci. Mladá Boleslav v pátek potvrdila roli favorita proti Olomouci...

Sparta Praha - Viktoria Plzeň 0:3

24.04.2016 20:00

Góly: 11. Ondřej Vaněk (pen.), 84. Michael Krmenčík, 90+2. Michael Krmenčík

Plzeňská obhajoba titulu už je blízko, blizoučko. Viktorka zvládla šlágr kola a Spartu porazila na její půdě 3:0. Rozhodly pokutové kopy; zatímco Ondřej Vaněk svojí vypjatou chvíli zvládl, Bořek Dočkal totéž na druhé straně nesvedl. V závěru pak zasadil Sparťanům definitivní KO střídající Michael Krmenčík, když nejprve proměnil samostatný únik a v nastavení předvedl lob á la Karel Poborský.

Očekávaný šlágr začal pořádně zostra a jako první si vytvořili velkou šanci hosté. Vaněk z úhlu pálil na Bičíka, ten však bez problémů schoval míč do rukavic. V 10. minutě přišel první penaltový okamžik, Petr Jiráček zajel ve vápně do Petržely a sudí Zelinka neměl na vybranou. K penaltě se místo tradičního exekutora Koláře postavil Ondřej Vaněk a utaženou placírkou k tyči poslal Viktoriány do vedení. Sparta tak znovu v zápase prohrávala.

Domácí samozřejmě na nic nečekali a vrhli se do útoku. Po závaru před Kozáčikem nezakončil ani Juliš ani Lafata a skóre zůstávalo neměnné. Vzápětí na druhé straně hodně nebezpečně hlavičkoval stoper Hejda a Bičík musel vyrážet. Ve 26. minutě se dočkala penalty i Sparta. Neobratný skluz tentokrát předvedl Petržela, obětí byl Krejčí a ani tady neměl Zelinka na vybranou. Bořek Dočkal si po zápase s Duklou postěžoval, že penalta pro něj nebyla snadnou záležitostí, přesto se v tomto vypjatém zápase k penaltovému puntíku postavil, ale na rozdíl od zápasu s Duklou selhal. Dočkal zvolil razantní střelu doprostřed, ovšem hodně vysoko přestřelil! O chvíli později mohla Plzeň vést už o dvě branky, Kolářovu pěknou střelou ještě lépe vyrazil Bičík a udržel Spartu ve hře. První poločas byl vyrovnaný, Viktorka vedla zejména díky tomu, že dokázala svůj pokutový kop proměnit.

Sparta samozřejmě neskládala zbraně a ve druhém poločase už Plzeň jasně přehrávala. Bylo to logické, Viktoriáni se hnát dopředu nemuseli, zformovali obranný blok a vyčkávali, co domácí předvedou. Sparta si ve druhém poločase vytvořili několik vyložených šancí, ale ne a ne vstřelit branku. Postupně selhali Frýdek, Dočkal i Juliš. Až přišla 84. minuta a nesmyslné počínání Costy. Ten naskočil na Koláře, balón propadl a střídající Krmenčík postupoval sám na Bičíka. Únik vyřešil zkušeně, balón dostal do sítě a o vítězi bylo rozhodnuto! Letnou začínali opouštět i diváci a Plzeň si výsledek v pohodě pohlídala. V nastavení pak předvedl fotbalovou lahůdku znovu Michal Krmenčík, lobem á lá Poborský přehodil Bičíka a zvýšil už na 3:0. Domácí sparťanská neporazitelnost v této sezoně skončila, co je však důležitější, Plzeň na 99,9% obhájí mistrovský titul, což se naposledy povedlo Slavii.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - 1. FK Příbram 2:0

24.04.2016 17:00

Góly: 50. Michal Škoda, 57. Jakub Řezníček

Brněnská Zbrojovka dál živí naděje na evropské poháry. Moravané porazili Příbram 2:0 a na pátou Slavii už ztrácejí jen dva body. Brnu vystříleli výhru útočníci Škoda s Řezníčkem.

Domácí tak potvrdili výbornou formu v domácím prostředí. V zápase byli lepším týmem a tři body získali naprosto zaslouženě. Už v prvním poločase měli několik dobrých příležitostí, Zoubeleho centr se sice se štěstím dostal k Řezníčkovi a jeho ránu musel vyrážet Hruška. O chvíli později zakončoval po nacvičeném signálu sám Zoubele, ovšem ani on nebyl úspěšný. Příbram poprvé ohrozila brněnskou branku až ve 35.minutě, Bednář si pohlídal ofsajdovou hranici ale povyběhnutého Melichárka nepřekonal. Akce pak ještě pokračovala ale ani Rezek na zadní tyči nedokázal skórovat. První poločas tedy skončil remízou 0:0.

Branky začaly padat až ve druhém poločase a to výhradně do hostující sítě. Nejprve v 50.minutě využil ideální Buchtův centr na zadní tyči Michal Škoda a hned o sedm minut později přispěchal s gólovým příspěvkem i Jakub Řezníček. Akce byla podobná, znovu centroval Buchta a Řezníček podobně jako Škoda hlavou zamířil do černého. Dvoubrankové vedení už Brno nepustilo, Suchan měl sice možnost, ale balón poslal před Melichárkem hodně nad.

Čtvrthodiny před koncem centroval znovu Buchta ale tentokráte Chrien své spoluhráče Škodu a Řezníčka nenapodobil. Příbram nedokázala výsledek ani zkorigovat, Laňka trefil boční síť a na druhé straně Škoda netrefil branku. Zbrojovka doma opět nezaváhala a ba pátou Slavii ztrácí už jen dva body.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Dukla Praha 2:2

24.04.2016 17:00

Góly: 22. Štěpán Koreš, 84. Tomáš Janíček - 28. Néstor Albiach, 90. Néstor Albiach

Néstor Albiach se stal spasitelem Dukly, když vyrovnal v 90.minutě svojí druhou brankou na konečných 2:2. Zlín v zápase dvakrát vedl, ale výsledek nedokázal udržet.

Španělský ofenzivní hráč se poprvé představil domácímu publiku v 19.minutě, kdy jeho pumelenice ztroskotala na brankáři Holém. Nicméně do vedení šel Zlín, Dukla nedokázala zažehnat nebezpečí rohového kopu, balón se dostal až ke Štěpánu Korešovi a ten prostřelil golmana Radu. Vedení Zlínu vydrželo jen necelých šest minut. Néstor Albiach využil perfektního vysunutí Bergera a poprvé srovnal stav zápasu. Zlín mohl přeci jenom poločas ovládnout, ale v samém závěru Koreš hodně přestřelil.

Zatímco v prvním poločase měli možná o něco více ze hry Ševci, druhou půli začala mnohem aktivněji Dukla. Berger pálil nad a Albiacha vychytal Holý. Na druhé straně zase ohrozil hostující branku Holík ale Rada byl připraven.

Ševci se výrazně přiblížili třem bodům pět minut před koncem. Matějov šikovně sklepl balón pro Tomáše Janíčka a ten přesnou ranou k tyči rozradostnil domácí fanoušky. Jenomže ani tohle vedení Ševců netrvalo dlouho a znovu se o to postaral Néstor Albiach. Ve vápně si doběhl pro balón a z otočky neomylně vypálil.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FK Teplice 2:2

23.04.2016 20:15

Góly: 16. Milan Škoda, 51. Milan Škoda - 31. Davor Kukec, 86. Ivo Táborský

Hodně zajímavou divočinu přinesl závěr utkání mezi Slavií a Teplicemi. Sešivaní v zápase dvakrát díky Milanu Škodovi vedli, ale Teplice pokaždé srovnali krok. V nastavení navíc ve vůbec poslední šanci zápasu nedal Hušbauer penaltu.

Fotbalisté Teplic si směrem dopředu nevedli vůbec špatně a svojí sílu předvedli sešívaným už v 10.minutě, kdy Fillo pláchl Jablonskému a naservíroval balón Vachouškovi a jeho ránu Pavlenka vyrazil na rohový kop. Předvedli se i Slávisté a ihned z toho byla branka. Souček přenesl balón na Mihalíka a ten vykouzlil přesný centr na hlavu Milana Škody a Slavia vedla 1:0. Severočeši okamžitě zapli a jejich snaha za vyrovnání byla úspěšná. Hora ještě se svojí hlavičkou neuspěl ale zakrátko pohledná kombinace vyústila v prudkou přízemní střelu Kroba a vyrovnávaci branku Davora Kukece. Ten dobře přečetl hru a nepovedenou Krobovu střelu na zadní tyči usměrnil do sítě. Slavia mohla poločas vyhrát, Škoda byl několikrát dobře v náběhu ale hlavou zkrátka míjel cíl.

Po změně stran se pokračovalo v nastoleném trendu a to včetně střílejícího Milana Škody. V 51.minutě udržela Slavia balón poblíž pokutového území, Zmrhal ho hlavou vracel na malé vápno a Milan Škoda v záklonu opět hlavou uklidil míč do sítě - 2:1 pro Slavii.

Na tahu byli znovu hosté a defenzíva Pražanů se musela mít na pozoru. To se dařilo až do 88.minuty, kdy stoper Bílek nevyřešil situace podél postranní lajny ideálně, míčem napálil Filla a ten následně pelášil do vápna, přihrávkou pod sebe našel čerstvou sílu na hřišti Iva Táborského a bylo to 2:2.

Slavia se s tímto výsledkem nehodlala smířit a ve zbytku času obléhala teplickou branku. Josef Hušbauer si dokonce pokoušel vymodlit pokutový kop, ale sudí mu na jeho teatrální kousek neskočil. Nicméně Ljevakovičovi to možná bylo líto a tak si v poslední možné šanci chytl pod krkem Mešanoviče a penalta byla na světě. Osud zápasu si však se Slavisty "zašpásoval", Hušbauer, který si před pár minutami penaltu zkoušel vymodlit jí nakonec opravdu zahrával, jenže jí kopl tak bídně, že ji Grigar zpacifikoval a bylo po zápase. Červenou kartu ještě uviděl teplický Soungole. Teplice remizovali v Edenu se Slavii 2:2.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - 1. FC Slovácko 3:1

23.04.2016 17:00

Góly: 16. Stanislav Tecl, 50. Lukáš Masopust, 66. Martin Doležal - 88. Libor Došek

Jablonec odčinil ostudu s Duklou a doma nastřílel Slovácku tři branky. Trefili se Tecl, Masopust a Doležal. Domácí byli jasně lepším týmem a mohli vyhrát mnohem vyšším rozdílem, avšak Heča v brance Slovácka předváděl dobré výkony. Jedinou branku poraženého vstřelil Došek.

Domácí začali aktivně a bylo jasně vidět, že chtějí výkon z Julisky odčinit. Slovácko se v počátku jen bránilo, střela Pernicy se otřela o tyčku ale Stanislav Tecl už byl v 16.minutě úspěšný. Jablonečtí předvedli povedenou akci na jejímž konci byla přihrávka Hübschmana a neomylné zakončení zmiňovaného Tecla. Ve 32.minutě mohl stejný muž zvýšit, ale podběhnutí Heči potrestat nedokázal a balón z jasné šance poslal mimo. Jablonec i přes převahu další branku nevstřelil, na tu si museli diváci počkat až do druhého poločasu.

A dočkali se hned na jeho začátku. Mihálíkův centr z rohového kopu poslal za Hečová záda patou Lukáš Masopust. Jablonec se definitivně uklidnil a na branku Slovácka se valil jeden útok za druhým. Mihálík s Teclem společnou akci dva na jednoho neproměnili, ale o chvíli později už Jablonec stejně vedl o tři branky. Další střela Mihálíka se neujala ovšem dorážející Doležal už byl úspěšný.

Gólový rozdíl mohl být nakonec mnohem vyšší, ale Jablonečtí porakčovali v zahazování. Místo výsledku 4:0 nebo 5:0, kterému by se nikdo nedivil přišlo nečekané snížení. V jedné z mála akcí Slovácka snížil střídající Libor Došek, ale na více už se hosté nezmohli. V nastavení ještě předvedl svůj um golman Heča a pak už sudí utkání ukončil.

Více informací k zápasu

Vysočina Jihlava - Bohemians Praha 1905 1:2

23.04.2016 17:00

Góly: 39. Petr Hronek - 42. Michal Šmíd, 54. Michal Hubínek

Už jen krůček schází pražským Bohemians 1905 k definitivní záchraně. Klokani zvládli klíčový souboj v Jihlavě a před patnáctým místem mají čtyři kola před koncem osm bodů. Naopak Jihlava ještě musí bojovat, situaci má však pořád ve svých rukou.

Úvod utkání nabídl vyrovnanou partii a až na nepřesnou střelu Mosquery k ničemu vážnějšímu během půlhodiny nedošlo. I přes absenci vyložených šancí však padly v prvním poločase dvě branky. Nejprve si ve 39.minutě vytvořil palebnou pozici Petr Hronek a nádhernou střelou do šibenice poslal Vysočinu do vedení, ale krátce poté, ve 42.minutě bylo srovnáno. Švecův dlouhý nákop usměrnil hlavou za záda golmana Hanuše Michal Šmíd.

Bohemians dokázali krátce po změně stran výsledek otočit a velkou zásluhu na tom měl v parádní formě hrající Tomáš Čížek. Veterán v dresu Klokanů si pohrál s domácí obranou, vytvořil jasnou tutovku pro Michala Hubínka a ten střelou k tyči nedal Hanušovi šanci - 2:1 pro Bohemians. Jihlava se dlouho nemohla dostat do tempa, až devět minut před koncem mohl po rohovém kopu srovnat Krejčí, ale Zlámal proti jeho hlavičce předvedl pohotový zákrok.

Hosté se v závěru úspěšně bránili a z protiútoku mohli vstřelit třetí gól. Acosta ale Hanuše na přední tyči nenachytal. Jihlava nakonec srovnat nedokázala a před vlastním publikem prohrála 1:2.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Slovan Liberec 0:2

23.04.2016 17:00

Góly: 11. Jan Sýkora, 59. Marek Bakoš

Slovan Liberec dokázal zvítězit v Ostravě a pojistil si čtvrté místo před Slavií. Hosté šli do vedení zásluhou Sýkory a ve druhém poločase krásným přímým kopem pečetil výsledek Bakoš. Baník si v zápase příliš šancí nevytvořil.

Souboj Baníku s Libercem byl pikantní pro Vlastimila Petrželu, jeho svěřenci dokázali zvítězit dvakrát v řadě, ale potvrdit to proti pohárovému aspirantovi to bylo složité.

Liberec začal naplňovat roli favorita ve 12.minutě, kdy předvedl rychlou akci a poněkud šťastnou koncovku. Přihrávku napříč pokutovým územím dopravil se štěstím do sítě Jan Sýkora, přičemž brankáři Šromovi nasadil jesličky. Liberec měl mírněji navch, ale o nějaké velké převaze nemohla být řeč. Tím spíše, že po půlhodině hry mohlo být srovnáno. Matěj Helešic se dostal do blízkosti Koubka, jenomže svůj pokus poslal trestuhodně nad.

Po změně stran byl obraz hry totožný, Liberec měl převahu ale žádné větši šance si nevytvářel. Až v 58.minutě vstřelil klíčový druhý gól Marek Bakoš. Zkušený forvard se postavil k volnému přímému kopu a krásnou střelou překonal Šroma. Dvougólový náskok už Liberec v pohodě hlídal a Baník k ničemu nepouštěl. Mladý kádr domácích to měl s Libercem těžké a nakonec se mu nepodařilo ani snížit. Slovan si díky výhře 2:0 upevnil čtvrté místo, Baník samozřejmě zůstává poslední.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc 4:1

22.04.2016 20:15

Góly: 3. Pavel Čmovš, 6. Jan Chramosta, 20. Tomáš Přikryl, 74. Ladislav Takács - 7. Šimon Falta

Mladá Boleslav na rozdíl od Slavie zápas se Sigmou Olomouc zvládla a nadále si bezpečně drží třetí místo. Středočeši vyhráli jasným výsledkem 4:1 když o všem důležitém rozhodli už v průběhu prvního poločasu.

Svěřenci Karla Jarolíma měli parádní start do utkání, když proěnili už ve třetí minutě rohový kop. Na Přikrylův centr si naskočil Pavel Čmovš a Bolka vedla 1:0. Ještě než se Sigma stačila rozkoukat a vstřebat první gól, inkasovala podruhé. Magera sklepl dlouhý Fleišmanův nákop pro Chramostu a ten zvýšil na 2:0. Sigma dokázala na druhý gól zareagovat okamžitě a hned minutu později si Šimon Falta položil brankáře a střelou do prázdné ještě umocnil divoký začátek utkání.

A další šance a vlastně i branky na sebe nenechaly dlouho čekat. Chramosta tentokrát Reichla nepřekonal ale ve 20.minutě Tomáš Přikryl ano. Ten udělal Reichlovi kličku a střelou do prázdné zvyšoval opět na rozdíl dvou branek. Trenér Jílek udělal ještě v prvním poločase změnu a místo stopera Radakoviče poslal na hrací plochu Jana Štěrbu. Defenzíva se pak skutečně zklidnila a do poločasu už neinkasovala.

Mladá Boleslav měla i po změně stran větší převahu, ovšem výsledek 3:1 setrvával. Až čtvrthodiny před koncem odvedl dobrou práci Magera, dalším sklepnutím posunul balón na Přikryla, ten ještě vyšperkoval akci přihrávkou na Ladislava Takácse a ten dělovkou definitivně rozhodl - 4:1. Mladá Boleslav má na třetím místě před zápasem Baníku s Libercem už čtyřbodový náskok. Naopak Sigmě se opět o něco více vzdálila záchrana.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň26222254:1668
2.Sparta Praha26183552:2257
3.FK Mladá Boleslav26157458:3252
4.Slovan Liberec26156541:2551
5.Slavia Praha26119635:2442
6.Zbrojovka Brno261241031:3240
7.FK Jablonec26810842:3634
8.1. FC Slovácko261031332:4433
9.Dukla Praha26791039:3730
10.Bohemians Praha 190526611930:3529
11.FK Teplice26771235:4328
12.Fastav Zlín26761329:4427
13.Vysočina Jihlava26751426:4726
14.1. FK Příbram26731630:4824
15.Sigma Olomouc26491326:4421
16.Baník Ostrava26422025:5614

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (805)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zase výborná páteční předehrávka..

Reagovat
monty25

Reagovat
Spalovač šancí

Fotbalisti se těší na víkendové kalby, tak jedou naplno

Reagovat
smazaný uživatel

Ta poslední akce

Reagovat
ZB 07

Sigma

Reagovat
Liquid

snad Příbram vyhraje v Brně a záchrana Sigmy bude jen v oblasti teorie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
pawelFCB

Jak někdo může přát záchranu Příbrami Ještě na úkor Sigmy..

Reagovat
meno

Kvůli práci s mládeží, kvůli tomu že kádr na první ligu má, kvůli tomu aby každej mohl někoho hejtit a poslední nejdůležitější bod mám jí nejblíž ze všech prvoligových týmů (ne že bych tam někdy byl, ale )

Reagovat
pawelFCB

Faktor Starka,x nesympatických hráčů typu Bedny v týmu,návštěvnost mizerná. Ať pracují s mládeží v druhé lize.

Reagovat
Losinho

Závorka

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
Manik...

Reagovat
kalla

Reagovat
Manik...

Reagovat
stas87

Aj tak ten program s tym videom Berbr alebo Pelta stopnu. Musi sa ist podla not,ziadna zmena a nikto nesmie narusit vopred dohodnuty plan.

Reagovat
Znalec

Dneska Přikryl a Magera po dvou asistencích se asi učili od mistra

http://imageshack.cz/images/2016/04/16/ff.png

Reagovat
smazaný uživatel

ten chramosta ma xicht primo jak delanej na pest.

Reagovat
Znalec
Reagovat
Adalberto.Littleoak

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně,ze byl plán!

Reagovat
Losinho

KJVCD

Reagovat
Kepy_FCB

Laco Kakáč se ukopnul pěkně!

Reagovat
Hokaido

http://ow.ly/4n17LM

Spartička musí!

Reagovat
Losinho

Reagovat
Desmond Glazebrook

Reagovat
C-M@ster

Tiket dobrej.

Jak se rozhoduješ, na jakej mač hodíš to "padne víc gólů než..."?

Reagovat
Hokaido

feeling

Né, tak Bournemouth to doma na silný týmy moc neumí a očekával jsem obranu Chelsea s Miazgou a Babou, to je záruka golů.

Liberci jsem věřil, protože Baník má prostě o dvě třídy horší tým a hlavně ta jejich obrana je tragická.

A Spartu jsem dal jen abyc to zítra bylo zajímavější, kdyby to všechno vyšlo.

Reagovat
Kang & Kodos

Ale na ten handicap bych teda koule neměl, vždyť jim na podzim dali desítku

Reagovat
Hokaido

Rayo je super, navíc bylo jasný, že nebude hrát CR7. Ale nakonec teda nervy.

Reagovat
Kang & Kodos

Rayo je super. Když si jednou za čas vsadim, tak over na ně je jedna z tutovek.

Reagovat
HorajzmAmmann

v životě bych nedal ten Real. Tam nikdy nevíš jestli to neskončí debaklem. Ale trefil jsi to za ten kurz

Reagovat
ZB 07

Reagovat
raduinho

Reagovat
valloire

Reagovat
Hokaido

Je to sport.

Reagovat
ZB 07

Baník ale Bohemka skvěle, Pivarník odvádí úžasnou práci...a Jablonec mi drží šanci na výherní tiket, takže paráda

Reagovat
HorajzmAmmann

nakonec si myslím, že ten Liberec vyloženě lepší nebyl. Max o jeden, těch 0:2 zní až trošku moc jednoznačně.

* Hrubý byl dneska mimo, jak mezihra tak standartky.

* Červenka mimo

* Ta ruka píská se za to penalta nebo ne ? (čistě teoreticky, výsledek by to stejně neovlivnilo)

* pozitivní zjištění, i s TOP3 se dá hrát !

* Bakoš

* Šrom

Reagovat
Chlupatá máma

Ostrava nás přehrávala od 1. do 91. minuty... Nechápu, jak jsme mohli těch minimálně 15 gólovek přežít, fakt uhaluzený 3 body. Ještě větší štěstí než v Terstu proti Udinese nebo v Marseille.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Na mě to působilo, že Liberec hrál to co mu stačilo. Na bod jsme neměli. Červenkovi jsem přestal věřit, je to nefotbalový bojovník, šance vždycky řeší zbrkle, podle mě si sám nevěří.

Šašinka je nemotorný, balón mu překáží, neprocpe se ani k hlavičce, Kaša nedal za celý zápas jedinou dobrou přihrávku, Šrom dělá chyby jako Pavlenka, navíc častěji.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna Šašinka včera vyhrál více soubojů, nepřišel mi zas tak hrozný. Co se týče toho Liberce, tady mám ten stejný pocit. Prostě se netlačili nijak extra do útoku, ale když dáli gól, tak se zatáhli a hráli si to svoje..

Reagovat
Wat

Ne, dělejme si to obtížnější až do posledního kola, fakt...

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyz s tim kazdy pocital od podzimni prohry ve vrsovickem Dolicku, dnes nam dal Liberec vystavil definitivni pecet sestupu do druhe ligy. Po padesati letech (dele uz je jen Slavie- 51 let).

Nu coz, my se vratime, verim v to, ze brzo a budem silnejsi

Aspon pristi rok pozname nove destinace, nove cestovani a hlavne, do druhe ligy jdem s usmevem !

Reagovat
Kang & Kodos

Definitivní ještě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, ze ano. Takhle musime porazit Plzen, vlastne vsechny a spolehat, ze Pribram a Olomouc vse prohraji. A kdyz vezmu v potaz, ze ligu nedohrajem s juniorkou, ale poctem zraneni snad s dorostem, tak to by se nestalo ani v alternativnim Matrixu. Tudiz dnes definitivum. A no a co

Reagovat
JarousFCB

Jojo... Bude to zajímavé pokud se nám moc nerozpadne kádr,tak věřím v rychlý postup. Btw zašel bys dnes na pivko?

Reagovat
smazaný uživatel

To rikas brzo Kdybys napsal drive... Takhle setri na sobotni posledni jazdu.

Reagovat
JarousFCB

Asi nepojedu...

Reagovat
fantomas

Skalák gól/asistence v šestym po sobě jdoucim zápase, do kterýho zasáhl. Všechno výhry, a když jednou zůstal na lávce, byla z toho jen remíza s Burnley. Fazóna jako hrom.

Reagovat
Kang & Kodos

A my jsme za něj dostali o 5 mega míň, než za Hušbauera

Reagovat
smazaný uživatel

A to neví ,že pujde první až postoupěj do PL i fifinkou

Reagovat
Hokaido

Fuu, tak to ani nechci vidět, co by v tý druhý anglický Pepik vyváděl.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Rarášek

Reagovat
fantomas

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Miguel19

Šrom

Brankáři Baníku vyhajpovaní jeden víc jak druhej, a přitom jeden horší jak druhej tvl..

Reagovat
HorajzmAmmann

Chmiel je dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Soudíš na základě těch pár zápasů jo? V Olomouci nechytil vůbec nic.

Takový Šrom minule chytal super a dneska to byla hrůza.

Reagovat
HorajzmAmmann

soudím i podle juniorky...

Reagovat
smazaný uživatel

V juniorce byl dobrej i Šašinka a do áčka se nikdy neprosadil.

Reagovat
smazaný uživatel

To neni jen o golmanech. Fanousci Baniku takhle hajpujou kazdyho hrace. Napriklad Frydrych do repre je vylozene pamatnej

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kang & Kodos

Někdy sice jo, ale na Vůcha alias největšího talenta v ČR to furt nemá.

Reagovat
db18

To jste z něj ale udělali vy... My (+dolar a hefy) jsme jen psali, že by měl hrát místo Petržely...

Reagovat
Kang & Kodos

Já teda fakt ne Ale i vy jste psali, jakej je to talent. V pětadvaceti. A neříkám, že by v Plzni na základ neměl, ale to by nesměl bejt tak vymletej.

Reagovat
db18

...protože do základu se u nás dostane jen nositel nobelovky.

Reagovat
Kang & Kodos

*vymletej i na vaše poměry

Reagovat
smazaný uživatel

no tak hefy tady strikal z jeho kazdeho dotyku s micem a placal cosi o megasuper talentu

Reagovat
HorajzmAmmann

každej je někdy trošku víc vyhajpovanej, rozhodně bych tady ale nepsal že jenom my tady hejpujem každýho Greguš, Baránek, Frydrych na stoperu, někdy Stronati u nás měli akorát větší formu než jinde ale vyloženě do repre je tady nikdo necpal (max 2, nebo do budoucna) To si tady akorát Plzenáci serou do huby

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on je.

Reagovat
taws

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on je.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
HorajzmAmmann

na Harcov ho berem

Reagovat
smazaný uživatel

Už si ho tam potkal?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo soráč ty budeš spíš na Stodolní

Reagovat
HorajzmAmmann

jsem Harcov a nepotkal

Reagovat
smazaný uživatel

jooo seš ten co chlastal se Štajnerem snad kdysi ne? tak to si pamatuju dobře

Reagovat
HorajzmAmmann

nechlastal... teda já jo, on ne

Reagovat
smazaný uživatel

Vůch nepochybně má talent velkej, ale jen to nestačí aby se prosazoval.

Reagovat
smazaný uživatel

a sakra dalsi odbornik z Plzne...

Reagovat
HorajzmAmmann

to jsou tady koukám všichni, přitom v roce 2011 nikdo nevěděl co je to fotbal !

Reagovat
pawelFCB

Nedávno na ně chodilo doma tolik lidí, kolil jich jezdí ven.. Fanoušci úspěchu

Reagovat
risk je zisk

Tohle zboznuji, vy se vazne za sve fanousky stydet nemusite, ale zase ze sebe nemusite delat buhvi co. Je logicke, ze kdyz se dari tymu a vyhrava ruzne souteze, hraje evropske pohary a kupodivu se jim tam dari, tak lide prijdou. U Plzne to je jeste skvele, jelikoz to nebyl a neni nejaky projekt.

Reagovat
pawelFCB

To nějak nepopírám, ale umění je chodit,když se nedaří. Vy hrajete o titul a kolikrát to ani není vyprodané (i když oficiálně je,ale jdou vidět prázdná místa)

Reagovat
risk je zisk

Tak v Plzni se vzdy vic chodilo na hokej a fotbal byl druhorady. Tohle, co si napsal je jeste predcasne, az prestanou tihle fans chodit na fotbal, kdyz se Viktorce nebude darit, tak pak bych mluvil o plastic fans, ale ne ted.

Reagovat
pawelFCB

To nějakou dobu ještě hrozit nebude a za Berbra tím tuplem.

Reagovat
risk je zisk

Jj .

Reagovat
db18

Vyprodáno se nerovná plno...nemělo se prostě prodávat tolik permic...

Reagovat
pawelFCB

K čemu si je pak lidi kupují,když nechodí?

Reagovat
db18

Spekulanti, co chtěli vydělat na prodeji lístků na LM...

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tu zase..

Reagovat
smazaný uživatel

a jak chceš znovu prodat už jedou prodaná místa pro permanentkáře? Inu, zdravý rozum u baníikovce nejde moc čekat......a že na Baník chodí vyloženě davy.....kde je těch chybějících 14 000 z mistrovské sezóny?

Reagovat
pawelFCB

Že na vás chodilo 5tisíc v dobách největší bídy. U nás bylo v mistrovské sezóně narváno k prasknutí...ale to vy moc neznáte.

Reagovat
smazaný uživatel

to víš že ne, proto se chodilo na Kaučuk 2 hodiny před výkopem aby se urvalo slušné místo na našlapaných tribunách, v té době chodilo na Bazaly posledních 1500 zoufalců.....

Reagovat
pawelFCB

Ja myslel spíše mistrovskou sezónu,tu neznáte. Jinak nevím jak teď v druhé lize,ale v první vás chodilo celkem dost. I za dnešní počet v HK

Reagovat
HorajzmAmmann

mě nejde možná až tak o počet. Však s tím já souhlasím, že s výkony roste počet. Jenom u té Plzně to je i o aroganci (a tím nemyslím jenom aurofotbal) . Prostě si daleko víc vážím sparty a v tom boji o titul fandím jí, možná jako jediný chachar.

Reagovat
pawelFCB

Podle isportu nejsi jediný Chachar,co přeje titul spíše Spartě. Pro mě je i přes to všechno Plzeň pořád menší zlo...

Reagovat
HorajzmAmmann

Já mám sen, že si jednou zahraje o titul Sparta, Slávia, Brno a Ostrava. Letná, Eden, Lužanky, Bazaly ... a že Příbram sestoupí. Nevím proč, prostě to tak je

Reagovat
ZB 07

naprostej souhlas..

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Bagr007

Reagovat
risk je zisk

Hodne mokrej sen .

Reagovat
HorajzmAmmann

sny nejsou od toho, aby se splnil každý rok. A vzhledem k základnám všech těch klubů se to klidně může stát. Mám 23, a v příštích padesáti sezonách se toho může stát opravdu hodně. Takže proč mokrej sen ? Já nečekám že to bude příští sezonu

Reagovat
HorajzmAmmann

není to nic typu chci aby Baník vyhrál LM

Reagovat
smazaný uživatel

8 let stary...

Reagovat
HorajzmAmmann

2007/2008

a spojit tam ten závěr z 2009/2010. Tři týmy a rozhodovalo se dá se říct v posledních sekundách. Tu Mladou Boleslav a Příbram mám pořád před očima

Reagovat
pawelFCB

Přesně, já mám pořád před očima toho zmrda Táborského,jak dává gól v 90.min... to jsem byl neskutečně nasrany.

Reagovat
HorajzmAmmann

a ta Příbram ? A rozhovor s Mičolou potom

Reagovat
frankiefcb

Proč, kdo by v roce 2006 řekl, že za dalších 10 let bude Plzeň se 4 tituly nejúspěšnějším týmem.

Reagovat
Djibril6

Novým trenérem se Slavie bude Luboš Kozel a za asistenta bude mít Luboše Zakostelskyho.

Reagovat
db18

Baky moc pěkně.

Reagovat
centos

Pět let trápení bude ukončeno sestupem, ale paradoxně je to v této sezoně takové nějaké.. pozitivnější

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska asi nejhorší výkon na jaře. Šrom, škoda slov. Korunu tomu však nasadila securitka. Snad bude příště líp.

Reagovat
db18

V lepší securitku bych radši nedoufal.

Reagovat
HorajzmAmmann

bude líp

Reagovat
skteel

co se stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden od nás z kotle vběhl na dráhu za hřištěm (neschvaluju), kopl do míče a utíkal zpátky. Securitka samozřejmě nestíhala a v podstatě ho dostihla až v momentě, kdy se vracel přes plot zpátky. V momentě, kdy přelízal zpátky a bylo jasné, že další problémy nebudou, securiťák ho dost nebezpečně plnou silou žduchnul přes to hrazení. Asi utrpělo jeho ego, když ho nedokázal doběhnout a tak si frustraci vybil aspoň takto. Samozřejmě to vzbudilo odezvu u ostatních fanoušků a securiťák, věrný inteligenční pověsti jeho druhu, pro uklidnění situace ještě nahodil směrem ke kotli pár gest.

Reagovat
smazaný uživatel

porad to ma cechymen?

Reagovat
smazaný uživatel

to nevím, nějak to nesleduju, ale tohle mě fakt nasralo... poslat někoho hlavou proti sedačkám/betonu může fakt jenom bezmozek

Reagovat
Counter
Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

to bychom se teprve divili, co si hráči k rozhodčím dovolí

Reagovat
chytrejkluk

a já si říkal, kdo to na Sportu1 pořád kecá komentátorovi do zápasu, došlo mi to až po pár minutách

Reagovat
smazaný uživatel

Spis uplne vsude

Reagovat
frankiefcb

Prosím Červenku zabalit se slovy nevracet a poslat zpět do Slávie

Reagovat
HorajzmAmmann

dneska ze slávistů o parník nejlepší Dostál

Reagovat
frankiefcb

Dneska tam fakt chyběl ten Holzer. I Hrubý byl dneska tragický

Reagovat
HorajzmAmmann

přesně tak Hrubý byl mimo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Hušby

Reagovat
smazaný uživatel

karmaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Losinho

docela jsem v to i doufal, snad to znamená jeho konec v základu.. a v červenci by mohl z New Yorku zdravit zase sparťany

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Králův Dvůr nebo něco v tom stylu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fakt snad jedinej, kdo něco pořádně hrál, byl Škoda...a ještšě Deli no, ta jeho klidná rozehrávka, to je něco

Reagovat
Losinho

Mihalík se mi první poločas líbil, Barák taky dobrej.. celkově se ta hra zlepšila, jakmile jsme hráli na jednoho útočníka.. ale remíza určitě zasloužená

Reagovat
Miguel19

Hušbauer už zase zapomněl, že není ve Spartě

Reagovat
Losinho

Hušbauer

Reagovat
smazaný uživatel

Pééééééééépa Hušbaaaaaaaaaaaaaauer

Reagovat
Aldeano

Reagovat
kalla

Reagovat
Pyroman

je to král

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Hušbauer my věděli, proč se toho kopyta zbavit

Reagovat
smazaný uživatel

Husbauer porad stejny traged...a Hruby vali v Baniku skoda,ze ho neudrzime

Reagovat
Kang & Kodos

Jestli Slavii budou tyhle dva body chybět k postupu do pohárů, tak to je od nás nejlepší prodej za poslední roky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
taws

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

s Dušanem Uhrinem do pohárové Evropy!

Reagovat
kalla

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo uplne jasny, ze to neda. Byl jsem si jistej, jak malo cim.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Losinho

to bylo jako Petržela (?) při penaltách se Spartou ve finále poháru

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, nekdy to proste poznas.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
San Iker

taky tak

Reagovat
chytrejkluk

Chápe někdo to Vavruškovo střídání Chukwumi/Soungoleho??

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu. Vavruška nechtěl mít postih, že bude nadávat rozhodčnímu do čůra**, tak poslal poslíčka Soungoleho. Mission accomplished.

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Hušbauer, to je náš trojský kůň

Reagovat
Pyroman

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, dostal takové jesle a potom ještě nedat v poslední minutě penaltu, tomu se říká povedený zápas

Reagovat
db18

+ tam srazil spoluhráče před prvním gólem Teplic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

A ještě si střihl odpíchnutého Lafatu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Paráda...Evropa je nám zase o kousek blíž

Reagovat
Kang & Kodos

Měli by jste Pepíkovi nabídnout smlouvu.

Reagovat
ZB 07

Toho mít v kádru opravdu nemusím..

Reagovat
Losinho

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně bych řek, že Jablonec vyhraje pohár

Reagovat
ZB 07

Já věřím, že Pelta i kdyby se přetrhl, tak současnej Jablonec dotlačit k vítězství v poháru nemůže...navíc to dost možná bude pro Spartu letos jediná možnost, jak se radovat z trofeje..

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme. Mě teď ani Sparta nepřijde nějak silná a pro Jablonec je pohár určitě důležitější.

Reagovat
Kang & Kodos

Díky Ščasnýho "rotaci" už jsou všichni unavený. Navíc třeba aspoň do toho poháru přece jenom pošle juniory a dorostence.

Reagovat
db18

To čekej...

Reagovat
Kang & Kodos

Stejně nemá na výběr. Timhle tempem nám 11 zdravejch chlapů na pohár ani nezůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

Neblbní, vždyť by je zabil. Takovej Kadlec je přece ještě moc mladej, aby mohl zvládat souboje s o dva roky mladším Mihálikem

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych vám to. Ale jen za podmínky, že skončí Zavadil

Reagovat
ZB 07

Tobě ten Zavadil musel provést něco moc ošklivýho, ne..?

Reagovat
smazaný uživatel

Počkal si na mě v parku. Ne, já ho prostě nemám rád a je mi strašně nesympatický. Stejně jako třeba Hušbauer, ale ten si to zavinil mimo jiné vykartováním mého nejoblíbenějšího hráče - Vency Svěrkoše.

Reagovat
ZB 07

Jasný, mně je taky někdo sympatickej a někdo ne, ale přijde mi, že kdykoliv je řeč o Zbrojovce, tak hned jako první zmíníš Zavoše..

Reagovat
smazaný uživatel

Protože se mi hned vybaví Ale jinak mám Zbrojovku rád a přeju jí ty poháry více než Slávii.

Reagovat
HorajzmAmmann

z 2. ligy do evropy

Reagovat
HorajzmAmmann

mimochodem za evropa bude reálná z 5. místa jak ? Kdo musí vyhrát pohár ?

Reagovat
ZB 07

Tým, kterej jde do Evropy z ligy..tedy Bolka nebo Sparta

Reagovat
HorajzmAmmann

díky všem, no tak to je asi jistota

Reagovat
Kang & Kodos

Kdokoli kromě Jablonce

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem si teď jistý, jestli to dostane i finálista MOL CUPU nebo jen vítěz. Pokud vítěz, tak stačí, když nevyhraje Jablonec,

Reagovat
smazaný uživatel

ale respekt Huskurve,ze sel hned po tom na rozhovor

Reagovat
diskoschlampe

Vavruška jim teda dává...

Reagovat
Greny

Mě to spíš přijde jako že hráči dělají vše proto, aby se ho zbavili.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ma pravdu. Co se tam sere do rozhodciho Soungole? Co chce takovej cucak nadavat rozhodcimu? Navic penda byla jasna..

Reagovat
Greny

Vavruško jestli si neléčíš i ty svý mindráky

Reagovat
frankiefcb

Vavruška

Reagovat
Miguel19

Tak Songole asi dohrál pod Malým pérem...

Reagovat
HorajzmAmmann

co říkal Vavruška ? Isport vypnul...

Reagovat
db18

Že si hráči na hřišti léčí komplexy a to dostalo Teplice tam, kde jsou teď.

Reagovat
Greny

měl by začít u těch komplexu u sebe, je to on kdo nemá čur*ka

Reagovat
Kang & Kodos

Vavruška Soungole by mu měl ukázat, kdo z nich má dětskou porci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

dnes na něj naběhne i Chukwuma

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, černoši si ho podaj ve sprše a jeho prdel pozná středověk

Reagovat
Miguel19

Reagovat
db18

...chtěl všem ukázat, že taky dokáže záhrát velké divadlo.

Reagovat
kalla

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Greny

Soungole Soune Daniel 95021781

Červená karta C, Použití pohoršujících, urážlivých nebo ponižujících výroků nebo gest, Po ukončení utkání udělena na HP ČK hráči číslo 19 Soungole Soune Daniel za urážku rozhodčího se slovy" ty čuráku".

Reagovat
Miguel19

Reagovat
db18

Reagovat
Pyroman

fakt výživný konec zápasu tohle

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Kang & Kodos

Za tohle? To by se půlka zápasů nedohrála. Ale stejně je to debil. Mohl ho vypičovat pas francais, a měl by klid

Reagovat
Pyroman

(Karochův potemnělý hlas): Za tohle.

Reagovat
Kang & Kodos

Kdyby toho čuraká od Soungoleho slyšel, tak by se začal dusit smíchem, a s vtipem sobě vlastním by ze sebe vykuckal, že je rád, že je po 22. hodině.

Reagovat
smazaný uživatel

tak sungole je cech jak gebreselassie ne?

Reagovat
Losinho

za snahu učit se jazyku českému

Reagovat
monty25

No, pěkně se učí česky...

Reagovat
Kang & Kodos

Na spoustu lidí nic víc nepotřebuješ.

Reagovat
monty25

Já chápu, že ve sportu jsou emoce a někdy člověku bouchnou saze, ale tohle byla správně odpískaná penalta a on poté, co ji Grigar chytil, řekne rozhodčímu "čuráku". Vavruška ho zprcal naprosto oprávněně.

Reagovat
smazaný uživatel

třeba nevěděl, co to znamená, rasísmus

Reagovat
Kang & Kodos

Vavruška se každopádně dneska ukázal jako střídací mág. A červenou za "čuráka"? Nevim, no. Podle mě si toho rozhodčí za zápas vyslechne dost na to, aby ho pak vyhodil za jedno slovo.

Reagovat
monty25

Nevím, co si vyslechne nebo nevyslechne, ale ten hráč by měl mít nějakou hranici, co je rozhodčímu schopný říct. Teď bude kvůli tomu zbytečně stát za ČK a možná dostane i nějakou pokutu.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Blasphemer

Tak alespoň se učí česky, chlapec.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Miguel19

Ale dobrá penalta. Ještě než Hušbauer kopl do balonu, tak Grigar už byl tak 3 metry před čárou

Reagovat
djwenca

co udělal Soungole, že dostal ČK?

Reagovat
smazaný uživatel

vsiml si a vulgarne upozornil ze grigar vybehl pri penalte driv a chtel ji opakovat

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
ZB 07

http://www.livesport.cz/zapas/Sn2UfZFh/#prehled-zapasu

A pak, že je fotbal žumpa jenom v Česku

Reagovat
Kang & Kodos

ŘÍkáš, že se mám kouknout do PD sekce?

Reagovat
ZB 07

teď to tam žije

Reagovat
ZB 07

Hlavně teda pod preview

Reagovat
HorajzmAmmann

Suarez asi 10 golu za poslední dva zápasy ne ?

Reagovat
ZB 07

8 no..skoré Barcelony za posl. 2 zápasy 14:0...La Liga...

Reagovat
HorajzmAmmann

to je možný jen ve španělsku a u PSG

Reagovat
Aldeano

Z penalt no

Reagovat
smazaný uživatel

naším životem je SFC........

Reagovat
pawelFCB

Huškurva Dobře mu tak,kryse.

Reagovat
Znalec

Postřehy z dneška:

nejlepší na hřišti v poměru fotbalový myšlení X potenciál jednoznačně Antonín Barák

Potočný je skvělej komplexní hráč

Zmrhal docela umí ale pravou ma bohužel jen na opírání mi přijde

Jen OCAS může dávat hráče jako Hora do obrany

Hušbauer ma občas pěkný momenty, ale většinou je k hovnu.... kdyby tam místo něj byl Hrubý, bude to mít pro Slavii mnohem větší přínos...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Hrubý

Reagovat
HorajzmAmmann

Vavruška tam za něco prcal i Davora ... Koukám ten to s nima nemá jednoduchý

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsme dneska řešili s frankiefcb na Baníku krizi Teplic, nezačala náhodou v momentu, kdy se ukázalo, že má Vavruška své stinné stránky?

Reagovat
Kang & Kodos

A myslíš, že tepličáci chodí na Eurofotbal?

Reagovat
HorajzmAmmann

to si piš, že se to ví v kabině

Reagovat
smazaný uživatel

driv si to tady chodil procitat Jiracek

Reagovat
smazaný uživatel

No kdo ví, třeba je pod někým z nás hráč Synot ligy

Reagovat
taws

tak třeba jen z baníkovský kabiny sem chodí polovina hráčů

Reagovat
HorajzmAmmann

vzhledem k věku nic nemožného

Reagovat
smazaný uživatel

Chcu slyšet nicky, ale mám takové tušení, že patas je šafarčík

Reagovat
taws

to by odpovídalo nicky nevím ale prý svýho času byly v kabině populární sabatonovy hlášky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

tak asi tady nejdou přihlášený, ale určitě sem bude chodit pročítat diskuzi hodně fotbalistů. Kromě Vavrušky možná i některý trenéři...

Reagovat
smazaný uživatel

Viktoriani sem moc nechodi, maj problemy se ctenim..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

to mi pripomelo krlese, ten byl podobne casto taky trosku "svuj"

Reagovat
taws

co se s nim vubec stalo ze uz sem nechodi?

Reagovat
pawelFCB

Asi ban

Reagovat
smazaný uživatel

v PL sekci sem se dozvedel ze dostal ban cca na 4 roky... nesledoval sem jeho kazdy prispevek ale dle me by se tady nasli jiny adepti na takhle dlouhy ban nez krles

Reagovat
taws

chudak, ctyri roky natvrdo si fakt nezaslouzil

Reagovat
Znalec

brutalni trest, chudak krles... we miss him

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

krles tu chodi, ale neprispiva(nebo nemuze prispivat, nevim jak to ma) kazdopadne byva online

Reagovat
Posledni Kovboj

#jesuiskrly

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Znalec

už jsem to tu jednou psal, miguel19 je šádek

Reagovat
HorajzmAmmann

já vím, že Marek a spol chodil na diskuzi na fcb.cz.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak o Vydrovi víme všichni

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Kněz jo?

Reagovat
F.Torres

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Reagovat
ZB 07

Ta představa, že by všichni hráči/trenéři z ligy věděli, co všechno se o nich na EF napsalo..myslím, že takovej Limberský nebo Vavruška by pravděpodobně spáchali sebevraždu..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Limba nevím, ale Vavruška určitě. Podle mě to video musel vidět

Reagovat
ZB 07

No kdyby byl jedinej z teplický kabiny, kdo by o tom věděl, tak je to ještě v pohodě...horší by bylo, kdyby to viděla půlka kádru a on chudák netušil, proč ho neberou vážně..

Reagovat
Kang & Kodos

Podle mě určitě Uhrin.

Reagovat
HorajzmAmmann

kdyby tady chodil Uhrin tak by změnil kadeřníka o dost dřív

Reagovat
taws

Reagovat
Kang & Kodos

Když si přečetl tu hlášku o castrol indexu, tak pochopil, že už je toho moc.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
db18

Dřív nebo později si jeden z nich musel zaplatit tu stejnou děvku.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
HorajzmAmmann

odešel veškerý respekt k trenérovi...

Reagovat
xhejl

o co jde? asi tu ty diskuse čtu fakt málo

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Coutinho10

ja ho tak nesnasim ten odpad rudej to bylo uplne jasny, ze to kopne jak hovado kazdopadne uz sem si myslel, ze penaltu v 90. nedostanem a kdyz se naskytla druha sance, tak ji pisknul...tak aspon rozhodci za tohle ale pokud ty penalty budou zahravat jako tenhle vocas, tak sou k nicemu

Reagovat
Znalec

nejlepší asi dneska Karoch po jedný ze Škodových šancí

"jako takkle si to vodí velký zabijáci jako"

Reagovat
monty25

Abych to shrnul, tak jsem přijel domů spokojen z Domažlic po výhře Viktorky Žižkov a chytil jsem akorát začátek zápasu Teplic na Slavii... Před zápasem jsem psal, že každý bodový zisk bude pro Teplice dobrý a po zápase to vzhledem k tomu závěru platí dvojnásob. Teplice navíc dvakrát dotahovaly. Ty inkasované góly byly zbytečné, ten první podle mě jasně Grigarův a ten druhý zase při nepohlídané situaci po standardce, kdy měl Kuba Hora hlídat Škodu, což nebylo dobře. Nemůžu si pomoct, ale Kuby je v obraně fakt škoda a dneska to zase ukázal (třeba jak nasadil ty housle). V záloze by byl prostě mnohem platnější... Co se týče teplických gólů tak ty byly po pěkně vypracovaných akcích a trefili se v této sezoně dva netradiční střelci. Jsem rád, že Kukec dal svůj první gól za Teplice (škoda, že nekomentoval Vlasta Vlášek ). Musím říct, že to byl celkově jeden z nejlepších výkonů na jaře (spolu s domácím zápasem proti Příbrami). Přesto mohly Teplice o ten zasloužený bod přijít vlastní hloupostí v samotném závěru. Ljevy si vážím jako srdcaře, ale už mě s těmi zbytečnými fauly pěkně sere. Nejdřív s Brnem ten zákrok na Zavadila a teď taková hloupost. Naštěstí Grigar vychytal Hušbauera, odčinil ten laciný první gól a zachránil bod. Nebudu se Hušbauerovi smát za tu neproměněnou penaltu (i když jsem za to rád) a psát o karmě vzhledem k tomu jeho nafilmovanému pádu nedlouho předtím, ale každopádně mě to simulování od něj zklamalo, protože jsem ho měl za férového hráče (po tom přiznaném autu ještě v Příbrami). Korunu tomu nakonec nasadil Soungole, který pak nesmyslně urážel rozhodčího. Vavruška se s tím v pozápasovém rozhovoru nesral a za ten závěr oprávněně střílel do vlastních řad. Přiznám se, že tenhle přístup jsem u něj čekal od samotného začátku jeho angažmá v Teplicích. Proto mě zklamalo (kromě výsledků), že kolikrát dělal taková alibistická a nekritická prohlášení. Za dnešek má u mě ale jednoznačně plus. Prostě pokud se hráči chovají jako idioti, tak tam nemají co dělat.

Situace v tabulce je po dnešku pro Teplice samozřejmě příznivější. Náskok na Sigmu se zvýšil na 7 bodů a věřím, že už to dobře dopadne a nebude se třeba strachovat o záchranu až do konce...

Reagovat
monty25
Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

V první puli pekna řezačka Domažlic. O poločase zašel Ticháček za rozhodčím a začala se pískat rovina :D Jinak zasloužena výhra Viktorky, byli jasně lepší.

Reagovat
taws

tak že spadne sigma, je jasný už tak 20 kol hej a chystáš se podívat do Stromovky na Monču?

Reagovat
monty25

Chystám se ve středu, tak snad Monča bude hrát. Je pro mě hlavním tahákem turnaje.

Reagovat
taws

na ni a Vondroušovou se nejvíc těším. Mám v plánu jet na druhý kolo proti Cibulce, tak snad nevyletí v prvním

Reagovat
monty25

To by právě mohlo vyjít na tu středu. Jinak já tam kromě Monči fandím ještě Katce Siniakové, ale letos se jí nedaří a teď má v 1. kole Alizé, takže to asi neklapne...

Reagovat
taws

ta na tom taky není ted úplně nejlíp...když zas nebude bláznit, tak ji může porazit

Reagovat
monty25

Katka Moc jsem nevěřil, ale když jsem dneska viděl, jak všechny Češky prohrávají, tak jsem napsal na TP, že to Katka zlomí a ono fakt jo. Hrála výborně a jenom škoda, že ve 2. kole asi bude mít Karolínu...

Reagovat
taws

uvažoval jsem že na ni i vsadím, ale ten kurz přece jen nebyl moc dobrej no já mám obavy jestli se tam vůbec karolína dostane

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Katka je brutalni pica.

Reagovat
monty25

Sám jsi...

Reagovat
vanGomm

Tak Slavia dostala na 2:2 také zbytečně,protože ten obránce to mohl úplně klidně kopnout do autu.Místo toho hráče Teplic nastřelil a ten pak do rozhozené obrany nahrál na gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam měl jet, ale bakalářka dostala přednost. Jak hrála Viktorka?

Reagovat
Posledni Kovboj

za bakalarku. Blondyna, bruneta?

Reagovat
smazaný uživatel

Bruneta, ale blbá.

Reagovat
monty25

Dobře. Řekl bych, že v 1. poločase měly územní převahu Domažlice, ale gól dala Viktorka z penalty, která ale vůbec nemusela být nařízena, protože Viktorka dala normální gól. Rozhodčí ale zapískal a místo toho, aby ho uznal, tak nařídil penaltu za nějaké držení zakončujícího hráče. Volek potom bezpečně proměnil střelou k tyči... Ve druhé půli už byla Viktorka lepším týmem, i když se Domažlice asi 20 minut před koncem dožadovaly penalty. Ta ale podle mě správně nebyla odpískaná, protože hráč Domažlic střílel, trefil Žižkovákovi nohu a od ní se mu odrazil míč do ruky. Co vím, tak to se jako penalta nepíská, ale v hledišti to u domácích vzbudilo velké vášně. Jinak Viktorka dala ve druhé půli břevno a měla tam dva závary před bránou, kdy už jsem si myslel, že to tam padne, ale nakonec to zůstalo 1:0 pro Viktorku.

Reagovat
smazaný uživatel

Žižkovská desítka, klasika.

Nechápu, jaktože jsou Domažlice tak vysoko. Podle toho co píšeš to byla standardní holomajzna s dobrým koncem pro Viktorii.

Reagovat
Kepy_FCB

Dopolední začátky jsou fajn, výjezdy na Žižkov jsem měl rád.

Stejnak to ale nezavedou , koho by to v Číně zajímalo. Představ si že by nějaká skupina prachatejch čechů koupila klub třeba v Belize a cpali nám dopoledne zápasy. Nikdo by na to nekoukal ani kdyby tam nacpali několik krajánků a už vůbec ne že maj č.majitel s reklamou na dresech....

Reagovat
pawelFCB

V Číně je asi nouze o kvalitní fotbal. Vždyť už teď to s návštěvností není žádná sláva,natož,aby se hralo dopoledne... Ačkoliv jedeš na výjezd a ještě pak stihneš skočit na pivko.

Reagovat
Kepy_FCB

Návštěvnost to neovlivní bude chodit víc starších lidí kteří jsou v dopoledních hodinách takoví aktivnější ale zase ubude pubertas. Určitě mnohem lepší než hrát v neděli večer.

My jezdili rovnou z hospody či diskárny , byla to super párty vždycky.

Reagovat
Kepy_FCB

Hušbuznauer

Reagovat
Kang & Kodos

Zbrojovka (Didiere, naser si)

Reagovat
Didier Drogba

Neeeeeee!!! Jdu to napsat a jestli nebudu mít aspoň 10 palců, tak už to nikdy nenapíšu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Pyroman

Jardovi došly prachy, nebo se rozhodl že na to prostě jebe, že Olomouc už do konce sezóny ty tři body neuhraje?

Reagovat
Didier Drogba

Zbrojovka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

(jen se přidávejte, ovečky )

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
matZz

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad už ta Příbram do té druhé ligy konečně zavítá.. ale takoví štěstí nás asi nepotká

Reagovat
$$CaptainKokotko

lol, 3body naskok na olomouc, ti se zachrani na 99%

Reagovat
vanGomm

Příbram se asi zachrání,protože do konce ligy min. 3 body uhraje a tím pádem by potřebovala Olomouc na záchranu alespoň 28 bodů a to je dost nepravděpodobné.I když čeho všeho jsme v naší lize svědky.... Vzkaz těm co Příbram neradi vidí v lize je ten,snížení počtu na 10 max.na 12 týmů.To však na 99,999% nehrozí,protože kapři si sami rybník nevypustí.

Reagovat
smazaný uživatel

Znojmo válí

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tam zustante, ve Znojme sem jeste nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Já na novém stadionu taky ne. Na starém jsem byl, na zápase Znojmo - Pardubice 4:2. Tehdy se mi líbil hodně Vašíček, kterýdal hattrick..

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

jen tak dál

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
ZB 07

Tak dnes to byly vydřené 3 body s cenou zlata..1.poločas opravdu nic pro fajnšmekry, v tom druhým jsme aspoň dali 2 góly, ale Pavel dnes opravdu chyběl..

Jinak krátce k Příbrami - nechápu jak mohou tak kvalitní hráči hrát tak hnusnej fotbal...ti borci si sem přijeli pro 0:0, Hruška zdržoval už od 1.vteřiny a to jak se snažili dostat penaltu pokaždý, když vlezli do vápna, bylo taky roztomilý...a navrch ten Laňka...chudák Tobiáš, fakt

Ale pro nás skvělá výhra, Slavia je na dostřel, teď skolíme Liberec a ty poháry letos musí vyjít!...UEFA do Brna!

Reagovat
Losinho

Reagovat
partaS

co udělal ten zmetek Laňka?

Reagovat
ZB 07

Vlezl na hřiště

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
ZB 07

Mám to stejný s výhrou Sparty.. ale "srab" asi nebudu..

Reagovat
Coutinho10

ja to mel jako tutovku ten Juve, dneska si muzou priblizit titul, ale zase co sem cetl v preview maj hodne zranenych (coz jsem nevedel) a Fiorentinasi muze pojistit EL pred ACM....tezky no

Reagovat
ZB 07

Tak zase, jak píše Losinho, 5 tisíc je slušný..já bych to asi vzal rovnou, ale zase nechci, abys kvůli mně přišel o 11 tis., takže se podle mě radši neraď ale já si tu Spartu asi nechám

Reagovat
Coutinho10

jj asi si to vyplatim ....jeste chci zkusit za naky drobny titul sparty.....kurz 9...kdyz dneska vyhrajou, tak to je 5 bodů a plzen ma celkem tezkej los jeste....takze to u me ma hodnotu

Reagovat
ZB 07

Jj, to mě taky trochu láká, ale Plzeň si to už asi utéct nenechá

Reagovat
Coutinho10

maj dost tezkej los.....podle me neni jeste rozhodnuto

Reagovat
ZB 07

Ještě to bude zajímavý..ale osobně asi fakt věřím víc Viktorce..

Reagovat
Coutinho10

rozhodne dnesek no...pokud plzen neprohraje...tak si to pohlida, ale pripadna vyhra je nakopne a plzen se zacne bat

Reagovat
ZB 07

Tak asi nic no

Reagovat
Coutinho10

j no jeste neni konec...ale kdyby to otocili a vyhrali a ja to nedal ten kurz 9...tak bych si to vycital....na solo 1 to ten kurz nebyl az takovej a do akovky sem to nedaval....tak uvidime, ale vadit mi to rozhodne nebude

Reagovat
ZB 07

Já se asi vykašlu na Spartu a z hecu dám nejlepšího střelce Řezníčka, ať aspoň můžu fandit s čistým svědomím..

Reagovat
Coutinho10

no mozna si dam taky a nebo naseho Škodaka...pomerne chyta formu

Reagovat
ZB 07

Ta Sparta už ten titul asi fakt nedá, takže Řezníček je pro mě jasná volba...ještě přihodím sestup Příbrami, ať to dovedu k dokonalosti

Reagovat
Coutinho10

jaky sou na to vubec kurzy...i ta Pribram je zrala na sestup...za zkousku by to stalo

Reagovat
ZB 07

Teď se mi na Tipsportu vůbec nezobrazujou kurzy na SL, takže ti to asi přesně neřeknu..

Reagovat
Coutinho10

jj asi az zejtra to vypisou....ale kurzy by mohly bejt dobry

Reagovat
ZB 07

Tak teď bude kurz na Spartu asi fakt vysokej jinak to Juve ti dost možná ještě vyjde..

Reagovat
Coutinho10

j to Juve me asi bude hodne mrzet ted bych to krasne jistil na live sazkach...no ale na druhou stranu, kdyby vedla Fiore a posledni zapas na tiketu by byla tahle chyba....tak bx me to stvalo este vic

Reagovat
ZB 07

To je fakt, no..

Reagovat
Coutinho10

tak nakonec Juve vyhral 2:1, ale jak sem psal, tak bych to stejnak jistil za 2ku - 3ku, takze cista vyhra by byla kolem 8k...ale klidne to mohla bejt i remiza (aspon podle livescore) na zapas jsem nekoukal, ale Fiorentina v 81. min srovnala na 1:1 a ikdyz to neudrzela a dostala na 1:2...tak v 90. min. mohla srovnat este z penalty, takze Juve to spis urval....ale skoda to je no, ale nervy by to byly slusny

Reagovat
ZB 07

Jojo, taky jsem to tak po očku sledoval...tak sorry za blbou radu ...ale i tak myslím, že by to byl fakt celkem velkej risk..

Reagovat
Coutinho10

ne rada to urcite nebyla blba...kdybych to nechal, tak nejvetsi problem by byl, kdyby Juve nedal 1. gol (nebo kdyby nebyl ve vedeni ci byla remiza), protoze pak by to neslo jistit....pred zapasem bylo na neprohru Fiorentiny kolem 1,80....coz by se nevyplatilo.....ale clovek nikdy nemuze pred zapasem uplne vedet, jak se to bude vyvijet a prijit i o tech 5 tisic by byla velka skoda vzhledem k tomu, ze v sobotu mi nevysly 2 akovky, ve kterejch sem dohromady taky mohl mit pres 10 tisic, tak i z toho duvodu jsem nechtel, aby se opakovala 1 chyba a chtel sem aspon neco brat a tohle taky nebylo spatny takze mohlo bejt vic, ale lepsi neco nez nic

Reagovat
Coutinho10

* kurz po polocase na neprohru Fiore za stavu 0:1 byl kolem 3,50....takze urcite bych neco z vyhry odkrojil

Reagovat
Losinho

Taky jde o to, kolik je Coutinho zvyklej sázet.. teď má de facto vsazeno 5 litrů sólo na Spartu..takhle je třeba to vnímat.. třeba já sázim docela za drobný, takže bych to vzal

Reagovat
Losinho

*na Juve

Reagovat
ZB 07

Já taky právě teď budu rád za 8 stovek, když vyhraje Sparta, takže vyhrát 5 litrů by pro mě byl takovej malej zázrak

Reagovat
Coutinho10

tak vyplaceno a navic misto 5 270 mam 5 340 asi sel kurz na Juve dolu, tak se mi zvedlo o par kc vyplaceni a zkusil sem este ten titul rovnou z vyhry.....jinak akovky sazim do tech 5 kil...sola davam za vic, ale musi bejt lakavej kurz a musim tomu verit a celkem se mi posledni dobou dari...ale vcera mega smula

https://www.chance.cz/ViewUsersTicketAction.do?idu=-73534782951&idb=-11&hash=22d5f29d&t=dGlrZXQgMTYyIHphIDI4S8SNIEtP%0A&data=QUtVOzI4O0NaSzsxNjEuNzc7NA%3D%3D%0A&affid=I9Uci6LFm33WvymLxs8gIw%3D%3D&popup=1

https://www.chance.cz/ViewUsersTicketAction.do?idu=-73537872681&idb=-11&hash=97d4bd8f&t=dGlrZXQgMjIuNDYgemEgMzAwS8SNIEtP%0A&data=QUtVOzMwMDtDWks7MjIuNDY7Mw%3D%3D%0A&affid=I9Uci6LFm33WvymLxs8gIw%3D%3D&popup=1

Reagovat
Losinho

Já si tohle nikdy nevyplácim.. na druhou stranu, pětka dobrá

Reagovat
Coutinho10

ja taky ne, ale celkem zacinam mit obavy, ikdyz to Juve drti, tak kazda serie jednou konci...ahhh

Reagovat
KingMaster13

Brno hraje lépe a poháry si zaslouží více. S touhle formou nás přeskočí to je jasný. Spíš se bojím aby jim to nevyfoukl Peltonec Brno je tradiční sympatický klub a poháry by mohli nastartovat jejich vzestup tak snad. My se musíme zformovat poučit se z chyb, v létě nakoupit fakt posily a další sezonu to vybojovat

Reagovat
ZB 07

Krásně se to čte od Slávisty..

Reagovat
KingMaster13

Ne fakt když jste lepší tak nemám problém to uznat. Já celkově tuhle revoluci vítám. Ještě aby se zvedl Baník. Navíc hrajete fakt líp u nás bych se bál blamáže

Reagovat
ZB 07

No...venku jsme špatní a nepočítám s tím, že bychom přešli přes 3.předkolo..ale po těch letech už by to fakt chtělo

Reagovat
KingMaster13

Tak ono jde o to tam ty zkušenosti získat A co by ne stačí když venku dáte gol a prohrajete třeba 2:1, doma se to dá krásně dotáhnout

Reagovat
ZB 07

Jinak já vám to už nějakou dobu také přeju, takže mě štve, že se ten vzestup tabulkou teď povedl oběma celkům najednou a 5.může být jen jeden

Reagovat
KingMaster13

No právě Zažívám to samé, jen doufám že nás nepodělá ten Jablonec To byla i pro český fotbal asi ta nejhorší varianta. Hlavně oba bychom si ty výjezdy užily(tábory) z Jablonce nikdo ven nepojede

Reagovat
ZB 07

Osobně bych si třeba přál dostat Trnavu a nebo pak nějakej dalekej výjezd (třeba Kazachstán nebo tak něco, ať to má říz )

Reagovat
KingMaster13

Balkán Nebo Maďarsko taky dobrý. Nuda je docela pobaltí a na seveřany neumíme, Sparta by mohla vyprávět

Reagovat
ZB 07

Jako do nějakýho Finska by se mi asi moc nechtělo...ale výjezd třeba do Splitu, co zažili Liberečtí, by byl fantastickej

Reagovat
KingMaster13

Přesně tak To je to kouzlo právě. Naopak ten východ taky nikdy nebyl oblíbenej, hlavně Rusko, Ukrajina a tak. A z těch vyspělých země tak Itálie a Německo vždy byla bomba.

Reagovat
ZB 07

bohužel v předkolech asi moc týmů z Německa a Itálie nepotkáme...jinak bych ale bral cokoliv, kde bude kvalitní atmosféra a hlavně aby pak také náš soupeř podnikl sem k nám nějakej větší výlet

Reagovat
KingMaster13

Tak třeba to do skupin dotlačíte Ve skupině takovej Inter Milán

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Losinho

Pro nás by byl Split úžasnej <3

Reagovat
Chlupatá máma

Split byl super, ale určitě ne nejlepší...

Reagovat
ZB 07

A co bylo nejlepší? Možná ještě Marseille mohlo být super, ale tam to moc vážně neberou..

Reagovat
Chlupatá máma

Tak z těch výjezdů, kde jsem byl, byl pro mě nejlepší Terst asi. A výjezd do Holandska je taky vždycky cool.

Reagovat
ZB 07

Jo, Groningen byl prej taky super..a to Udine bylo asi i dost ovlivněný výsledkem, kterej byl pro vás až nečekaně dobrej..ale mě by to fakt celkem lákalo do toho Chorvatska, takže tam je mi i celkem jedno, kdo by to konkrétně byl..a nebo někam, kde to opravdu vře, takže třeba poloprázdný stadion v Braze by asi nebyl nic pro mě..

Reagovat
Chlupatá máma

Nejenom výsledkem. Protože se to hrálo v Terstu, tak nás místní měli rádi, jelikož Udinese nenáviděj. Dokonce nás zvali na pinty pivka, který mě na tom slunci u moře solidně sundaly... Ty už máš nějakej eurovýjezd za sebou?

Reagovat
ZB 07

Bohužel se Zbrojovkou jsem ještě nikam za hranice na soutěžní zápas nevycestoval...ona tak nějak v posledních letech ani nebyla možnost a když jsme naposled hráli evropské poháry (to byl ještě Pohár Intertoto), tak jsem rozhodně netušil, že to je naše na dlouhou dobu poslední účast v Evropě..navíc jsem byl ještě děcko, takže jsem ani nikam moc jet nemohl

A popravdě..už bych si za ty roky opravdu chtěl vyzkoušet, jak chutná výjezd po Evropě, takže bych dost možná vycestoval i někam do Ázerbajdžánu..

Reagovat
Chlupatá máma

Vim, že Brno hrálo naposled nahoře cca 10 let zpátky, ale samozřejmě nevim, kolik je tobě... I když odhaduju, že tak 85 % uživatelů EF bude muž 15-30. A to, žes byl děcko, neznamená, že nemůžeš jet. Sám jsem byl poprvý v Evropě v 16 letech a znám několik o hodně mladších než já, co maj možná i víc eurovýjezdů než já.

Jinak výjezd po Evropě ti můžu naprosto doporučit. Podle mě jsou to mnohem líp investovaný peníze a čas než na ňákou přiblblou dovolenou. Proti Brnu apriori nic nemam a dokonce bych vám to i přál. Byl bych hlavně zvědavej, kolik lidí by od vás na výjezd do cca 1000 km jelo, protože návštěvnost máte hodně poddimenzovanou. Teď už jenom uhrát těch 9 bodů (u nás si jako vždycky neškrtnete) a doufat, že předměstí nevyhraje pohár.

Reagovat
ZB 07

Tak do toho věkového rozmezí, které jsi zmínil, se naštěstí zatím vlezu, ale v té době jsem ještě opravdu někam sám vycestovat nemohl..když bych vzal tu úplně poslední účast v pohárech, tak ta byla před nějakými 13 lety a tou dobou jsem Zbrojovku ještě ani nebral na příliš velkou váhu a i když mi nebylo o moc míň, než tobě při tvém prvním výjezdu za hranice, tak bych asi v té době sám nikam nejel.. A jinak se teda obávám, že kdybychom čistě teoreticky v těch předkolech postupovali někam dál, tak bych pravděpodobně stejně na nějakých výjezdech chyběl, protože upřednostnit fotbal před dovolenou u mě nepřichází v úvahu a toho volna už mít taky moc nebudu

A nevím teda, v jakém počtu jste přesně jezdili vy, ale kdybychom narazili třeba na nějakou tu severskou zemi a nebo bychom museli někam směrem do Asie, tak by náš počet nebyl vyšší než v řádu pár stovek a možná ani to ne..

Reagovat
Losinho

jestli se tam dostaneme my, tak jen vinou neschopnosti druhých.. nemá cenu si nic nalhávat..

Reagovat
KingMaster13

Přesně tak A vidí to spousta z nás. Samozřejmě trápí mě že 7. sezonu budeme bez pohárů Včera když Hušbauer nedal tu penaltu tak jsem myslel že to se mnou na severu sekne Jsem si pak musel dát 2 panáky abych to rozdejchal

Reagovat
Losinho

Už se to tady rozebíralo, já prostě věděl, že to nedá ta neproměněná penalta prostě sedla k tomu všemu, co se kolem něj děje tak dobře, že to snad ani nemohlo skončit jinak.. ale nic bych nevzdával, i nezasloužené poháry jsou poháry a pořád jsme před Brnem.. navíc přes léto se může stát spousta věcí a na podzim třeba budeme konkurenceschopní i v EL

Reagovat
KingMaster13

Uvidíme Ale když se to fouklo tak všichni taková euforie a já krotil okolí, protože když jsem viděl že jde Hušby tak jsem měl taky blbej pocit. Navíc to fakt bylo čitelný 100 let dopředu kam to kopne Jen říkám že pokud nás předčí Brno tak jim to taky budu přát. Jediný co fakt nechci aby se tam dostal Peltonec

Reagovat
Coutinho10

no maj sice lepsi formu, ale ceka je Liberec venku a este zaplaceny spartany, takze taky naky body jeste poztracej....my uz z tech opravdu tezkejch zapasu mame jenom Plzen nakonci a to uz muze bejt rozhodnuto o titulu a navic na ne doma celkem umime...takze snad to urveme, ikdyz po vcerejsku sem z toho jeste ted nastvanej na toho rudyho odpadlika

Reagovat
KingMaster13

Hele jako byl bych rád kdybychom to urvali ale zase nevím jestli by to pro český fotbal bylo dobře Jde o to že my neporazíme předposlední Sigmu a tragické Teplice tak co chceš? Třeba jedeme na Bohemku která sice má málo bodů ale hraje ve většině zápasech velmi dobře. Myslím si že Brno nás přeskočí. Co se týká Hušbyho tak zatím mu to moc nejde ale dělá hodně černé práce. Penalta byla odfláklá asi měl moc hlavu hore ale neodsuzuju ho. Věřím že se do příště poučí. Alespoň se rozjel Škoďák a dali jsme 2 goly

Reagovat
Losinho

Snad ho Uhrin posadí, střed Kenia-Souček-Barák vychází momentálně nejlíp a Hušbauer tam může jít na 30 minut místo Kenii, kterej nezvládne celej zápas

Škoďák super

Reagovat
Coutinho10

tak Barák hraje parádně a zaslouží si základ

Reagovat
KingMaster13

Hlavně je to neskutečně perspektivní hráč i do budoucna. To samé Mihálik, věřím až se adaptuje tak bude dobrej. Ze Součka mám taky dobrý pocit

Reagovat
Coutinho10

jj Souček hral skvele i na podzim

Reagovat
KingMaster13

Jako nemáme špatný tým, co na to teď koukám. Máme hodně individualit ale chce to naučit aby hráli skvěle jako tým. Třeba včera co tam vyváděl Deli to jsem dlouho neviděl od našeho hráče něco takového a kor od stopera Mihálik se Zmrhalem se dostávají do formy, to samé škoda. Hušbauera by to teď chtělo chvíli posadit. Jablonský mi taky moc nevoní

Reagovat
Losinho

Gólmani jsou OK, Deli s Bořilem super, záloha celkově dost nadstandard, Škoda famózní.. ale nefunguje to dohromady. Mám trochu strach o stopery, Bílek s Latkou už budou jen horší

Reagovat
KingMaster13

Latka mě trápí, Bílek nestagnuje ale Latka jako svině Jinak Bořil Ok a Frydrycha mám taky rád. Obrana, golmani OK, útok famozní Škoďák ale chtělo by to k němu někoho Mešanovič mě sere to je neskutečnej palič, záloha je otázka. Ta má neskutečnou perspektívu ale je otázka jestli takhle bude fungovat nebo posílit. Nejradši bych neposiloval a nechal to ale co když se to nezlepší

Reagovat
Losinho

Hlavně těch potenciálních posil není moc, z ligy k nám nikdo hodně kvalitní nepůjde a na Slovensku jsme se spálili už několikrát.. takže zbývá cizina a krajánci + Švento

Reagovat
KingMaster13

Tak takovej Matúš Bero by určitě provar nebyl. Na SLovensku je dost kvalitních fotbalistů teď. No v zahraničí by se muselo lovit. Doma je toho bohužel málo jinak.

Reagovat
Losinho

Ten k nám asi nepůjde, bychom to museli uhrát čistě na prachy, jinak ho klofne možná Sparta.. a ani prachy nezaručej všechno, viz. Šural

Reagovat
KingMaster13

To ne ale tak prostě regulérně přeplatit ale myslím si že by za to stál

Reagovat
Losinho

Jsou to čínský prachy, mně to je jedno ať jich sem nalejou co nejvíc

Reagovat
KingMaster13

ne asi

Reagovat
KingMaster13

Furt doufám že Škoďák bude na EURU místo toho letce I na charakter se Vrba musí koukat. Jinak Kenia mi přijde platnější když přijde kolem 60. minuty jako žolík. Ale ten tým má budoucnost jen ty zkušenosti chybí. Ten tým když je na něj vyvýjen tlak tak to nezvládá, chtělo by to nějakýho borce do kabiny co by je ukočíroval

Reagovat
Losinho

Myslim, že když tam do konce ligy foukne ještě tak 3 góly, tak možná.. Necid s Vydrou jsou asi jasní, z ligy momentálně připadají v úvahu jen Škoda s myslivcem.. já bych se vysral na Vydru no

Reagovat
KingMaster13

O Vydrovi teda vůbec nemám žádný info jak se mu daří ale taky bych ho asi nebral. Necid, Škodaa třeba Mageru bych vzal, má dobrou sezonu v Bolce

Reagovat
Coutinho10

tak podle me Brno toho v EL predkolech taky moc neuhraje....ale ta doba pro nas je uz dlouha a aspon nakej zapas si chci zase zazit a klidne i vyjezd nekam ven ale tim nechci rict, ze to Brnu nepreju...sice moravaky az tolik nemusim, ale hrajou sympaticky a taky by si to zaslouzili...ale sanci dostane jenom jeden

Reagovat
KingMaster13

Přesně tak. Fakt závidím Spartě třeba to Lazio. To by u nás byl výjezd na který by se dlouho vzpomínalo. Já byl zatím venku jen jednou a to na Fiorentině a nezapomenutelný ikdyž jsme rupli. Do teď mě mrzí že mi nevyšel výjezd do Hamburgu když jsem mohl

Reagovat
Coutinho10

jj zrovna s Fiorentinou sem byl doma na odvete...to byla velka skoda..byly tam sance postoupit..ale Fiore to dobre ubranila...chci ty casy zpatky..snad se to blizi

Reagovat
KingMaster13

Já taky kámo, to já taky A víc a víc je frustrující že vždy se něco posere a zase ostrouháme. Už loni jsem myslel že bychom to mohli dát jaro jsme začali dobře. Pak nás podělala Boleslav který dávala goly snad až za vápnem a vše jí tam spadlo

Reagovat
Coutinho10

j toho se nejvic bojim...tech bodu melo bejt vic..v Olomouci to bylo slaby..ale Jablonec, kterej pak dostal 6ku sme meli porazit...to sami vcera Teplice navic kdyz dostanes darek v 93. minute...tyhle body muzou chybet a uplne zbytecne

Reagovat
KingMaster13

Právě no, já celkově včera rezignoval. S tímhle to fakt nedáme totiž. Navíc ještě to může posrat ten Jablonec a nemusí nás to ani trápit.

Reagovat
Losinho

Jestli vyhraje Jablonec pohár, tak chci v lize skončit za Brnem

Reagovat
Coutinho10

tjn

Reagovat
Coutinho10

nejhorsi by bylo, kdyby Jablonec postoupil a pak cekat po skonceni ligy..jak dopadne finale poharu

Reagovat
KingMaster13

Ono jim stačí i postup do finále. Vítěz by se tam kvalifikoval tudíž finalista by šel automaticky

Reagovat
Coutinho10

nene...prave se to zmenilo vsude v Evrope...jenom vitez poharu de do EL

Reagovat
KingMaster13

jo? aha tak dobrý

Reagovat
Coutinho10

jj

Reagovat
smazaný uživatel

link na Spartičku?

Reagovat
Greny

OT: Pešán je borec :) ziskaji titul a stejně chváli fanoušky Sparty, arenu a celej jejich tým a Jandač se vymlouvá že mu chyběli zranění hráči a pochvalí Popperleho .. rozhodli maličkosti a naše zranění .. Jandaču s tím pristupem nikdy nic nevyhrajes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Taky jsem si říkal, co je to za alibistu. No to bude síla na té repre střídačce.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Shevchenko

Přijít v jeden den o šanci na hokejový i fotbalový titul, pěkně

Reagovat
ZB 07

Sparta dnes tzv.zabila dvě mouchy jednou ranou..

Reagovat
ZB 07

Plzeň dnes zaslouženě..nejlepší jarní mač z jejich strany

Reagovat
C-M@ster

Rozdílem třídy

Reagovat
Al Capone

Jak hrál Lžifata?

Reagovat
C-M@ster

Poprvé jsem si ho všiml v 93. minutě když dostal žlutou.

Napadlo mě, že kdyby minule dostal červenou, možná by to bývalo pro spartu lepší... Nechápu, proč kouč přehlíží Fataie

Reagovat
F.Torres

1 šanci zadrbal, 1 šanci byl v offidu a stejně nedal tutovku a 90min nebyl vidět

Reagovat
Han střelil první

Já su tak šťastné!

Reagovat
Alan_Shearer

S timhle at jde Sparta do prdele ... kez by prosrali druhy misto na ukor Slovanu

Reagovat
Chlupatá máma

To je kvůli "poškození" Sparty na Dukle už asi bohužel nereálný.

Reagovat
smazaný uživatel

Baránek - Hejda skvělý výkon, hlavně Bary má repre formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Baránek - Hejda skvělý výkon, hlavně Bary má repre formu.

Reagovat
smazaný uživatel

scasny ven kokot

Reagovat
pepinho2

Jak se povedla EL, tak ligu Ščasný naprosto posral. Chceme hrát poháry, ale pak necháme hrát furt ty samý hráče, nebýt zranění a karetních trestů, tak to odehraje s 12 hráči

Reagovat
Miguel19

Nádherný konec neděle!!!!

Obě Sparty dostaly na držku Tak to má být...

Reagovat
smazaný uživatel

na držku dostala jen ta fotbalová, ta hokejová normálně prohrála

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Gryphonheart

Dostat doma trojku Tygři

Reagovat
Rarášek

Gratulace do Plzně, užijte si to kluci ať vás to za rok tolik nebolí!

Reagovat
monty25

Dneska bych nechtěl být sparťanem... V tom hokeji to ale bylo aspoň po boji, zatímco ve fotbale prohra 0:3 proti největšímu konkurentovi posledních let. To je hodně hořká pilulka. Sparta prostě nezvládla bojovat na dvou frontách současně a ten úspěch v EL vykoupila dalším ztraceným titulem v lize. Teď je otázka, co její fanoušci upřednostňují. Já to vidím tak, že čtvrtfinále EL je moc hezké, ale trofej je prostě trofej. Tak třeba to vyjde v poháru, i když to bude pro sparťany asi slabá náplast...

Reagovat
smazaný uživatel

není problém prohrát boj o titul, problém je prohrát ho takovým způsobem (nemyslím jen dnešní zápas)

Reagovat
Aldeano

Reagovat
KingMaster13

a to s nima prohráli snad počtvrtý v řadě, což je taky docela síla

Reagovat
smazaný uživatel

Zase takova jizda evropou se povede jednou za deset let, spartani techbtituu maji plno... Jabych bral radsi tu el(i kdyz nevim jestli to neni tim, ze fandim klubum, co skoro nikdy nic nevyhrajou )

Reagovat
monty25

Co se týká českých klubů, tak to máme dost podobný...

Reagovat
Shevchenko

To je neuvěřitelný stroj, patnáctá výhra v řadě, to musí být rekord, ne? A to ten tým v srpnu vypadal tak směšně.

Reagovat
smazaný uživatel

je to vyrovnání rekordu Sparty z r. 2000

Reagovat
PlackaSKS

nejdřív hokej a pak fotbal... škoda, že už ten den končí

Reagovat
smazaný uživatel

nejspíš druhé místo v obou sportech, krása

Reagovat
Kang & Kodos

2. místo > 2. liga

Reagovat
Aldeano

Reagovat
PlackaSKS

Jojo, to ma s vasimi verejsimi prohrami hodne spolecneho... hlavne vas vysmech za husbauerovu penaltu a ted dockal. Proste krasny vecer

Reagovat
rufus

Tak snad nam to aspon pomuze v tom, ze konecne vyhodime Scasnyho.

Reagovat
KingMaster13

Teď by mohli se soustředit na Jablonec a udělat nám a Brnu radost

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Zelinka dnes skvělý výkon

Reagovat
Kang & Kodos

Nemyslim si, že se máme (do druhýho gólu) za co stydět. První poločas na naše poměry kromě prvních 10 minut dobrej , v druhym jsme celou dobu tlačili, ale nakonec se to posralo. 0:3 určitě neodpovídá tomu, co se dělo na hřišti. I když nám zbylo 14 hráčů a Jiráček, a hráli jsme celý jaro čtvrtek-neděle, tak jsme dokázali Plzeň zatlačit, což jsem ani nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

na to, že jsme hráli v obraně s Jiráčkem a Konatém, je to překvapivě mírný výsledek

Reagovat
Spalovač šancí

Protože Plzeň pod Krejčím hraje defensivní sračky ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, první poločas od vás nic moc mi přišel. Ale v tom druhém jste hráli celkem dobře, jen tomu chyběl ten gól.

Reagovat
db18

...nechci ti brát iluze, ale pod Krejčím je takový výkon v druhém poločase celkem častý a zvládá to půlka ligy.

Reagovat
C-M@ster

A jako ten Fatai nehrál proč? Co proti němu Ščasný má? V EL byl jejich nejlepší hráč v zápasech,co jsem viděl a tady ho prostě nenasazuje.

Reagovat
smazaný uživatel

protože hraje naprosto tragicky

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dobou je hroznej. I když to i Lafata...

Reagovat
C-M@ster

Však s Villarealem byl dobrej a Lafata je spíš poslední dobou z formy.

Reagovat
Aldeano

To je jako u Steinhofera, Litsingiho, Paixaa... Nevím proč si je impuls v létě přivedl...

Reagovat
smazaný uživatel

tak proč asi...asi protože si myslel, že můžou týmu pomoct?

Reagovat
C-M@ster

Pak jim ale nedal šanci, aby pomohli. Moc rychle je odsoudil...

Reagovat
smazaný uživatel

šancí měli dost, hlavně ti druzí dva

Reagovat
C-M@ster

Mi nepřijde. Ti hráči na to určitě měli, jen potřebovali víc času na adaptaci. Když jim ho neměl v plánu dát, neměl je vodit. Málokterej hráč zapadne hned.

Reagovat
smazaný uživatel

a kdyby ani tak nezapadli, tak napíšeš co? že jsou hlupáci, když přivedli hráče, kteří nezapadli? nevím, co je k nepochopení na tom, že některé přestupy prostě nevyjdou

Reagovat
Aldeano

Ale v létě to nebylo o tom, že některé přestupy prostě nevyjdou. Nevyšla jich většina.

Reagovat
Aldeano

Kolikrát se za poslední rok (3 zápasy) vystřelilo na branku Plzně?

Dnes nikdo neoslnil, ale u Krejčího mi strašně vadí ten jeho alibismus. On může střílet a raději hledá někoho kdo je v horší pozici a to dělá pořád...

Nevím proč nemohl od začátku hrát vzadu Mareček, Jiráčka mi bylo až líto. Nejhorší je, že je to jeden z nejlépe placených hráčů týmu, pokud není vůbec nejlépe placený. Posila z BL a on hraje po půl roce základ. Nevím proč ho vedení v létě vůbec přivedlo

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta si za špatný závěr sezóny může sama. Respektive může za něj především Ščasný a vedení. Chtít bojovat na třech frontách s úzkým kádrem a ještě zarputile odmítat nasazení hráčů z úspěšné juniorky, to zákonitě musí skončit potupou. I přes kvalitní tým, který má. Uvidíme, jestli dokáží zkoncentrovat síly alespoň na domácí pohár.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
San Iker

Největší rozdíl mezi Plzní a Spartou - oni mají snad každej post vyloženě zdvojenej...třeba na beka Matějů, Řezník. Rajtoral, Limberský, možná Končal...u nás? Zahustel a pak různý varianty ala Frýdek, Mareček, Konate atd., kteří pak ale samozřejmě chyběj v obraně... V podstatě nemáme jedinýho regulérního pravýho/levýho obránce (Costa skoro jen na stoperu)...Plzeň má min. 4... Tohle je prostě věc vedení...

Reagovat
Aldeano

A trenéra, který byl před začátkem sezóny spokojený a během zimní přestávky přizná, že Sparta neměla nikdy širší kádr.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si, že jde sestavit o moc širší kádr. Juniorka sice vede ligu, ale moc tam toho použitelnýho není. To je jako když juniorskou ligu vyhrála Slavia, taky tam nakonec nebylo nic moc použitelnýho pro ligu....spíš měl líp pracovat s rozkládáním zátěže, hlavně v poháru.

Reagovat
matZz

ale vždyť je to pravda, na pravo jedienj Zahustel, nalevo Costa, jistěže to může zalepit někdo ze středu, ale přesně na tohle dojela Sparta v EL a ještě se budou muset bát o druhý místo

Reagovat
Posledni Kovboj

Picovina zejo. Brezina, Kostl, Kadlec, Mustedanagic klidne muzou. Misto toho hral dedek Lafata pohar proti Pardubkam.

Reagovat
smazaný uživatel

ale uz to neni jako driv, tehdy by mi to udelalo mnohem vetsi radost... Nejak ztracim charakter asi

Reagovat
smazaný uživatel

vedle..

Reagovat
smazaný uživatel

největší zlo tohoto světa dnes během pár desítek minut dvakrát krutě porženo. Pro fanoušky sportu a charakterní lidi nádherný večer

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

Ty musíš mít jednoduchý život

Reagovat
Manik...

Reagovat
Spalovač šancí

Prohrály oba Red Bully?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
F.Torres

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Ucta a respekt ti asi nic nerikaji vid?

Reagovat
smazaný uživatel

cože

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
delfin

Reagovat
smazaný uživatel

ale uz to neni jako driv, tehdy by mi to udelalo mnohem vetsi radost... Nejak ztracim charakter asi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ten zápas byla reklama na fotbal - spousta šnací, vysoké tempo, dobrá atmosféra. Tak to má být Pro mě nejlepší na hřišti jednoznačně Roman Hubník - v osobních soubojích a hlavičkách nepřekonatelný, navíc má solidní rozehrávku, na svůj věk není nejpomalejší a zkušeností má na rozdávání. A to navíc nehrál na svém primárním postu. Naopak velké zklamání byl výkon Petra Jiráčka - Petrželovi absolutně nestíhal a navíc docela kazil rozehrávku. + ještě zavinil penaltu. V druhé půlce pak nebyl vidět vůbec. Každopádně titul už je prakticky hotová věc a Plzeň si ho zaslouží - v lize jsou neuvěřitelně suverénní, zvlášť na jaře. V létě ještě přivést někoho za Koláře (přestože hrál dnes výborně, někoho na střídání potřebujou) a i v tý Evropě to můžou dotáhnout daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc ještě k tomu hodnocení zápasu - výkon celého rozohodcovského týmu byl bez výjimky excelentní, zvlášť po předchozích zápasech Sparty nebo Plzně,klobouk dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál Hubník na věčně volného Krejčího?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč by si Roman přidělával práci, když to Krejčí po každý totálně zazdil?

Reagovat
Kang & Kodos

Nechápu, co s nim všichni maj. Na stoperu byl o třídu lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych řekl, že lepší než Hubňa byl Bary, docela by zajímala statistika úspěšně odklizenejch balonů, ten prostě musí na EURO!

jinak nějak jsem tušil, že Jiras má pořád Plzeňský srdce, nic horšího na levýho stopera snad Sparta ani dát nemohla...

Reagovat
smazaný uživatel

Až na Baránkovy zbytečné občasné výlety z bloku, kdy opustil svoje místo, tak hodně dobrý výkon

Reagovat
goodbay

Boha, taková ostuda! Kdyby aspon něco hráli, celej duben naprosto v prdeli. Ano bylo zranění, ale dneska byla šance na to, aby aspon plichtili, dáme všechny rekordy Plzni (což mi mrzí snad nejvíc, páč s titulem jsem byl už smířenej) a ještě takovou richtu. Tvl, proč se vždy tak sesypou, hlavně, že letos mají tolik zkušeností z EL a vůbec je nevyužívají. Plzen dnes zaslouženě vyhrála, oba zápasy nad Spartou byla lepší, tudíž zaslouženej titul, v sezoně měla také víc štěstí jak toho fotbalového, tak toho druhého než Sparta a to všechno rozhodlo.

Reagovat
Greny

Není to pěknej večer Sparta bez titulu jak v hokeji tak ve fotbale

Reagovat
smazaný uživatel

není

Reagovat
smazaný uživatel

každej někdy vyhraje double..

Reagovat
Coutinho10

hezky se to seslo v jeden den

Reagovat
Desmond Glazebrook

To teda ne :-(

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
C-M@ster

Jenom mě napadá... proč takhle Plzeň nehrála letos v pohárech...

Snad to bude na podzim z její strany důstojnější.

Reagovat
Spalovač šancí

Třeba se mýlím, ale Plzeň spadla do profesorského fotbalu. Což má výhodu, že proti slabším týmům neztrácí, ale potom chybí moment překvapení oproti stejně silným/silnějším.

...

A sparta přesný opak. Živelný fotbal, který platil na nepřipravené silné protivníky, ale narážel na disciplinované betonáře.

Reagovat
Aldeano

Celkem vystiženo.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kang & Kodos

Nechápu ten hate na Lafatu. Je mu 34 a vynechal obě přípravy, takže nemá absolutně natrénováno, na jaře hraje ob zápas v jinym rozestavení a s hráčema, který zrovna můžou nastoupit (pokud sám neni zraněnej), a stejně je nejlepší střelec.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, nejlepší střelec v lize i v EL...v něm určitě ten problém nebude, i když pokles formy je viditelný

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, ale to souvisí právě s tim, že nemá natrénováno.

Reagovat
eder

...i nejlepší letec.

Reagovat
smazaný uživatel

Sory, ale už to prostě není ono. Lafata byl skvělý tím, že se i v zahuštěném vápně uměl dostat k míči a prosadit se. Ale teď? Tohle byl vyloženě zápas pro něj, Sparta pořád v držení miče, pousta centrů do vápna, ale Lafata se k ničemu nedostal. A není to o jednom zápase, takový je celé jaro.

Reagovat
Kang & Kodos

V létě snad konečně bude na přípravu zdravej, a ukáže se, jestli na to bude mít, nebo už ho Juliš a Schick posadí. I když má teď asi nejslabší půlrok za dobu, co je u nás, pořád má v SL 23/15, což je parádní statistika.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moc teda nevěřím, že by zrovna mu příprava nějak výrazně pomohla. No uvidíme, v každém případě by měl dostat šanci Schick.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho kdysi měl i rád, ale nějak se mi na něj poslední dobou změnil názor.. Ale to skoro na každého kdo šel do Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

to nebude náhoda

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zajímavé je, že takový Brabec nebo Bičík mi nikdy nevadili.

Reagovat
Miguel19

Frýdek 19 žlutých v sezoně...to je rekord ne?

A to měl mít ještě jasnou minule na Dukle. Další by se taky našly. Hoch by se měl uklidnit..

Reagovat
delfin

+ jeste malem polamal Ibru. Jedinej Soldado mu to trochu vratil....

Reagovat
Spalovač šancí

Tak vítěze podřadné soutěže o mistra ligy už (skoro) známe. Jak to vypadá v důležitější soutěži o vládce Prahy?

Reagovat
smazaný uživatel

Přál jsem dneska plzni, stejně tak jsem přál v hokeji Liberci a jsem rád, jak to dopadlo. Ale to co tu někteří předvádí.. Už si tu připadám jak pod sekcí PD

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kang & Kodos

V Liberci si ten titul musí pořádně užít, když ho platí ze svejch daní. Ale určitě zaslouženej.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
REPLIKATOR

Sparta příště prohraje v Teplicích, Liberec zvládne doma Brno a v dalším kole po výhře Liberce na Letný budeme díky vzájemným zápasům před Spartou

LM volá

Reagovat
C-M@ster

3 body se Zbrojovkou máte jasný, ale to víc věřím prohře sparty v Brně jak v Teplicích...

Reagovat
vanGomm

Z 2.místa naší ligy je cesta do sk.LM tzv.zarúbaná a je celkem lhostejné,kdo se tam umístí.

Reagovat
vanGomm

Je jasné,že Sparta zaplatila daň za EL.Tím pádem se připravila o to bojovat s Plzní o titul.Dostat se z nemistr.části do skupiny LM bude pro Spartu o mnoho těžší a zřejmě neřešitelné,než pro Plzeň,která by z té mistrovské mohla přece jen do sk.LM proklouznout.Ještě štěstí,že Sparta uhrála s Bomemkou a Duklou 4 body.Oba zápasy mohla totiž prohrát a to by pak asi přišla i o to 2.místo.A když jsme u toho 2.fleku,tak že už se klidně může o Spartě říkat věčně druhá?

Reagovat
smazaný uživatel

ještě bych s tím věčně druhá počkal, třeba budeme příště třetí

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam dávaj na ČT za nesport? Nemělo tam být Dohráno?

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, Sparťanům přišel název pořadu jako urážející a vysmívající se a tak to Skřéťa nechal zarazit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni tu po postupu přes Lazio psali, jak Sparta nemá v ČR konurenci a titul je jistota. Vyšli jim 4 zápasy v EL ve kterých měli neskutečnou porci štěstí ( podcenění od soupeřů, využilico mohli, zároveň poměrně lehkej los). Ovšem potom narazili na Villarreal a ten je uťal. V lize nepředváděli nic převraného, nudný fotbal který jim ale vycházel,a to hlavně druhé poloviny zápasů. ( Příbr,Slavia,Dukla ) Sparta nemá pokoru, a po pár zápasech , které se ji povedli ( ale zase nám tam neudělali ostudu ) už měli ve všem jasno. Teď jsou snad zpět nohama na zemi.

Reagovat
smazaný uživatel

prosím citace

Reagovat
smazaný uživatel

U lacice dítě stalo,

z plna hrdla křičelo.

Reagovat
Spalovač šancí

Dobrá analýza. Jen houšť. Jenom bych nesouhlasil se závěrem. Momentálně budou mít nohy spíše na stole než na zemi.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kde kdo psal, že Sparta nemá konkurenci?

Dvakrát 3:0 z venku ti přijde štěstí? To je demolice!

Reagovat
Blasphemer

Skvělý! Takticky naprosto skvělý, ostatně jako všechny zápasy proti Spart za poslední dva roky. Snad to příští rok konečně přeneseme i do Evropy. To že je hrdinou zápasu plzeňský odchovanec a smutným hrdinou na straně Sparty odchovanec Slavie, už je jen třešinka na dortu. Dloubák na 3:0 minimálně gól kola. Jinak pro Spartu docela na zamyšlení, že si doma vypracují jednu střelu na bránu za zápas a dostanou trojku. Docela přestávám věřit, že Ščasného spasí úspěch v EL. A pokud jde o nás, tak přes všechno co jsem měl proti Krejčímu, musí zůstat a uhrát něco v Evropě.

A závěrem si ještě postěžuji na dvě věci:

1) penalta na Dukle, protože ještě dnes oslavit titul na Letné by byla pecka

2) debilní nedělní termíny na O2, protože jako každý normální člověk zítra musím vstávat před šestou, a tudíž budu výhru slavit jednou Plzní a ulehnutím do postele

Reagovat
F.Torres

no, ono slyšet mistři mistři na letné a vidět odcházející domácí fanoušky taky není k zahození

Reagovat
Blasphemer

Těch dementů co odcházeli dřív bylo dnes opravdu hodně. Takový bych nakopal do prdele a lístky už jim v životě neprodal.

Reagovat
Kang & Kodos

To je náš klasickej tlak, kdy z hodinovýho oblíhání vápna vykouzlíme dva nadějný centry. Ale i když mě Ščasný občas sere, tak v Evropě udělal největší úspěch za víc jak 10 let. Trochu doufám ve stejnej příběh jako za Lavičky, kdy po průměrný první sezoně udělal titul asi o 15 bodů. Jestli se mu nepovede spadnout na 3. místo, tak zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Já už v souvislosti se Ščasným zaslechl něco o zahraniční náhradě, tak uvidíte jak se to vyvrbí. Jinak ten váš "tlak" na většinu týmů v lize stačí, ale jak je vidět, tak na vyspělejší obranu tam chybí jakákoliv kreativita nebo alespoň překvapení.

Jinak dnes jsem opravdu nepochopil ignoraci Fataie, nápad dát Jiráčka do obrany v takovým zápase už vůbec nestojí za řeč.

Reagovat
Kang & Kodos

Fataie by v současný formě ubránil i Michael Schumacher.

Reagovat
Blasphemer

Že by tam dvojice Lafata a Juliš dnes předváděli zázraky se taky říct nedá. A opět ani nevyužil všechna střídání. Já si myslím že za stavu 0:2 už by tím nic neposral a alespoň by se projevila nějaká vůle vyhrát z jeho strany.

Reagovat
Kang & Kodos

Já nevim, proč tam ty mladý tahá. To může rovnou nechat na střídačce 3-4 hráče

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Blasphemer

Jako Krejčí, no. Ten si na nic nehraje, když je marodka, tak tam prostě nechá prázdný místa.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ten má teďka stopku.

Reagovat
goodbay

co se týče EL, tak za 30 let, zbytek se uvidí. Já chci už LM, poté at jsme klidně bez titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
delfin

Jak tam projel Lafata kolem brany po kolenou, tak tomu moc nechybelo. Kdyby to dal mozna by to vypadalo jinak. Proc vlastne nehral Sural?

Reagovat
Blasphemer

Tak já neříkám, že jsme je nepustili k ničemu... to ostatně ani nejde. Ale většinu času hráli fakt zodpovědně a šancí jim na takový zápas dovolili opravdu málo.

Reagovat
delfin

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes si můžeš dát na oslavu 1 ladyboye navíc za mě

Reagovat
Blasphemer

Snad příští zimu. To se do toho Thajska snad konečně dostanu,

Reagovat
smazaný uživatel

No, jestli to myslíš vážně, tak z mých osobních zkušeností spíš nedoporučuju, i když přatelé co tam byli taky, tak těmse,tam líbilo. Za ty peníze už bys udělal lépe jet někam do Španělska ( Costa Brava, Kanáry) nebo do LA.

Reagovat
Blasphemer

Tak jasně že si dělám prdel. Jako podívat se tam chci, neříkám že bych tam jel vyloženě za kurvama (a už vůbec za kurvama s pérem), ale alespoň na čumendu bych se do těch vyhlášených bordelů podívat chtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si zajeď do Moldavska

Tak jsou ty ženský neskutečně neukojený a ještě když uslyšel že nemluvíš tou kejich parumunštinou,tak ti jich u kolen klečí 10.

Reagovat
Posledni Kovboj

...to nezni uplne blbe

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace do Plzne..zvlastni zapas,krutej vysledek,ted jen dustojne dohrat zbytek zapasu a pohlidat druhej flek..docela krutej den pro Spartany,neni nad to mit k tomu jeste dneska narozeniny ale aspon muzou fanousci tech nedulezitejch tymu mit zase chvili radost ze zivota..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Všechno nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Diky moc mi ten den dneska nezprijemnili

Reagovat
Aldeano

To bohužel vůbec ne, no..

Reagovat
smazaný uživatel

Davali uz Dohrano?

Reagovat
Miguel19

nene

Reagovat
monty25

Ne

Reagovat
pawelFCB

Údajně až 23:20

Reagovat
smazaný uživatel

proboha nevytahujte furt tu EL to je pryc,za tu duklu snad neskoncite ani druhy vy zany mrky

Reagovat
Liquid

hlavně Sparta vystřelila na branku až v 71.minutě, s tímhlec nemůže vůbec pomýšlet na úspěch, Hašek jí zbytečně omlouval, měl být více kritickej

Reagovat
REPLIKATOR

Sparta by si mohla zopakovat závěr sezony jako před 8 lety:

http://www.eurofotbal.cz/kluby/cesko/sparta-praha/zapasy/synot-liga-2007-2008/?cID=19&sID=14

Reagovat
Aldeano

Ani mi to nepřipomínej...

Reagovat
REPLIKATOR

Řepka

Reagovat
Aldeano

O to ani nešlo. Nakonec v tom zápase s Brnem se mělo vyhrát i v 10. Ale takovým způsobem nechat po 12 letech titul Slávii, to bylo strašné. To bylo snad to nejhorší co jsem jako fanoušek ve fotbale zažil.

Reagovat
ryzskej

Žižkov, Kladno, Most...

Reagovat
Azazelo RD

Popravčí četa Slovanu vedená Smetanou.

Reagovat
Liquid

nebýt té blamáže na Dukle, tak byla Bolka 3 body od LM, tam šlo stejně o to Spartě tu LM pohlídat a ne jí tlačit na Plzeň, jak se to pak všude psalo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vanGomm

Ze 2.místa ať už tam skončí kdokoliv se stejně do LM nepostoupí.Myslím tím do skupiny LM!! Určitou šanci,kterou odhaduji mezi 30-50% má Plzeň z té mistr. části.A pokud jde o tu blamáž na Dukle tam šlo špíše zřejmě o to aby zápas s Plzní měl alespoň trochu náboj.Věřím,že by Sparta ten 2.flek uhrála i kdyby s Duklou remizovala.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na postup do skupin sere pes, ale i když vypadnou hned s prvním soupeřem, tak je ten tým hned ve 4 předkole. Pořád myslím, že je lepší mít drobnou šanci v LM s tím, že pokud to nevyjde, tak jít do EL, než jít rovnou do EL...

Reagovat
vanGomm

Tymy co vypadnou v 1. nebo ve 2.předkole LM v pohárech končí.Teprve až vypadnutí z 3.předkola LM zaručuje to 4.předkolo EL.Týmy co vypadnou ve 4.před.LM jdou do skupin EL.Takže tým,který skončí v naší lize na druhém místě a zahajoval by ve 2.předkole LM musí postoupit do 3.předkola LM,aby měl šanci si o EL zahrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý tým z naší ligy nejde do druhého předkola LM, protože nemistrovská část začíná až ve třetím.

Reagovat
OnderCZ

Tak tak, ostatně letos už to tak Sparta měla s CSKA.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

No a o to to má náš fotbal horší začít až ve 3.předkole v nemistrovské části,kde jsou už soupeři o dost lepší.To pro náš koef.nevěští nic dobrého No nakonec se ukazuje,že pro naše týmy je přece jen lepší hrát EL.Tam totiž při určité shodě náhod může občas náš tým něco uhrát.Viz letos Sparta.To v LM jsou naše týmy bez sebemenší šance.Podobně se to týká i jiných týmů některých lig.Už se prý rýsuje nový systém LM,aby se postup takových týmů jako Žilina,Trenčín,Malmö,Sparta,Plzeň,Razgrad,Záhřeb,Debrecín atd. co nejvíce minimalizovat.LM je totiž výkladní skříňí a o peníze jde vždy v 1.řadě.Koho ve světě zajímá npř.zápas LM Plzeň-Borisov.Nedivím se proto TV společnostem i těm jde,jak jinak o peníze.

Reagovat
Losinho

Krejčí ať je jakej chce, 15 výher v řadě s takhle vyčpělým kádrem je úžasnej počin

Reagovat
Liquid

Reagovat
Coutinho10

to se jen tak prekonat tezko nekomu povede

Reagovat
delfin

a v kontrastu s tim Scastnej, kterej ma kadr na to, aby lyncoval celou ligu...

Reagovat
smazaný uživatel

S takovým kádrem ale nedokážeš odehrát důstojně 3 soutěže najednou, to prostě není možný. A navíc, když proti tobě skoro každý hraje na hranici svých možností..

Reagovat
delfin

tak potom pristi rok postahovat to co maji na hostovani, a do finale LM

Reagovat
smazaný uživatel

4. předkolo mi bude bohatě stačit..

Reagovat
delfin

neprat svym vlastnim? proc to?

Reagovat
Aldeano

Je to ale jeho zodpovědnost. Nemusel v zimě například prodlužovat hostování Shaly atd....

Reagovat
smazaný uživatel

S tímhle souhlasím. Ale těch faktorů je víc, a ne za všechno může právě Ščasný.

Reagovat
Aldeano

Jo to jo.

Reagovat
delfin

mel trochu smuly na zraneni, navic se mu to vykartovalo... to mas pravdu

Reagovat
Aldeano

Za karty si může snad taky sám ne?

Reagovat
delfin

kdyby behal po hristi on sam treba misto Frydka, tak urcite...

Reagovat
Aldeano

Tak za ten rapidní nárůst karet nese naprosto jasně zodpovědnost on. Nebo to je náhoda, že se ten počet karet zdvojnásobí?

Reagovat
smazaný uživatel

On hlavně dnes může za složení obrany, u které bylo naprosto jasné, že vyhoří. Nemůže za to, že Dočkal nedá gól z malého vápna či z penalty, ale obranu fakt nezvládl.

Reagovat
salami

tak nikdo je nenutil hrát naplno českej pohár a zase taková porce zápasu Spartu nečekala, kádr Sparta taky uplně uzkej nemá, podle mě jsou to fakt jenom výmluvy

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je jen sparťanské brečení, kterýmu nemůžeš dávat žádnou váhu. Vzhledem k tomu, že už má za sebou Plzeň SF domácího poháru a navíc hrála superpohár, tak je ten rozdíl mezi ní a Spartou nyní naprosto propastné a rozhodující 3 zápasy(44:47), tj celých 270 minut odehráli sparťané navíc proti Plzni, na konci sezony to bude maximálně 6 (48:54).

Kádry mají oba týmy zhruba stejně široké a oba točí podobný počet hráčů.

Reagovat
matZz

a kolik zápasů odehrála na jaře Plzeň a kolik Sparta? A proti jakým soupeřům? Kádry jsou možná podobný, jenže Plzeň to má líp rozložený. 3 stopeři a zdvojený kraje. Sparta má 3 stopery (+dosluhující Kováč) ale jen dva krajní beky, což se jim vymstilo.

Reagovat
salami

vzhledem ktomu, že máte beky na hostováních mi to nepřijde jako relevantní argument, kolik stoperů má Plzen? taky 3 a jeden z nich je lazar Hejda

Reagovat
matZz

na hostování je pokud vím jen Hybš... a já osobně teda nechápu proč

Reagovat
smazaný uživatel

protože máte ten kádr na české poměry dost široký a je zbytečné držet hráče, který potřebuje především hrát. Kdyby vás vystřelil Krasnodar a nezranila se naráz půlka obrany, tak neodehraje skoro nic a řvete, proč ho neposlali na hostování

Reagovat
smazaný uživatel

V českých podmínkách je nereálné, aby měl někdo na každý post dva rovnoměrné hráče a tak se využívají univerzálové jako Frýdek schopní zahrát na více postech. A zápasy? pokud by nechtěli všechno vyhrát, tak může hrát v poháru dorost.

Jako dají se brát ty zranění v obraně ale jinak ne. U nás nikdo nebude mít 4 kvalitní stopery a 3 krajní beky, na 49 zápasů, což dá liga, finále domácího poháru a dvě předkola, skupina+jedno jarní kolo v Evropě.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Manik...

Reagovat
Losinho

Sparta pod Ščasným dlouhodobě v lize nezvládá velký zápasy, 2 prohry s Plzní, 2 prohry v Liberci, na podzim tragédie v derby..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

s Libercem ta druhá prohra v lize teprve bude

Reagovat
Losinho

Jedna byla před rokem.

Reagovat
salami

to neni pod Ščasným, Sparta dlouhodobě nezvládá těžký zápasy, kde má bejt favorit, naopak se ji daří v EL proti těžším soupeřů, kde může chodit do volnější obrany

Reagovat
smazaný uživatel

To byla komedie. Výkon k zblití a korunu tomu dali ti, kteří jim za to hovno ještě zatleskali. Tahle prohra jde jasně za Ščasným, kterej nepochopitelně nechal na lavičce Marečka a do obrany postavil Jiráčka. Ten byl samozřejmě totálně k smíchu. Brabec k smíchu, Costa k smíchu, Lafata strašnej a Dočkal komickej. Neběhá, dělá mraky chyb a dnešní penaltou to jen korunoval. Prohrát se má se ctí a ne předvést tohle.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Puskas

Fotbal jsem neviděl, ale podle toho, jak to popisuješ, že bylo plno hráčů k smíchu, to mohla být docela švanda.

Reagovat
valloire

byla

Reagovat
smazaný uživatel

Místo aby borci fandili za stavu 0:1 a hnali borce dopředu, tak řvou ,,Limberský, ty jsi hovado" To jsou panečku fans

Reagovat
Liquid

mimochodem Lafata opět absolutně nezvádl těžký zápas, proti slabým to jde, ale jakmile přijde jen trochu kvalitní soupeř tak je v <!> na euro ho nebrat, protože nás nečeká Albánie, Slovensko ale samý těžcí protivníci

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/Cg1Y0u8UkAEUHAL.jpg

Řepka za to tehdy měl stopku a pokutu, jsem zvědav, zda tenhle ubožák něco vyfasuje.

Reagovat
smazaný uživatel

jen dělá to co si každej jen myslí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Neříkal, že mu to je jedno?

Reagovat
delfin

to se raduje z golu?

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to po tom, co na něj někdo hodil kelímek s colou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, chování fanoušků proti konkrétní osobě je přípiustné, ale od osoby ke skupině ( komunitě) , to je hroznej problék. Asi bych to nevydržel být Sparťanem

Reagovat
smazaný uživatel

Píše někdo něco o fans? Psal jsem, že Řepka za to dostal pokutu a stopku ( pro většinu udělal gesto ubožáka), tak jsem si položil otázku, zda tenhle ubožák taky něco vyfasuje. Nebo neumíš číst?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Kang & Kodos

Když slávisti včera Grigara zasypali v nastavení kelímkama, taky je hned nezačal fakovat. Asi větší inteligence..

Reagovat
smazaný uživatel

No, to je věc druhá

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli je to o inteligenci. Spíše se umí lépe ovládat.

Reagovat
smazaný uživatel

Umění se ovládat je nepřímo spojeno s inteligencí.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže když je člověk cholerik, tak nemůže být inteligentní? Já to znám na vlastní kůži, kdy prostě pokud to držím v sobě, tak to pak většinou dopadne ještě hůř.. Ale nemyslím si, že bych byl podprůměrně inteligentní..

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť já píšu o nepřímě spojitosti, tudíž předpokládám, že většina inteligentních se umí ovládat, protože ví, jaké mohou vzniknout důsledky. Podle mě jde spíš o emoce, které s tím souvisí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jsem přehlédl. No, každopádně jak zmiňuje ten příklad s Grigarem.. Ono je možná rozdíl, jestli člověk hraje průměrný zápas proti Slavii nebo vyhrocený zápas proti Spartě, kdy tě ještě během zápasu neustále fanoušci uráží. Pak ty kelímky apod. to už je jen vyvrcholení.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta, Slavie a nově i Plzeň s Libercem budou vždy kluby, proti kterým se soupeři maximálně namotivují. Kelímky a jiný předměty hozené do hřiště, potažmo na hráče, jsou absolutní zlo a debilita. V tom se určitě shodneme, ale že by na právě tyhle dutý hlavy měli hráči reagovat je prostě blbost. Jsou to profesionálové.

Reagovat
smazaný uživatel

A tu už jsme u toho, jestli se ten hráč ovládne nebo ne. Nicméně nebyl jsem nikdy v kůži takového hráče, takže nemůžu soudit, jak bych se zachoval já.

Reagovat
Losinho

Ano, nepřímo

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo je jen splachovací jako každý slávista...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se mu nedivím...

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

U hokeje jednoznačně platí Sláva vítězům, čest poraženým. U fotbalu bohužel té cti moc nezbylo.

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Hokejky krom 4.zápasu hráli na to co měli, dnes mleli z posledního a bojovali do konce, navíc se musí uznat, že Liberec byl letos prostě herně a hlavně po fyzické stránce jasně nejlepší. Fotbal byl totálně jiná kapitola, ať mi nikdo neříká, že do toho dnes dali všichni 100%.

Reagovat
smazaný uživatel

a pokud dali, tak je to snad ještě horší

Reagovat
monty25

Dohráno, konečně

Reagovat
smazaný uživatel

na Spartě se dneska slaví tituly...bohužel slaví Liberec a Plzeň

Reagovat
matZz

Sparta letos na své špatné práci s příchody/odchody hráčů. Celou sezonu hrají s dvěma krajními beky, když do toho přijdou ještě absence stoperů, tak se to lepí záložníky, obrana pak nehraje dva zápasy ve stejným složení a pak se někdo diví, že zase dostanou gól jako první...

hlavně, že v Jablonci je Hybš

odchod Jánoše / příchod Jiráčka

Skalák

Reagovat
Miguel19

Ten Čížek začal co zobat?

Reagovat
smazaný uživatel

vubec ho nechapu, zajimalo by me kolik toho za zapas nabeha, a jakou ma nejvysi rychlost

Reagovat
smazaný uživatel

monty sledujes to? Zensky fotbal v dohranu...

Reagovat
monty25

Jo, jsem rád za reportáž ze ženského derby.

BTW: Ještě někdo se směje slávistkám za ten výsledek z Lyonu?

http://www.livesport.cz/zapas/MFrgcPgj/#prehled-zapasu

Reagovat
Coutinho10

aspon tak

Reagovat
monty25
Reagovat
Coutinho10

wow wow...hlavne ten 2. fík ....ta to vymetla

Reagovat
monty25

BTW: Dneska jsem se byl podívat na vaše dorostenky...

https://twitter.com/SlaviaZeny/status/724232374381322240

Reagovat
Coutinho10

se nezdaj behem par let z nich pujde strach jako z Lyonu a Wolfsburgu

Reagovat
monty25

V dorostenecké lize jsou třetí, o titul bojujou Slovácko se Spartou... Ale dneska hrály holky moc pěkně, prakticky si zajistily to 3. místo před Plzní. Jinak ta stojící druhá zleva (Čiperová) je členkou té sedmnáctky, která postoupila na Euro do Běloruska.

Reagovat
Aldeano

Ta s tím hárem je Knoflíčková?

Reagovat
monty25

Ne, Šuleková. Já jí říkám David Luiz.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Kurz 253:1, to ujde

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda nejvetsi prekvapeni pro me na tomhle, ze se da na takovy fotbal i sazet

Reagovat
monty25

Lyon je neskutečný válec. Druhé semifinále bylo taky celkem jednoznačné a dá se říct, že o finalistech už je rozhodnuto po prvních zápasech...

http://www.livesport.cz/zapas/jXiN2oWS/#prehled-zapasu

Jenom škoda, že za Wolfsburg nehrály Caroline Hansen (zraněná do konce sezony) a Julia Simic, která před týdnem v Bundeslize proti Leverkusenu střídala už v 17. minutě. Neví třeba Willi něco víc?

Reagovat
monty25

Měla být reakce na Coutinha...

Reagovat
Coutinho10

finale bude stat za to

Reagovat
monty25

Před semifinále jsem si přál Lyon - Wolfsburg.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

V Juniorské lize včera Sparta porazila Plzen 1:0 Vítezný gol dával Steinhofer

Reagovat
hefy

Omlouvám se Jiráčkovi za všechny nadávky. Už jsem to pochopil. Jednou Plzeňák, pořád Plzeňák. Petře, děkujem.

Krejčí ven!

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak všiml si někdo, že při nástupu Costa nepodal ruku Petrželovi a Jiráček Limberskému? Když k tomu přidám ještě Krejčího odmítnutí Petržely během zápasu.. Pak se ti hráči diví, že jím chce každý natrhnout prdel..

Reagovat
Liquid

no mě by teda nevadilo, že by mi nějakej cip černej ebolskej nepodal ruku

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by se měli divit? Vždyť hrajou za nejslavnější klub v Czechii. Těm chce natrhnout prdel každý.

Reagovat
smazaný uživatel

V Czechii, fuj

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

správě se říká v Češsku

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Však jsem chtěl nějak tak vyprovokovat debatu.

Podle mě je to styl "hledání problému kde není".

Reagovat
smazaný uživatel

Czechii... to je fakt na ránu

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem hada srát, žábu bušit pěstí do skály, koně zvracet v barvách francouzský trikolóry. Dokonce sem viděl i stíhačku couvat, ale že bude mít Sparta jednou mindrák s Plzně ...

Reagovat
Manik...

Neviděl jsem zápas, ale jenom sestřih. Nicméně z toho co jsem viděl, tak si myslím, že se nemá Sparta za co stydět. Šancí bylo hafo, ale byl to zápas, kde když to tam nespadne, tak se prohraje, tak to ve sportu chodí. . Gratulace Plzni. Musel to být hodně pěkný fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta měla tlak a nehrála zas tak zle, ale nedokázali se dostat do vyložených šancí

Reagovat
smazaný uživatel

vylozenejch pozic bylo dost, ale vetsinou ten hrac nevystrelil a jeste neco vymejslel, nebo vystrelil naopak nekam do prdele a nebo nemel cas na strelu..

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo to byl Láďa Krejčí

Reagovat
Posledni Kovboj

viz "nebo vystrelil naopak nekam do prdele "

Reagovat
smazaný uživatel

já myslel jako "nebo byl v ofsajdu"

Reagovat
Posledni Kovboj

chapu

Reagovat
Manik...

Podle sestřihu těch šancí bylo hafo, ale nikdo nedokázal dát gól - hlavně u Lafaty jsem nechápal, co všechno spálil

Reagovat
smazaný uživatel

jedna střela na bránu...

Reagovat
Manik...

O střelách to není, jsou šance, kde se nevystřelí, ale šance to byla a kdyby se vystřelilo, je to jistý gól

Reagovat
monty25

Fanliga - hodnocení 26. kola:

Pozdě, ale přece. Tohle kolo bylo hodně složité vzhledem ke všem absencím a taky to podle toho dopadlo. Nejhorší jsem to měl v útoku, kde mě navíc vypekla Bohemka tím, že nehrál Schick (nevím proč)... Teď mám pouhých 94 bodů a Všemina mě v duelu porazil. V tabulce miniligy jsem klesl na 3. místo, o tři body za prvního Ondrasche a druhý Coutinho je přede mnou o skóre. Do konce sezony hraju s Ondraschem ještě dvakrát a s Coutinhem jednou. To budou rozhodující zápasy, ale moc si nevěřím. V posledních kolech jsem nějak ztratil dech a moje výkony se pohybujou jen kolem 100 bodů. Divokou kartu už taky nemám.

https://pbs.twimg.com/media/Cg4FX5aUkAAqQPK.jpg

Reagovat
Coutinho10

Ondrasch neprijemne chytil formu a bude to este velkej boj o 1. misto....trochu me mrzi, ze s Urbisem sem v moji lize vcera drzel vyrovnanej stav, ale musel mit nakyho zolika na lavicce nebejt blbyho stridani Tecla s Bakosem, tak by bych byl celkem spokojenej vzhledem k tomuhle tezkymu kolu...

Reagovat
db18

Takhle ti zametu cestičku - s kapitánem Fořtem a Bořkem v základu porazím lídra 99:112 - a on toho nikdo nevyužije.

http://abload.de/img/flukl9z.png

Reagovat
Coutinho10

za Forta ...jeste se to skore trochu pohne po nocni uzaverce a pridanych bodech za souboje apod., ale 15 bodu rozdil je asi moc u me este skoda krom toho utoku bylo stridani brnenskyho Hycky kolem 50. min...jinak by mel cisty konto ale hlavni ze to je jeste otevreny

Reagovat
smazaný uživatel

Řezníčka jsem měl na střídání Střídání mi vyšlo skvěle, všichni hráči slušně bodovali, až na poslední zápas. Hned tři hráči s nulou. Tak nakonec spíš podprůměrný výsledek

Reagovat
Coutinho10

tak Reznicek kapitan mi pridal jeste dost bodu, ale o 2 to nestacilo...ahh to je skoody

Reagovat
taws

Zajímavý, že s včerejší výhrou se tu objevují i Plzenácí, co se tu neukáží, jak je rok dlouhej a nejvíc to vítězství prožívají Slávisti holt asi jejich jediná radost z fotbalu z týhle sezóny

Reagovat
Kang & Kodos

Se Slavii to je těžký. Utratili přes zimu nějakejch 80-90 milionů, aby na jaře zjistili, že nejlepší jsou Deli se Součkem, který už tam nějakou dobu působí, a že bez Škody ve formě ten tým stojí za hovno i se všema posilama. Ono vůbec utratit za pár tejdnů tolik peněz, a hrát hůř než na podzim je umění.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18
Reagovat
smazaný uživatel

kokotina.. ten prvni co na to reaguje ma pravdu

Reagovat
db18

Tak jasně že můžou, jen mi to přijde trochu úsměvné, když se jejich cíle taky zrovna nenaplňují... postup do extraligy nevychází a Evropě se také spíše vzdalují, než aby se k ní přibližovali.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Trapné je spíš to, že oni nejvíce prožívali to nastavení na Dukle, přitom s tím zápasem neměli vůbec nic společného, to samé včera - však pomalu slavili víc jak Plzeňáci. Popichování je jedna věc a tu beru, ale to, co předvádějí poslední týden nemá obdobu. Kdyby se radši starali o to, proč jejich napumpovaný tým doma neporazí ani Teplice a hokeje budou další rok jezdit do Prostějova atd. než se zajímat o letce Lafatu.

Reagovat
KingMaster13

Akce a reakce. Co čtu třeba ty různý komentáře po statusama že prohráváme tak se tam nejvíce vždy projevují Sparťani. Takže logicky když se pak přihodí něco takového tak vám to naši dají sežrat

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak je jasné že z toho budou mít radost, že si tady třeba něco napíšou, ale někteří tady měli asi 10 příspěvků a měli z toho vánoce, jak kdyby jejich tým vyhrál titul,

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
taws

tak třeba budou s váma chtít navázat družbu místo Brna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

OT: Skalak byl vyhlasenej za nej gol Brightonu v tyhle sezone https://twitter.com/OfficialBHAFC/status/724351216436805634

Reagovat
Posledni Kovboj

tri zapasy pred koncem sezony?

Reagovat
Coutinho10

jj...v PL uz se treba taky davaly ceny..napr. ten Mahrez

Reagovat
Posledni Kovboj

tak toho uz tezko nekdo trumfne, ale nejak hvezdne se ukopnout se furt da

Reagovat
Coutinho10

j tjn...tak jeste ze to stihl co jsem cetl, tak diky tomuhle golu prodlouzili to hlasovani jeste, takze to bylo jen tak tak

Reagovat
db18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele