26. kolo
23.04.2016 17:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Vysočina Jihlava - Bohemians Praha 1905 1:2

Už jen krůček schází pražským Bohemians 1905 k definitivní záchraně. Klokani zvládli klíčový souboj v Jihlavě a před patnáctým místem mají čtyři kola před koncem osm bodů. Naopak Jihlava ještě musí bojovat, situaci má však pořád ve svých rukou.

Úvod utkání nabídl vyrovnanou partii a až na nepřesnou střelu Mosquery k ničemu vážnějšímu během půlhodiny nedošlo. I přes absenci vyložených šancí však padly v prvním poločase dvě branky. Nejprve si ve 39.minutě vytvořil palebnou pozici Petr Hronek a nádhernou střelou do šibenice poslal Vysočinu do vedení, ale krátce poté, ve 42.minutě bylo srovnáno. Švecův dlouhý nákop usměrnil hlavou za záda golmana Hanuše Michal Šmíd.

Bohemians dokázali krátce po změně stran výsledek otočit a velkou zásluhu na tom měl v parádní formě hrající Tomáš Čížek. Veterán v dresu Klokanů si pohrál s domácí obranou, vytvořil jasnou tutovku pro Michala Hubínka a ten střelou k tyči nedal Hanušovi šanci - 2:1 pro Bohemians. Jihlava se dlouho nemohla dostat do tempa, až devět minut před koncem mohl po rohovém kopu srovnat Krejčí, ale Zlámal proti jeho hlavičce předvedl pohotový zákrok.

Hosté se v závěru úspěšně bránili a z protiútoku mohli vstřelit třetí gól. Acosta ale Hanuše na přední tyči nenachytal. Jihlava nakonec srovnat nedokázala a před vlastním publikem prohrála 1:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
arsavin

Tady věřím ve tři body a už se nebudu bát sestupu. 0:2

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele