26. kolo
22.04.2016 20:15 CET
4 : 1
(3:1)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc 4:1

Mladá Boleslav na rozdíl od Slavie zápas se Sigmou Olomouc zvládla a nadále si bezpečně drží třetí místo. Středočeši vyhráli jasným výsledkem 4:1 když o všem důležitém rozhodli už v průběhu prvního poločasu.

Svěřenci Karla Jarolíma měli parádní start do utkání, když proěnili už ve třetí minutě rohový kop. Na Přikrylův centr si naskočil Pavel Čmovš a Bolka vedla 1:0. Ještě než se Sigma stačila rozkoukat a vstřebat první gól, inkasovala podruhé. Magera sklepl dlouhý Fleišmanův nákop pro Chramostu a ten zvýšil na 2:0. Sigma dokázala na druhý gól zareagovat okamžitě a hned minutu později si Šimon Falta položil brankáře a střelou do prázdné ještě umocnil divoký začátek utkání.

A další šance a vlastně i branky na sebe nenechaly dlouho čekat. Chramosta tentokrát Reichla nepřekonal ale ve 20.minutě Tomáš Přikryl ano. Ten udělal Reichlovi kličku a střelou do prázdné zvyšoval opět na rozdíl dvou branek. Trenér Jílek udělal ještě v prvním poločase změnu a místo stopera Radakoviče poslal na hrací plochu Jana Štěrbu. Defenzíva se pak skutečně zklidnila a do poločasu už neinkasovala.

Mladá Boleslav měla i po změně stran větší převahu, ovšem výsledek 3:1 setrvával. Až čtvrthodiny před koncem odvedl dobrou práci Magera, dalším sklepnutím posunul balón na Přikryla, ten ještě vyšperkoval akci přihrávkou na Ladislava Takácse a ten dělovkou definitivně rozhodl - 4:1. Mladá Boleslav má na třetím místě před zápasem Baníku s Libercem už čtyřbodový náskok. Naopak Sigmě se opět o něco více vzdálila záchrana.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

a že sis nevsadil?

Reagovat
klokan.paul

Bolka vyhraje o dva fíky.

Reagovat
vanGomm

1987 Zlatý míč 1.Gullit 2.Futre 3.Butragueňo.Fotbalista ČSSR 1.I.Hašek 2.Joz.Chovanec 3.Ivo Knoflíček.Mistrem se stala Sparta Praha 2.Vítkovice 3.Bohemians.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele