Serie A - souhrn 17. kola

16.12.2017, 16:59, aktualizováno 17.12.2017, 22:39
Komentáře a souhrny
Juventus veze tři body ze hřiště Bologny. Duel nováčků zvládl lépe Spal, Atalanta s Laziem odehrály divokou remízu. Hellas Verona zdolal AC Milán a vyhoupl se mimo sestupové pásmo. Na domácí půdě tentokráte nepochodil Inter Milán, který zaznamenal první letošní porážku - i díky příspěvku českých fotbalistů mu jí uštědřilo Udinese. Trestem pro Nerazzurri je i ztráta prvního místa, na to se vrací Neapol. AS Řím uspělo v posledních minutách...

Atalanta Bergamo - SS Lazio 3:3

17.12.2017 20:45

Góly: 19. Mattia Caldara, 22. Josip Iličić, 51. Josip Iličić (pen.) - 27. Sergej Milinković-Savić, 35. Sergej Milinković-Savić, 79. Luis Alberto

Střet dvou pohárových zástupců vítěze nepoznal. Atalanta remizovala v atraktivním duelu s Laziem 3:3, přestože několikrát v zápase vedla. Lazio i bez svého nejlepšího střelce Cira Immobileho vždy našlo odpověď.

Na stadionu Atleti Azzurri D'Italia to byla pořádná divočina. Diváci, kteří si našli cestu na stadion, rozhodně nemuseli litovat, spíše naopak, protože nakonec byli svědky šesti krásných gólů. Lazio v minulých kolech nejenže poztrácelo několik bodů, ale také Cira Immobileho. Nejlepší střelec Biancocelesti si odpykával trest za vyloučení v zápase s Turínem.

A do utkání vstoupili lépe domácí a v 19. minutě se po centru Petangy ujali vedení. Jeho precizně zahraný centr našel hlavu Caldary a Strakosha neměl nárok. Než se stačilo Lazio oklepat, inkasovalo podruhé. Ve 22. minutě dostal přihrávku za obranu Iličič v pádu zvýšil na 2:0. Hosté úplně vypadli z tempa a díky skvělému zákroku Strakoshy proti Cristantemu to záhy nebylo 0:3. Lazio nakonec mělo kliku, protože místo tříbrankového rozdílu to za dalších pět minut bylo zase jen o jeden gól. Milinkovič-Savič vyslal zpoza vápna nenápadnou střelu, která zapadla s pomocí tyče do branky. A to nebylo všechno, stejný hráč pak ze stejného místa zamířil opět na přední tyč a Berisha opět inkasoval.

Remízový stav 2:2 sliboval atraktivní podívanou i po změně stran a skutečně tomu tak bylo. Hned ve 46. minutě odpískal sudí pokutový kop za faul na Gómeze a Josip Iličič střelou do protipohybu brankáře vrátil vedení na stranu Atalanty.

Na tahu bylo Lazio, jenomže výbornou ránu Lucase Leivy zneškodnil ještě lepším zákrokem Berisha. Atalanta se dokonce radovala ze čtvrtého gólu, ovšem ten pro odmávaný ofsajd neplatil. Biancocelesti usilovali o vyrovnání a remíza 3:3 se skutečně dostavila. Jedenáct minut před koncem předvedla Inzaghiho parta parádní ťukec a Luis Alberto přízemní střelou ke vzdálenější tyči opět srovnal.

Více informací k zápasu

Benevento Calcio - SPAL 2013 1:2

17.12.2017 18:00

Góly: 59. Michele Cremonesi (vl.) - 64. Sergio Floccari, 73. Sergio Floccari

Benevento se opět o kousek posunulo k nechtěnému pádu do druhé ligy, protože souboj s přímým konkurentem v boji o záchranu nezvládlo. Mělo sice výhodu domácího prostředí a navíc v utkání vedlo, ale Spal dokázal dvěma góly veterána Sergia Floccariho otočit zápas ve svůj prospěch!

Hodně aktivním hráčem byl od začátku utkání především křídelník D'Alessandro. Ten se nejprve prezentoval zajímavou střelou, která nemířila vůbec špatně. Pak se D'Alessandro málem dostal sám před brankáře, jenže trochu zpanikařil a neproměnil zajímavou šanci. Benevento hrálo hodně otevřený a dynamický fotbal, jenže výsledky mu to moc nepřinášelo. Spal uměl čekat na své šance.

Jednu takovou spálil mladý záložník Alberto Grassi, který si naběhl za soupeřovu obranu, zcela sám před brankářem však hlavičkoval pouze do něj! Následně nebyl gól Spalu uznán pro ofsajd, což bylo správné rozhodnutí. Krátce před koncem první půle se D'Alessandro po dobré přihrávce zjevil sám v úhlu ve vápně, ale svou šanci neproměnil a poslal balon mimo bránu.

Zajímavé věci se začaly dít až po změně stran. Nejprve brankář Vid Belec bravurně vyrazil střelu k jeho levé tyči a následně vyrazil ještě dvě dorážky! Sergio Floccari v hostujících barvách hlavičkoval jen do břevna a Benevento se náhle ujalo vedení. Po skrumáži ve vápně si totiž střílený centr nešťastně srazil do vlastní brány obránce Michele Cremonesi - 1:0.

Jenže Spal se ihned vrátil do hry. Po skvělé a rychlé kombinaci se balon po centru ze strany dostal k Sergiu Floccarimu, který už balon jen doklepl do brány. A to nebylo všechno, protože hostům se povedlo otočit vývoj zápasu! Vid Belec tvrdou ránu z levé strany vyrazil pouze před sebe, kam si naběhl Sergio Floccari a ve skluzu dokázal dostat míč do brány - 2:1! Benevento už na odpověď nemělo sílu ani čas.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Juventus FC 0:3

17.12.2017 15:00

Góly: 27. Miralem Pjanić, 36. Mario Mandžukić, 64. Blaise Matuidi

Juventus Turín si veze tři body z Boloni, protože domácí jasně přehrál. Prakticky nikdy v zápase neměl favorit potíže a svou sílu demonstroval třemi góly. O ty se postarali Miralem Pjanić, Mario Mandžukić a také Blaise Matuidi, který uzavíral skóre utkání už po hodině hry.

Trenér Max Allegri řeší v poslední době především to, jak dostat do formy mladíka Paula Dybalu. Také dnes jej zřejmě kvůli neshodám ohedně jeho přístupu k tréninku nechal jen na lavičce náhradínků, ale Bologna věděla, že i bez něj ji čeká hodně těžký soupeř. Do hry se dostali Mandžukić, Higuaín, Khedira, Costa, Barzagli nebo De Sciglio. Hosté spoléhali na Destra, Miranteho, Pulgara nebo Verdiho.

Stoper Andrea Barzagli měl o chvíli později velké starosti s bráněním Destra, který zpracovával balón zády k brance, nakonec si ale poradil. Po krásném pasu od Miralema Pjaniće se na zadní tyči za míčem natahoval Mario Mandžukić, ale nakonec nedosáhl. Byl to hodně často spíše souboj o míč, většinou kolem středového kruhu. Donsah na jedné straně, Matuidi s Khedirou na straně druhé.

Do první opravdu slibné šance se trochu překvapivě dostali domácí. Právě přes střed si Godfred Donsah navedl balon a postupoval s ním až k hranici šestnáctky, kde se uvolnil přes Barzagliho a zakončil k tyči. Tam se naštěstí pro hosty dobře natáhl brankář Wojciech Szczesny.

O pouhou minutu později platilo oblíbené pravidlo o tom, že šance by se měly využívat. Po faulu u pokutového území se totiž k balonu postavil Miralem Pjanić a ačkoli to byl velký úhel, rozhodl se pro přímou střelu. A dobře udělal, protože míč z jeho kopačky zaplul přesně k tyči, i když se brankář Mirante hodně natahoval - 1:0.

Juventusu se hodně ulevilo a dál pokračoval v poklidné dominanci. Bologna neměla mnoho šancí a Juventus udával tempo hry. Deset minut před koncem první půle navíc favorit zvýšil své vedení. Na krásný pas za obranu si naběhl Mario Mandžukić, který si míč na prsa zpracoval a i přes dotěrného obránce dokázal prostřelit brankáře Miranteho - 2:0 pro Starou dámu.

Juventus nepolevoval v aktivitě a Bologna si musela dávat velký pozor i za tohoto stavu. Po změně stran Blaise Matuidi oslovil na levé straně Mandžukiće, který okamžitě vrátil míč na hranici šestnáctky a Mirante měl štěstí, že nepřehlednou situaci nakonec vyřešil. Destro působil na hrotu Bologny dost osamocen a unaven, takže jej trenér Donadoni nahradil Brunem Petkovićem.

Ten dokázal obrat o míč Sandra, ale celou akci zakončil jen chabým pokusem o vyvedení brankáře Szczesnyho z klidu. V 64. minutě obránci Bologně chybovali, když Filip Helander poslal balon v pokusu o odkop jen k Blaisi Matuidimu a ten si poradil skvěle. Nádhernou ranou k tyči navýšil na 3:0 pro Juventus.

O chvíli později se málem prosadil také Gonzalo Higuaín, který si navedl míč do střelecké pozice a vyzkoušel brankářovu pozornost. Zkušený Argentinec ale zamířil pouze do prostoru, kde se pohyboval Mirante. Deset minut před koncem utkání se do šance hnal také Paulo Dybala, kterého marně stíhali obránci Felsinei. Nakonec ale mladý talent zamířil jen do rukavic Miranteho. A ten si v závěru poradil také s pokusem Gonzala Higuaína, kterému dnes štěstí moc nepřálo.

Více informací k zápasu

FC Crotone - Chievo Verona 1:0

17.12.2017 15:00

Góly: 33. Ante Budimir

Crotone získalo v boji o záchranu důležité tři body, když jedinou brankou Anteho Budimira udolalo Chievo 1:0. Domácí si výhru zejména za povedený první poločas zasloužili. Hosté si v zápase prakticky nic nevytvořili a mají o čem přemýšlet.

První výraznější šanci zápasu si vypracovali domácí, v jejichž sestavě chyběl český stoper Stefan Simić. Křižnou střelu Stoiana musel Sorrentino vyrážet. Další práci měl brankář Chieva v 17.minutě , kdy musel složitě boxovat balón do bezpečí, což se mu nepodařilo, nicméně překvapený Budimir hodně přestřelil. Pro Chievo to nebyl zrovna šťastný první poločas, navíc kouč Rolando Maran musel už ve 24.minutě sáhnout k prvnímu střídání a Meggioriniho nahradil Pellissierem.

Crotone bylo aktivnější a po zásluze se dostalo do jednobrankového vedení. Vše začalo u táhlé rány Barberise, která orazítkovala břevno. Domácí ale zůstávali u balónu a Sorrentino musel vyrážet pokus Ajetiho, načež další střelu Anteho Budimira už zpacifikovat nedokázal.

Domácí ve druhém poločase hájili těsný náskok a to celkem bez problému. Ofenziva Fly Donkeys nebyla vůbec nebezpečná. Až devět minut před koncem dokázali hosté rozvlnit síť, ale kvůli ofsajdovému postavení branka neplatila.Chievo si ani v závěru nedokázalo vytvořit patřičný tlak a na půdě Crotone nakonec prohrálo.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Janov CFC 0:0

17.12.2017 15:00

Góly: -

Nerozhodným výsledkem 0:0 skončilo utkání na stadionu Artemio Franchi mezi Fiorentinou a FC Janovem. Nedá se říci, že by se hrál špatný fotbal, ovšem ani jeden z týmů se nedokázal střelecky prosadit. Zvláště Fiorentina, která měla na začátku druhého poločasu obrovské množství stoprocentních příležitostí.

První poločas byl z obou stran vyrovnaný. Lépe vstoupili do utkání Grifové a jejich aktivitu zhruba po dvaceti minutách převzala domácí Fiorentina. Do nadějné gólové pozice se dostal hlavičkující Chiesa, jenomže netrefil branku. Podobně si pak vedl i o okamžik později Pezzella. Asi největší příležitost prvního poločasu přišla až ve 41.minutě. Přízemní centr i díky teči neusměrnil do sítě Simeone! Grifové museli před koncem poločasu řešit velkou nepříjemnost, protože se jim zranil Nicolás Spolli a na plac musel Luca Rossettini.

Fiorentina se v prvním poločase neprosadil a to chtěla ve druhém dějství změnit. Viola byla po změně stran výrazně aktivní a měla spoustu příležitostí konečně hnout s nerozhodným výsledkem. Po centru Lauriniho hlavičkoval těsně vedle Simeone a ránu Biraghiho zase vytěsnil Perin! Vzápětí z rohového kopu opět hlavičkoval Chiesa a znovu chyběl jen malý kousek. Za další dvě minuty ve stoprocentní šanci přestřelil branku Biraghi a bylo neuvěřitelné, co všechno domácí dokázali spálit.

Série zahozených šancí nakonec musela domácí pořádně mrzet, protože ani Badelj nadvakrát nepřekonal výtečného Perina. Na stadionu Artemia Franchi nakonec žádná branka nepadla, s čímž jsou jednoznačně spokojenější hosté.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - US Sassuolo 0:1

17.12.2017 15:00

Góly: 90. Alessandro Matri

Až branka v poslední minutě zápasu rozhodla o tom, že Sassuolo si ze stadionu Luigi Ferraris odvezlo všechny body. Utkání v Janově dlouho nudilo, šancí bylo po málu a nakonec rozhodla jediná trefa Alessandra Matriho. Krátce před tím ještě zazdil penaltu Politano.

V tabulce je na tom mnohem lépe Sampdoria, která okupuje pohárové příčky, zatímco Sassuolo se krčí až ve druhé polovině tabulky. Každopádně Sassuolo patří mezi nevyzpytatelné soupeře a platilo to i tentokrát.

Začátek zápasu byl z obou stran opatrný a dá se říci, že vyloženě nudný. První půlhodina nenabídla prakticky vůbec nic. Až s blížícím se koncem poločasu začaly oba celky vystrkovat růžky a ve 41.minutě se dvěma perfektními zákroky vytáhl domácí brankář Viviano. Nejprve vyrazil přízemní střelu Politana a následně na zemi lapil i dorážku Acerbiho. Na druhé straně se zase dostal ke střele kanonýr Quagliarella, ale jeden z obránců jeho střelu zablokoval.

Ani druhý poločas nepřinesl změnu a utkání spíše nudilo. Kouč Giampaolo se pokusil oživit hru svých svěřenců příchodem útočníka Caprariho, ale k žádnému zlepšení nedošlo. Zajímavé okamžiky byly k vidění až v závěrečné desetiminutovce.

K penaltě se postavil Matteo Politano a svojí střelou nechal vyniknout fantastického brankáře Viviana. Golman Sampdorie byl jednoznačně nejlepším hráčem domácích, neboť už v prvním poločase kryl dvě tutovky soupeře a teď ještě přidal navrch zlikvidovanou penaltu. Sassuolo nakonec nemusela neproměněná penalta mrzet, protože v 90.minutě stejně udeřilo. Na centr Ragusy si naběhl Alessandro Matri a nohou dopravil balón do sítě. Námořníci měli na odpověď jen šestiminutové nastavení, ale během něho vyrovnat nedokázali.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - AC Milán 3:0

17.12.2017 12:30

Góly: 24. Antonio Caracciolo, 55. Moise Kean, 77. Daniel Bessa

Obrovskou ostudou pro AC Milán skončilo utkání na půdě Hellasu Verona. Tým bojující o záchranu kdysi slavný celek rozdrtil 3:0 a má důležité tři body. Pod trenérem Gattusem se tak po pár zápase pořádně rozkývala židle.

Oba celky se utkaly už v týdnu v rámci Coppa Italia a úspěšnější byl AC Milán, který zvítězil 3:0. Favoritem byl proto i tentokrát, jenže utkaní podcenil a zaslouženě prohrál.

V Miláně se to stává pomalu tradicí. Každý rok AC odevzdá týmům bojujícím o záchranu velký počet bodů a platí to i v této sezoně, však vzpomeňme na Janov nebo Benevento.

AC přitom nezačalo úplně špatně, mělo více ze hry a tlačilo se před branku Nícolase, jenomže v koncovce bylo absolutně bezzubé. Verona vsadila na brejkové situace a to se jí náramně vyplatilo. Ve 24.minutě rozehrávali domácí rohový kop, na který si naskočil Antonio Caracciolo a Donnarumma neměl nárok. Hellas senzačně vedl, ovšem v průběhu poločasu musel pro zranění hned dvakrát střídat. Odešli Valoti i někdejší hráč AC Alessio Cerci. Těsně před koncem prvního poločasu zahodilo AC velkou příležitost, dorážky Kessiého a Susa se nechytily a to jakoby předznamenalo budoucí zmar hostí.

Milánská hra byla směrem dopředu naprosto marná a Hellas začal vyučovat efektivitu. V 55.minutě zakončil rychlý brejk Moise Kean a prakticky to samé předvedl i čtvrthodinu před koncem. Hellas vedl nad AC Milán vysoko 3:0. Alespoň o korigaci se snažil Suso, ale z týmu rossoneri byl v podstatě jediný, kdo zkoušel něco vymyslet. Mimochodem Suso dostal v nastaveném čase červenou kartu za prapodivný faul, který nejspíše ani nebyl. Vliv na utkání to beztak nemělo. Gattusův tým tak obdaroval třemi body předposlední tým soutěže.

Více informací k zápasu

AS Řím - Cagliari Calcio 1:0

16.12.2017 20:45

Góly: 90+4. Federico Fazio

AS Řím v posledních minutách utkání dokázalo strhnout výhru nad Cagliari na svou stranu, přestože brankář Alessio Cragno chytil jednu penaltu Diega Perotti. Hrdinou domácích davů se nakonec stal obránce Federico Fazio.

Čeští fanoušci se opět dočkali Patrika Schicka a opět se český talent dostal do základní sestavy. Po jeho boku hráli Diego Perotti s Edinem Džekem, přičemž proti "rodnému" Cagliari hrál také Radja Nainggolan. Hosté spoléhali především mladíčka Barellu, který už nyní přitahuje mnoho nápadníků. V bráně čekal hodně práce mladý talent Cragno, kromě něj byli na hřišti také van der Wiel, Andreolli nebo Pavoletti.

Od prvních minut bylo jasné, kdo dnes bude favoritem a kdo se bude spíše bránit. Především na kombinaci Džeko - Schick bylo mnoho lidí zvědavo, rozebírala se v italských médiích už den před utkáním. AS velmi často střílí, ale velmi často bez kýženého efektu - tedy gólu. Obrana Cagliari věděla, že ji dnes večer nečeká nic snadného a v prvních minutách ji Vlci často prověřovali.

Velkou gólovou šanci AS jsme ale dlouho neviděli, protože finální nahrávka domácím dnes dělala problémy. Míč se na kopačkách domácích zdržoval velmi často, avšak v uctivé vzdálenosti od brány, kterou strážil mladík Cragno. Patrik Schick si vyloženě užíval svůj pobyt na hřišti, pozornost hostujících obránců už mu takovou radost nedělala.

V kopii "dvou věží" s Edinem Džekem si jej centry z pravé strany často vybíraly, ale Schick byl velmi často tvrdě bráněn. Jeho zajímavý náběh skončil hlavičkou těsně nad, Džeko v záklonu hlavičkoval obdobně. Zatímco hráči Cagliari navštěvovali polovinu AS asi tak často jako český důchodce Disneyland, domácím zase nevycházela finální fáze dobře střežená obránci urostlými Cagliari.

Daleko o vstřelení brány nebyl Radja Nainggolan, který má v srdci kromě AS právě Cagliari a případný gól by prý neslavil. Jeho rána z dvaceti metrů ale mířila těsně vedle! Po Perottiho individuální akci se míč dostal opět k Nainggolanovi, ale tomu nedovolil zapsat se na tabuli se skóre skvělým zákrokem Alessio Cragno. A ten se jako rozhodující síla ukazoval také po změně stran.

Edin Džeko hned po změně stran upadl v pokutovém území a sudí Damato chvíli váhal, přičemž nejprve útočníka odměnil několika důraznými slovy. Pak ale svůj názor (simulace) změnil (video) a pískal penaltu pro AS Řím! V té chvíli ale Alessio Cragno opět ukázal, jak dobrý brankář může být, protože vystihl stranu a Perottiho špatně kopnutou penaltu chytil!

Od té chvíle se frustrované AS špatně soustředilo a jeho útok vypadal unaveně, bez nápadu. Ilustrací mohl být dobrý vpád Diega Perottiho a nahrávka do vápna, kde se za míčem hnal Edin Džeko, jenže srazil se při pokusu o zakončení s Patrikem Schickem! Jinak se ale domácí trápili. A trápili se také fanoušci, protože dnes to rozhodně nebyla moc atraktivní podívaná. Trenér Di Francesco poslal do hry Stephana El Shaarawyho, ale ani on nedokázal rozhýbat pomalou ofenzivní linii domácích.

Do hry se místo Schicka dostal také Cengiz Ünder, jenže i toho hostující hráči bránili velmi těsně. AS dnes nemělo den. Obrana je pod Di Francescem vždy velmi jistá, jenže na opačné straně hřiště týmu hodně chybí aktivita i kvalita Mohameda Salaha, kterého zatím nikdo nedokázal nahradit. Už se zdálo, že Cagliari ubrání remízu, když se ve třetí minutě nastavení prosadil Federico Fazio! Po jeho zakončení musel ještě sudí k videu, ale branka nakonec platila.

Více informací k zápasu

Turín FC - SSC Neapol 1:3

16.12.2017 18:00

Góly: 63. Andrea Belotti - 4. Kalidou Koulibaly, 25. Piotr Zieliński, 30. Marek Hamšík

Neapol se alespoň na chvíli navrací na první místo Serie A! A to díky zaváhání Interu Milán, který doma nestačil na velmi dobře hrající Udinese, především ale díky vlastní formě. V Turíně si totiž Partenopei díky brankám Koulibalyho, Zielińskiho a Hamšíka vyhráli jednoznačně 3:1.

Neapol se opět stává vedoucím týmem ligy! A pomohl jí k tomu i Marek Hamšík, který uzavíral skóre na 3:0 ještě před koncem první půle. Důležitá byla tato branka také proto, že tím slovenská hvězda dorovnala legendárního Diega Maradonu a vstřelila svůj 115. gól v dresu Neapole! Domácím tak ani nemuselo moc vadit, když se v závěru utkání trefil také domácí Andrea Belotti.

Ani jeden trenér nepodceňoval sílu toho druhého, takže jsme se od prvních minut dočkali všechn známých tváří. V neapolském dresu nastoupili hráči jako Koulibaly, Albiol, Rui, Allan, Jorginho, Hamšík, Mertens nebo Zieliński, zatímco Býci se opírali o sílu Belottiho, Rincóna, De Silvestriho, Sirigua, N'Kouloua nebo obránce Burdissa.

A utkání začalo hodně očekáváně a hodně rychle. Už ve čtvrté minutě se po centru z rohového kopu prosadil svou hlavičkou ve vápně robustní obránce Partenopei Kalidou Koulibaly, který překonal brankáře Sirigua a domácí prohrávali - 1:0 pro hosty.

Ztracené sebevědomí dělá divy, což hra Neapole jen potvrzovala. V minulých týdnech se jí moc nedařilo a dnes chtěla konečně naplno bodovat, aby se vrátila na první příčku. Rui chtěl po levém křídle svižnou přihrávkou vyslat do úniku Zielińskiho, jenže na mladého Poláka si počíhal obránce De Silvestri. Callejónovu střelu zblokoval pozorný Burdisso do zámezí, Neapol ale dávala najevo, že se opět dostává do dobré formy.

Možná za to mohl i výsledek předešlého utkání, který Neapoli dodával odvahu a radost ze hry. Ta se ještě navýšila po dvaceti minutách, když Jorginho ukázal skvělý přehled a nahrál do krásné uličky nabíhajícímu Piotrovi Zeilińskimu, který se před brankářem Siriguem neukvapil a poslal balon přesně k tyči!

Dokonalou třicemininutovku Neapol kompletovala 30. minuta. Dries Mertens obdržel přesný centr za obranu, míč si u sebee chvíli nechal a pak našel volnějšího Marka Hamšíka. Slovenský kapitán Neapole nabíhal na střed vápna a neměl u sebe moc překážek, takže míč poslal mimo dosah brankáře Sirigua a utíkal slavit tento skvostný moment - 3:0 pro Neapol, důležitý milník pro Hamšíka!

No a v podstatě bylo po utkání. Neapol do konce první půle hrála na jistotu a míč v podstatě soupeři nepůjčovala, i když domácí se ještě pokoušeli do odchodu do šaten něco vymyslet. Belotti se chtěl prodrat do pokutového území rychlým prosmýknutím kolem Hysaje, jenže ten jej zkušeně zastavil. Hned po změně stran se změnila také jedenáctka domácích, záložníka Valdifioriho vystřídalo ofenzivní eso v podání Adema Ljajiće.

Ani s ním na hřišti ale o moc lépe Turín nehrál. Berenguer už postupoval do zajímavé střelecké pozice, ale tu mu nakonec pokazil obranným zákrokem Elseid Hysaj. Domácí k ohrožení Reinovy brány využívali především standardních situací, jenže netrefili se ani vysocí N'Koulou s Burdissem. Berenguer zase neuspěl s rychlou akcí po zemi, kterou Reina bez potíží lapil.

Ani Reina ale neudržel čisté konto, neboť se probudil hrotový útočník Andrea Belotti. Strřídající Adem Ljajić zahájil útok tažený středem hřiště, ale nepodařilo se mu dostat míč mezi trojicí obránců. K odraženému míči se dostal právě Andrea Belotti, potáhl si jej dovnitř šestnácky a prostřelil brankáře Reinu bez větších potíží - 3:1. Vc už ale domácí nestihli, i když se jejich hra zlepšila.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Udinese Calcio 1:3

16.12.2017 15:00

Góly: 16. Mauro Icardi - 14. Kevin Lasagna, 61. Rodrigo De Paul (pen.), 77. Antonín Barák

Inter Milán poprvé v sezoně prohrál a může za to také česká enkláva v Udinese. Právě Zebry se totiž staly prvním přemožitelem týmu trenéra Spallettiho a ještě mu nasázely tři branky! Mauro Icardi a spol. dnes zkrátka na dobře hrající hosty nestačily a mohou přijít o první místo.

Mělo to být další utkání, v němž Zebry normálně podají dobrý výkon, ale na San Siru je semele atmosféra či indivudální kvalita, které má domácí Inter přehršel. Ani dnes trenér Spalletti nehodlal podcenit svého soka a od prvních minut vypustil hráče jako Icardi, Škriniar, Miranda, Handanovič, Candreva nebo Vecino s Perišićem. Domácí hráli za potlesku tribun o zvýšení náskoku proti druhé Neapoli.

Hosté nebyli rozhodně favoritem, spíše čekali, co se stane a jaké příležitosti jim Inter nabídne. Trenér Oddo vsadil na hráče jako Bizzarri, Danilo, Widmer, Barák, Fofana, Jankto, Adnan, De Paul nebo Lasagna. A ačkoli hosté rozhodně nebyli favority, od prvních minut bylo vidět, že dnes by se domů mohli vracet s body. První zajímavou střelu měl na svědomí Antonín Barák, který se těsně netrefil.

Domácí se spoléhali na rychlost po stranách. Brozović roztáhl hru na pravou stranu, jeho oblouček našel přesně D'Ambrosia a pak už se k balonu dostal Ivan Perišić. Na toho si obrana Udnese dávala hodně velký pozor, takže se ke střele nedostal. Obrana Interu v prvních chvílích nemusela moc zasahovat, ale už ve 14. minutě bylo vidět, že dnes nemá svůj den.

Moc se nepředvedla, když se Widmer zprava probil do vápna a stříleným pasem našel Kevina Lasagnu. Ten si míč zpracoval a protože vedle něj nikdo nebyl, mohl v klidu poslat balon do brány! A to byl šok, který Inter úplně nečekal.

Ihned poté se ale opět ukázal Inter jako tým, který se nevzdává. Candreva dostal na pravém křídle oblouček za obranu, který si zpracoval a poslal centr před bránu. Mauro Icardi dal domácí opět důvod slavit, protože se dostal před svého obránce a míč z voleje umístil za záda brankáře Albana Bizzarriho - 1:1. To bylo ale na delší dobu vše, co Inter směrem dopředu vymyslel.

Po dvaceti minutách Vecino po centru z levé strany sklepl míč na nabíhajícího Candrevu, který pálil z rohu vápna z voleje na zadní tyč. Přestřelil. Valerovu střelu chytil Bizzarri a ten měl plno práce také ke konci první půle. Perišić se prohnal po levém křídle a z úhlu pálil, na bližší tyči byl ale připravený Bizzarri!

Udinese se kromě prvního gólu ale k bráně Handanoviče moc nedostávalo a v první půli vůbec nehrálo dobrý fotbal. Ve druhém poločase to už bylo mnohem zajímavější a vše začalo tím, že se obránce Davide Santon dotkl míče ve vlastním vápně rukou. Chvíli se sice oba celky dohadovaly, ale nakonec rozhodl progresivní VAR.Sudí na tom základě ukázal na pokutový kop a Udinese díky trefě De Paula proměnilo další z mála šancí - 2:1 pro hosty.

Inter už tak rychle nevyrovnal, i když šancí měl dost. Kapitán Mauro Icardi dostal naprosto skvělou kolmici do vápna, svůj střílený pas ale namířil jen do pozorné obrany. Ta si vůbec dávala daleko lepší pozor na svého soka. Valero posléze připravil šanci pro Vecina, ale spolupráce dvou někdejších opor toskánské Violy nevedla k ničemu.

Zato spolupráce dvou českých mužů na hřišti ano! Patnáct minut před koncem utkání našel Jakub Jankto skvělým pasem na malém vápně kamaráda Antonína Baráka, který poslal balon přesně k tyči a mimo dosah brankáře Samira Handanoviče! A protože na nic dalšího se Inter nezmohl, překvapivě padl proti efektivnímu Udinese.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol17133138:1142
2.Juventus FC17132244:1441
3.Inter Milán17124134:1340
4.AS Řím16122228:1038
5.SS Lazio16103339:2233
6.UC Sampdoria1683530:2327
7.Atalanta Bergamo1766526:2324
8.AC Milán1773723:2424
9.ACF Fiorentina1765626:1923
10.Turín FC1758423:2523
11.Udinese Calcio1670926:2521
12.Bologna FC1763819:2321
13.Chievo Verona1756617:2721
14.Cagliari Calcio17521016:2817
15.US Sassuolo17521011:2817
16.FC Crotone17431013:3215
17.Janov CFC1735914:2214
18.SPAL 20131735917:2914
19.Hellas Verona17341017:3213
20.Benevento Calcio1701169:401

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (137)

Přidat komentář
Furia Ceca

Proč na fotce není Tondův velký kámoš De Paul, který rozhodl?!

Reagovat
smazaný uživatel

Dal gol z vymysleny penalty

Reagovat
zelda

Jojo, vymyšlená jak cyp

https://streamable.com/nrar4

Reagovat
Pablos

jak někdo může napsat vymyšlená ....takovej volejbal

Reagovat
smazaný uživatel

Ten balon sel uz ze zazemi ...

Reagovat
Biozdenda

Nešel

Reagovat
Furia Ceca

Oddo to Udine fakt pozvedl. Třeba by to byl ten pravý, kýžený trenér pro AC.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
cresposuper

Proti Beneventu hrali hrozne, dnes az na useky v druhom polcase tiez..

Reagovat
Furia Ceca

To se třeba ještě dostaví. Oddovi je teprve 41 let a po Pescaře to je jeho druhá trenérská štace. A když už AC dává na lavičce šanci tolika svým bývalým hráčům, tak mezi Seedorfem, Pippem a Gattusem mi Oddo přijde jako nejlepší.

Ale třeba se mýlím a čas mý myšlenky nepotvrdí.

Reagovat
maras93

Pod Seedorfem ta hra nebyla špatná. Dostal málo času na to, aby potvrdil svoje kvality.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak jsem se kouknul na kluky slávistický, ale co mě víc zaujalo, tak byl komentátor. To chalani ze Slovenska budou mít těžký spaní

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No diskuze v preview mi dává za pravdu...

Reagovat
Inter Eterno Amore

aha lebo Interu fandia iba Slováci

Reagovat
zelda
Reagovat
Pablos

Jankto dobrá nahrávka

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Rip

Jednou to přijít muselo.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Votas

jak já tu zimu poslední léta nesnáším...

Reagovat
Inter Eterno Amore

v decembri máme stále nejakú prehru

Reagovat
smazaný uživatel

Vaclík-Kalas,Suchý,Simič-Kadeřábek,Barák,Darida,Jankto,Gebre-Schick-Krmenčík 3-5-1-1 pome

Reagovat
osobnostx

Ach ta obrana...

Reagovat
Milan.B

Reagovat
mato Kreator

Udine potesilo

Reagovat
Inter Eterno Amore

Inter nemá na scudetto, to už sme vedeli pred týmto zápasom

Reagovat
mato Kreator

a ? kazda prehra Interu ma tesi

Reagovat
Pablos

Jinak koukal jsem na highlights Inter Udine ...a ten talošskej komentátor tam dvakrát za sebou hlásí u toho třetího gólu... Baraká ....tvl jak někdo může zkomolit Barák ...pochopím kdyby to říkal s krátkým tzv. na araba... ale Baraká nebo snad oni maj taky nějaké skloňování, že někam vecpou ,,a" nakonci ?

Reagovat
Inter Eterno Amore

myslím, že to je tá spoluhláska na konci oni ju tak zdôrazňujú niekedy potom to znie ako "A"

Reagovat
Pablos

aha... díky za vysvětlení

Reagovat
Inter Eterno Amore

neviem nepočul som toho komentátora, čo ty , ale Taliani to tak hovoria často tak možno preto to tak znie

Reagovat
Pablos
Reagovat
Inter Eterno Amore

no hej je to tak ako som písal tie ich spoluhlásky na konci to tak zdôrazňujú a potom to znie ako Barákh alebo pre niekoho aj Baráka

Reagovat
Inter Eterno Amore

ja pozerávam highlights na footyroom .. tam je to hneď po zápase a nezabanujú to

Reagovat
Pablos

no vida... dík za tip.. já to ani neznám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Reagovat
snuff24

Jinak u Interu poslednich pár let bývá klasický první polovina sezóny solidní a potom to jde do kytek..jsem zvědavej jeslti to tak bude i tuhle sezonu

Reagovat
olis

tych sanci sme zahodili podla mna prilis vela na to aby to trocha nesralo aj ked sme vyhrali, a samozrejme inkasovany gol tiez zamrzi....

kazdopadne konecne znova tri body, a verim ze to bude znova dlha seria bez prehry, o tri dni Coppa proti Udinese, dufam ze tam da Sarri konecne sancu nahradnikom, potom este do polky sezony doma Sampa a vonku Crotone ktore snad zvladneme a bude to 48 bodov

Marekiaro konecne gol, este nech ten rekord prekona a verim ze potom aj tie jeho vykony pojdu hore, zasluzi si to

Forza Napoli!

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo Udinese. Konecne sa holohlavy kokot predviedol

Reagovat
Inter Eterno Amore

Jak sa predviedol ? Tým, že Inter mal najlepšiu jeseň od Mourinha ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze uz mu dochadza dych, ako vsade

Reagovat
Inter Eterno Amore

uvidíme

Reagovat
Inter Eterno Amore

v Zenite mu kedy došiel ?

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Nuno čomes

Chlapi to bylo dnes nejspíš mnou. Protože kam já poslední dobou vlezu na zapas, tam se prohraje jo a taky ještě teda těma tragickyma bekama, Perisic a candreva krom centru na gól nedali poradny balon do sestnactky.. D´ambrosio a santon můžou mít občas formu, ale to je par zápasu v sezóně a ne abychom s nema na krajích odehráli celou sezónu. Hrozně tím trpí Perisic i Candreva. Brozo opět potvrdil, ze v základu může hrát max dva zápasy za sebou, pak zase opět hraje tužku.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Santon to pojebal ... mal by hrávať Yuto alebo Dalbert

Reagovat
Lech

Ale teda dost utrapene posledni dobou. Perotti sice nedal 11ku, ale suverenne nejvetsi fotbalista u nas

Reagovat
smazaný uživatel

Bol by, ak by viac isiel do kombinacie. Casto prilis vozi loptu a nic z toho. Narazacka a ide do brany

Reagovat
Largo

Konečně tři body!!! Výkon hrůza až na Manolase, Fazia a Perottiho.

Ale vyhráli jsme a můžu jít na Peaky Blinders

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřijde mi to nijak hrozný,dokonce mě to i baví. Hodně dominujem ve středu hřiště a nedostáváme se tak do brejků navíc když si něco málo vypracujem tak do obvykle zazdí ten náš dřevák. Ale za ty poslední zápasy si nevybavuju, že by si proti nám někdo něco pořádnýho vytvořil, jeden penaltový dárek od Manolase a jedna hlavička od Karabachu.. dneska střely 21/6 proti 3/0 ale je to podle Roma webu tak kdo ví co počítaj

Reagovat
Snatus

Dneska jsem se koukal, protože mě zajímal výkon Schicka. Z té útočné trojky mi připadal nejlepší. To je Džeko pořád tak statický a Perotti takový solista? Mezi těmi hráči nebyla vůbec provázanost, spoustu z nich soluje do takové míry, že se soupeř vrátil za míč a lehce to ubránil.

Reagovat
Houfi

Já s tím spokojený nejsem, dominance na balonu a dobře fungující obrana je fajn, ale neschopnost překonat ten zatažený blok je šílená..trošku se bojím, že je to návod pro většinu týmů jak proti AS hrát

Reagovat
Lech

Reagovat
Pipo123

Ten gól Fazia mal platiť? Bo zase teraz hráči a vedenie Cagliari nadáva na VAR, že zahral rukou, já som videl len nejakú fotku.

Reagovat
Furia Ceca

Perotti

Reagovat
smazaný uživatel

Otazka casu

Reagovat
Furia Ceca

Asi na světě neexistuje penaltový exekutor, který by alespoň jednou nedal...

Reagovat
ttopi

Nejde o to, že nedal. Jde o to, jak se na tu exekuci vysral. Já bych ho už kopnout nenechal.

Reagovat
Lech

To je jeho styl spojeny s taktikou. Byl jsem pres leto v italii kde melo AS soustredeni a po treninku sel Diego zahravat pencle. Treba 30 penalt kopal a prestal az dokud jednu nedal

Reagovat
ttopi

To je v pořádku, ale jde o to, že každý styl má svá úskalí. A tento "styl" je podle mě prostě náchylnější na chybu.Podobně zahrával penalty třeba Mendieta za Valencii (pomalejší rozběh, golman do strany a šup do prázdný kasy), ale ten oplýval větší jistotou. Tohle bylo prostě lajdáctví.

Reagovat
Furia Ceca

Není to lajdáctví. Na brankáře tenhle pochodový "rozběh" může fungovat. Statistika proměněných penalt hovoří v jeho prospěch. Samozřejmě, že te riziko tam je, že nedá a bude za idiota - což se taky stalo.

Reagovat
ttopi

Hele viděl jsem ho zahrávat již několik penalt a podle mě to teď udělal výrazně pomaleji, než v předchozích případech. Když kopeš ze stoje, razance tam prostě nebude. Když se rozeběhneš normálně, jako každej jinej, tak díky razanci můžeš prostřelit brankáře, ikdyž vystihne stranu. S tímhle ale těžko, to byla lahodná malina. Naštěstí to tam pak padlo, taková šmudla...

Reagovat
Furia Ceca

Tak riziko tam je... Ale přijde mi to stejný, jako u Panenkova dloubáku. Když to dáš, jseš génius. Když se brankář nepohne a chytí to, jseš za debila.

Reagovat
Furia Ceca

Ale vtipný ten jeho pokus byl.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Yoda ?

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Vydrete vitazstvo. Hlavne, ze v utoku mame dva stlpy. Viazne kombinacia

Reagovat
smazaný uživatel

Vyslovujì Baraka, protože tak se Italsky řekne Barák, psàno Baracca.

Reagovat
smazaný uživatel

GG potřebuje čas opět s outsiderem a už 0:3 tady je hlupáků

Reagovat
Kaka14

Na tie timy zo spodu tabulky to vieme

Reagovat
danko10

Tak kto bude ďalší? Jankulovski?

Reagovat
cervo

minut 200 milionov, priviest jedenast hracov a pol roka sledovat, ze sa v skutku ani jeden nechytil, to je snad na Guinesovu knihu rekordov

Reagovat
ManUnited

Kessie je bídnej? Loni v Atalantě byl parádní

Reagovat
wiggum

Před sezónou tu byla kolem něho slušná onanie.

Reagovat
cervo

myslim, ze z tych jedenastich novych asi najlepsi, ale zatial sa velmi nepriblizuje k tomu minulemu roku, alebo tomu co predvadzal v priprave, hra v nejakom krci, pri nom to ani nie je celkom o futbalovosti ako o psychike

Reagovat
smazaný uživatel

Kessie ujde, ale hodně to bere na sebe a zakončuje z nesmyslných pozic, když by mohl přihrávat. Ale vidět je, v soubojích je silnej a nevypouští nic. Určitě bych u něj neřekl, že se neprosadil. Ale je fakt, že asi jedinej... I když Conti hrál taky dobře. Bohužel jen 5 zápasů

Reagovat
db18
Reagovat
raduinho

AC V létě to může vzít Kaladze.

Reagovat
Tsigi

Tímhle tempem v AC ty legendy minulé éry za chvíli dojdou. Ambrosini už sedí u telefonu a čeká na povolávák

Reagovat
smazaný uživatel

A tý největší šanci nedají

Reagovat
Mrvinho

To je dobře, protože po tomhle už by ten největší nemusel být

Reagovat
db18

Teď skončil Kaká, aby bylo kde brát...

Reagovat
Filipow

Jako kdyby se Udine letos dařilo, tak bych zkusil oslovit Odda.

Reagovat
Ferguson6

žeby bol prezidentom aj trénerom AC?

Reagovat
db18

V hokeji to tak funguje skvěle.

Reagovat
andycek1

Chalani jak hral Moise Kean nesledoval som to

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
juveforever

to malo aký zmysel Gattusa angažovať za trénera ?

Reagovat
ManUnited

Fialky zas jediná chyba

Reagovat
smazaný uživatel

já měl 02, mě to dojebalo blbé Sassuolo

Reagovat
ManUnited

já trefil Juve, Basilej a Istambul..čekal bych na Benficu možná bych dal cash out

Reagovat
smazaný uživatel

44 golu, obrana zacina pracovat paradne.A zacina se rysovat sestava do klicovych zapasu, i kdyz u Maxe tezko rict

Reagovat
smazaný uživatel

To sa ozaj moze len mne stat... DAKUJEM MILANA 26-6 strely a tri golovky na 2-1 = 1-3, prva prehra v sezone a doma s Udine s dvoch brejkov dostanu 3goly Vsak ako inak ked som ich mal ja na tikete. A dneska... Tralala. Kebyze nevidim by som ani neveril ze sa da prehrat 3-0 pri stats 5-30 strely na branu! Ako inak... Hlavne ze ich dali 3-0 v Coppe

https://prnt.sc/hoqtc5

Reagovat
Eldarion

Kamarát podávať na AC alebo Inter je zbytočné to tie chechtáky môžeš radšej niekomu darovať

Reagovat
smazaný uživatel

A ceresnicka na zaver Tiket c 853... Njn, na paraadu vikend

http://prntscr.com/houo6k

Reagovat
Pipo123

Dobra remíza, Bastos a jeho zákroky su uz na blazinec

Reagovat
JuventusFC1897

Benatia neuveritelna zmena.Z uplnej sracky je razom vyborny obranca.Dnes opat top vykon . Ale ten nemecky traged tam bude strasit snad aj po prestupe twl. Matuidi je dobry "blazon" , ten by ustval aj gazelu , neskutocny motor.Dalsie ciste konto jak bonus.Myslim ze Higuain si este stale smskuje s rozhodzcom o tej zltej karte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Airus

Khedira me uz dost sere, pulka kadru z formy, ale odsedi si to jenom Dybala

Reagovat
10

Khedira aktuálně hraje snad nejhorší fotbal v kariéře, včera tam jen zmateně pobíhal bez nějakýho efektu na hru, poněkolikáté v řadě...ten Emre Can dává smysl, zájem potvrdil už i Marotta

Reagovat
JuventusFC1897

Can bude super upgrade oproti Khedirovi, tiez je to sice taky mensi tank, ale oproti samimu je ovela dynamickejsi, technikou tiez na mile daleko a hlavne v 23ch rokoch ma urcite potencial na zlepsenie.Snad to nebude dalsi z x pripadov ala witsel.

Reagovat
Pettirosso

Ale Claudia tam neda, ani kdyby ho kopal do zadku..

Reagovat
10

Stura třeba taky nehrál ani nepamatuju, tyhle hráče to brzo přestane bavit a zbydou nám tam jen žoldáci...a to bude konec

Reagovat
olis

Stura radsej nadava 12 rocnemu trolovi ze mu jebe po veceroch matku

Reagovat
10

jj, to se mu úplně nepovedlo

Reagovat
Pettirosso

co?

Reagovat
Pettirosso

To je vul

Reagovat
Pettirosso

To je další takovej... a Bentacur už taky nevím ani, kdy nastoupil.

Reagovat
Furia Ceca

U Bentancura mám aspoň pocit, že mu Allegri věří, což je po tý základní trojce asi jedinej záložník.

Reagovat
JuventusFC1897

Rodrigo striedal Pjanica v 85' proti interu, v cope dostane urcite priestor spolocne s Marchisiom a snad aj s Pjacom.

Reagovat
JuventusFC1897

Stura moze kludne ist, na Juventus bohuzial nema , hovori sa o zaujme Valencie, cena by sa mala pohybovat okolo 12m euro.

Reagovat
stuff

Reagovat
JuventusFC1897

vcera som mal obcas pocit, ze nehrame 433 ale 423 lebo toho tretieho hraca v strede som nemohol najst.Neviem preco ha tam stale serie ten Allegri.Khedira prevzal nalepku najvacsieho trageda v teame od Mehdiho a momentalne mu ju nikto len tak nevezme.Dybala mi zase neprisiel uplne zly vcera, pekne tam vycvicil 4 hracov Bologni v strede pola, skoda tej koncovky, ale to je len otazka casu nez si to zrovna v hlave.

Reagovat
mato Kreator

co si ma zrovnat? narazas na Allegriho reci ?? ktore ma zas vytocili hlavne ze on ako trener ma vsetko dobre zrovnane ..

Reagovat
Hans82

Jake reci?

Reagovat
mato Kreator

Massimiliano Allegri sa vyjadril ohľadom situácie okolo Dybalu.

O Dybalovi sa hovorilo, že z neho bude ďalší ,,Messi,, a to podľa Maxa zmenilo jeho prístup a štýl hry.

"Je mi ľuto, že ho musím nechať na lavičke. Je to mladý chalan s obrovským talentom a kvalitou. Nieje odpad a nenechávam ho kvôli tomu na lavičke. Myslím si, že média , ktoré ho prirovnávajú k Messimu, mu poškodili jeho myslenie. Ľudia od neho príliš veľa očakávajú ale klub mu pomáha aby sa s tým vyrovnal."

" Keď nastúpil v zápase proti Bologne, hral dobre. Paulo sa musí viac sústrediť na tímové úspechy a nielen na góly. Nemyslím si, že sa z neho sa stane hráč, ktorý nastriela 30 gólov za sezónu."

fb juvecz/sk

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Pekne Atalanta, aspoň že vy mi robíte radosť ...

Reagovat
Pasha

Tento rok som navstivil uz svoj treti zaapas Serie A - Bologna stadion fajny, stary oval. Sedeli sme v takom pomiesanom sektore. K zapasu,Bologna totalne bezzubý vykon, katastrofa a tragédia. Juventus bez väčšej námahy získal tri body. Atmosféra ničím prekvapivá ci výnimočná.

Reagovat
andycek1

Pekne máš aj fotky ?? Bol si iba na zápase alebo aj mesto si pozrel či bol si aj v Parme alebo v Ravenne?? A na akých ostatných zapasoch ai bol?? Vsetko si vybavoval sam??

Reagovat
Pasha

Jo, niečo som pofotil. V apríli derby della madonnina (kamoš kúpil autobusový zájazd cez sportsen bez toho, aby vedel, že s ním niekto pôjde, kamoška ho odbila, že ju futbal nebaví, tak som išiel ja ). V máji AS Rím - Juve (tu už všetko po vlastnej osi - lístok, letenka, ubytovanie) a Bologna to isté (hotel Astor mimo centra, v cudzineckej štvrti, ale veľmi príjemný, fungujúce wifi, slušný štandard). Pozreli sme si akurát Benátky, inak sme veľa nestihli. Taliansko si ma mimoriadne získalo, a to všetkým - krásne ženy, gastronómia, milí ľudia, ktorí sa nikam neponáhľajú (za tieto štyri dni som videl jedného utekajúceho, inak všetci pohoďáci).

Reagovat
andycek1

Mas fb 6e by si mi nečo poslal ja sa chystam do ITA ale čo sa tyka zapasov tak som bol Legia Varšava-Lech Gdanska 2014 Real Madrid-Villareal minuky rok a tento rok Schalke-Hamburg všetko som vybavoval sám. A na prehliadky stadionov som bol Signal Iduna Park, Amsterdam Arena, Olympiastadion, Calderon a Allianz arena preto mňa to zaujima že tam mozno pojdem

Reagovat
Pasha

Napíš mi prosím PM s tvojím FB, pridám si ťa...na EF mám zablokované posielanie správ, prijímanie by malo ísť

Reagovat
oli9

Reagovat
Mr.Jindros

O titul zatím reálně hrajou 3-4 týmy, hustý.

Reagovat
Yanek

Reagovat
olis

podla SKY ponukame za Verdiho 20 ale Bologna ho nechce v zime pustit... no neviem, mne pride ze sa mu podari kazdy treti zapas a to nie je dost, ale mozno by siel hore, aj tak mi to pride ako risk keby prisiel, hlavne nech to maju ale Guintoli a Sarri dobre odkomunikovane lebo kupovat dalsieho hraca co bude sediet len na lavicke nema vyznam

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi daleko od pravdy, zase tolik toho zatím nepředvedl a pokud nebude dál pravidelně hrát, tak ani nepředvede. Pokud byste ho koupili, tak opět jen na lavičku. Co to má za smysl? Asi stejný, jako plánovaný příchod Ingleseho. Dokud budou hrát trpaslíci každý zápas, tak je to k ničemu. Pro vás mají nákupy smysl až v momentě, kdy Sarri pochopí, že je potřeba rotovat kompletní sestavou. Až k tomu dojdete, tak věřím, že nám i ten titul vyfouknete.

Reagovat
olis

Reagovat
FuckT

Callejon uz asi 40 000 rokov neukazal nic, v utoku je doslova zbytocny, cize nasa prava strana je asi tak nebezpecna ako slepy mnich. A kto hra kazdy zapas uz 40 000 rokov? Callejon. Sarri nema vo zvyku si nieco uvedomovat moc, ved mame hracov za 20 milionov co este nevideli travnik...

Reagovat
Pasha

Proti Juve bol tiež stratený, upadol do podpriemeru celého tímu, vôbec nič nevymyslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledky fanta 17.kolo na foru

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele