17. kolo
17.12.2017 18:00 CET
1 : 2
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Benevento znovu padlo, tři body má SPAL

Benevento se opět o kousek posunulo k nechtěnému pádu do druhé ligy, protože souboj s přímým konkurentem v boji o záchranu nezvládlo. Mělo sice výhodu domácího prostředí a navíc v utkání vedlo, ale Spal dokázal dvěma góly veterána Sergia Floccariho otočit zápas ve svůj prospěch!

Hodně aktivním hráčem byl od začátku utkání především křídelník D'Alessandro. Ten se nejprve prezentoval zajímavou střelou, která nemířila vůbec špatně. Pak se D'Alessandro málem dostal sám před brankáře, jenže trochu zpanikařil a neproměnil zajímavou šanci. Benevento hrálo hodně otevřený a dynamický fotbal, jenže výsledky mu to moc nepřinášelo. Spal uměl čekat na své šance.

Jednu takovou spálil mladý záložník Alberto Grassi, který si naběhl za soupeřovu obranu, zcela sám před brankářem však hlavičkoval pouze do něj! Následně nebyl gól Spalu uznán pro ofsajd, což bylo správné rozhodnutí. Krátce před koncem první půle se D'Alessandro po dobré přihrávce zjevil sám v úhlu ve vápně, ale svou šanci neproměnil a poslal balon mimo bránu.

Zajímavé věci se začaly dít až po změně stran. Nejprve brankář Vid Belec bravurně vyrazil střelu k jeho levé tyči a následně vyrazil ještě dvě dorážky! Sergio Floccari v hostujících barvách hlavičkoval jen do břevna a Benevento se náhle ujalo vedení. Po skrumáži ve vápně si totiž střílený centr nešťastně srazil do vlastní brány obránce Michele Cremonesi - 1:0.

Jenže Spal se ihned vrátil do hry. Po skvělé a rychlé kombinaci se balon po centru ze strany dostal k Sergiu Floccarimu, který už balon jen doklepl do brány. A to nebylo všechno, protože hostům se povedlo otočit vývoj zápasu! Vid Belec tvrdou ránu z levé strany vyrazil pouze před sebe, kam si naběhl Sergio Floccari a ve skluzu dokázal dostat míč do brány - 2:1! Benevento už na odpověď nemělo sílu ani čas.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele