17. kolo
17.12.2017 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

UC Sampdoria - US Sassuolo 0:1

Až branka v poslední minutě zápasu rozhodla o tom, že Sassuolo si ze stadionu Luigi Ferraris odvezlo všechny body. Utkání v Janově dlouho nudilo, šancí bylo po málu a nakonec rozhodla jediná trefa Alessandra Matriho. Krátce před tím ještě zazdil penaltu Politano.

V tabulce je na tom mnohem lépe Sampdoria, která okupuje pohárové příčky, zatímco Sassuolo se krčí až ve druhé polovině tabulky. Každopádně Sassuolo patří mezi nevyzpytatelné soupeře a platilo to i tentokrát.

Začátek zápasu byl z obou stran opatrný a dá se říci, že vyloženě nudný. První půlhodina nenabídla prakticky vůbec nic. Až s blížícím se koncem poločasu začaly oba celky vystrkovat růžky a ve 41.minutě se dvěma perfektními zákroky vytáhl domácí brankář Viviano. Nejprve vyrazil přízemní střelu Politana a následně na zemi lapil i dorážku Acerbiho. Na druhé straně se zase dostal ke střele kanonýr Quagliarella, ale jeden z obránců jeho střelu zablokoval.

Ani druhý poločas nepřinesl změnu a utkání spíše nudilo. Kouč Giampaolo se pokusil oživit hru svých svěřenců příchodem útočníka Caprariho, ale k žádnému zlepšení nedošlo. Zajímavé okamžiky byly k vidění až v závěrečné desetiminutovce.

K penaltě se postavil Matteo Politano a svojí střelou nechal vyniknout fantastického brankáře Viviana. Golman Sampdorie byl jednoznačně nejlepším hráčem domácích, neboť už v prvním poločase kryl dvě tutovky soupeře a teď ještě přidal navrch zlikvidovanou penaltu. Sassuolo nakonec nemusela neproměněná penalta mrzet, protože v 90.minutě stejně udeřilo. Na centr Ragusy si naběhl Alessandro Matri a nohou dopravil balón do sítě. Námořníci měli na odpověď jen šestiminutové nastavení, ale během něho vyrovnat nedokázali.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Janovská Sampdoria by mohla vyprávět , jak se vyhrávají zápasy doma , pokud jsou vypsaní jako outsider.O tom jak se prohrává vypsaní jako favorit ZATÍM mlčí. Věřím tomu, že to umí. Ten kurz je nakej divnej .

Reagovat
smazaný uživatel

.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele