17. kolo
17.12.2017 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

FC Crotone - Chievo Verona 1:0

Crotone získalo v boji o záchranu důležité tři body, když jedinou brankou Anteho Budimira udolalo Chievo 1:0. Domácí si výhru zejména za povedený první poločas zasloužili. Hosté si v zápase prakticky nic nevytvořili a mají o čem přemýšlet.

První výraznější šanci zápasu si vypracovali domácí, v jejichž sestavě chyběl český stoper Stefan Simić. Křižnou střelu Stoiana musel Sorrentino vyrážet. Další práci měl brankář Chieva v 17.minutě , kdy musel složitě boxovat balón do bezpečí, což se mu nepodařilo, nicméně překvapený Budimir hodně přestřelil. Pro Chievo to nebyl zrovna šťastný první poločas, navíc kouč Rolando Maran musel už ve 24.minutě sáhnout k prvnímu střídání a Meggioriniho nahradil Pellissierem.

Crotone bylo aktivnější a po zásluze se dostalo do jednobrankového vedení. Vše začalo u táhlé rány Barberise, která orazítkovala břevno. Domácí ale zůstávali u balónu a Sorrentino musel vyrážet pokus Ajetiho, načež další střelu Anteho Budimira už zpacifikovat nedokázal.

Domácí ve druhém poločase hájili těsný náskok a to celkem bez problému. Ofenziva Fly Donkeys nebyla vůbec nebezpečná. Až devět minut před koncem dokázali hosté rozvlnit síť, ale kvůli ofsajdovému postavení branka neplatila.Chievo si ani v závěru nedokázalo vytvořit patřičný tlak a na půdě Crotone nakonec prohrálo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele