17. kolo
17.12.2017 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

ACF Fiorentina - Janov CFC 0:0

Nerozhodným výsledkem 0:0 skončilo utkání na stadionu Artemio Franchi mezi Fiorentinou a FC Janovem. Nedá se říci, že by se hrál špatný fotbal, ovšem ani jeden z týmů se nedokázal střelecky prosadit. Zvláště Fiorentina, která měla na začátku druhého poločasu obrovské množství stoprocentních příležitostí.

První poločas byl z obou stran vyrovnaný. Lépe vstoupili do utkání Grifové a jejich aktivitu zhruba po dvaceti minutách převzala domácí Fiorentina. Do nadějné gólové pozice se dostal hlavičkující Chiesa, jenomže netrefil branku. Podobně si pak vedl i o okamžik později Pezzella. Asi největší příležitost prvního poločasu přišla až ve 41.minutě. Přízemní centr i díky teči neusměrnil do sítě Simeone! Grifové museli před koncem poločasu řešit velkou nepříjemnost, protože se jim zranil Nicolás Spolli a na plac musel Luca Rossettini.

Fiorentina se v prvním poločase neprosadil a to chtěla ve druhém dějství změnit. Viola byla po změně stran výrazně aktivní a měla spoustu příležitostí konečně hnout s nerozhodným výsledkem. Po centru Lauriniho hlavičkoval těsně vedle Simeone a ránu Biraghiho zase vytěsnil Perin! Vzápětí z rohového kopu opět hlavičkoval Chiesa a znovu chyběl jen malý kousek. Za další dvě minuty ve stoprocentní šanci přestřelil branku Biraghi a bylo neuvěřitelné, co všechno domácí dokázali spálit.

Série zahozených šancí nakonec musela domácí pořádně mrzet, protože ani Badelj nadvakrát nepřekonal výtečného Perina. Na stadionu Artemia Franchi nakonec žádná branka nepadla, s čímž jsou jednoznačně spokojenější hosté.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele