17. kolo
17.12.2017 20:45 CET
3 : 3
(2:2)

Reportáž

Atalanta Bergamo - SS Lazio 3:3

Střet dvou pohárových zástupců vítěze nepoznal. Atalanta remizovala v atraktivním duelu s Laziem 3:3, přestože několikrát v zápase vedla. Lazio i bez svého nejlepšího střelce Cira Immobileho vždy našlo odpověď.

Na stadionu Atleti Azzurri D'Italia to byla pořádná divočina. Diváci, kteří si našli cestu na stadion, rozhodně nemuseli litovat, spíše naopak, protože nakonec byli svědky šesti krásných gólů. Lazio v minulých kolech nejenže poztrácelo několik bodů, ale také Cira Immobileho. Nejlepší střelec Biancocelesti si odpykával trest za vyloučení v zápase s Turínem.

A do utkání vstoupili lépe domácí a v 19. minutě se po centru Petangy ujali vedení. Jeho precizně zahraný centr našel hlavu Caldary a Strakosha neměl nárok. Než se stačilo Lazio oklepat, inkasovalo podruhé. Ve 22. minutě dostal přihrávku za obranu Iličič v pádu zvýšil na 2:0. Hosté úplně vypadli z tempa a díky skvělému zákroku Strakoshy proti Cristantemu to záhy nebylo 0:3. Lazio nakonec mělo kliku, protože místo tříbrankového rozdílu to za dalších pět minut bylo zase jen o jeden gól. Milinkovič-Savič vyslal zpoza vápna nenápadnou střelu, která zapadla s pomocí tyče do branky. A to nebylo všechno, stejný hráč pak ze stejného místa zamířil opět na přední tyč a Berisha opět inkasoval.

Remízový stav 2:2 sliboval atraktivní podívanou i po změně stran a skutečně tomu tak bylo. Hned ve 46. minutě odpískal sudí pokutový kop za faul na Gómeze a Josip Iličič střelou do protipohybu brankáře vrátil vedení na stranu Atalanty.

Na tahu bylo Lazio, jenomže výbornou ránu Lucase Leivy zneškodnil ještě lepším zákrokem Berisha. Atalanta se dokonce radovala ze čtvrtého gólu, ovšem ten pro odmávaný ofsajd neplatil. Biancocelesti usilovali o vyrovnání a remíza 3:3 se skutečně dostavila. Jedenáct minut před koncem předvedla Inzaghiho parta parádní ťukec a Luis Alberto přízemní střelou ke vzdálenější tyči opět srovnal.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jestli tohle bukwicím vyjde 2,4-3,4-3,01.?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyšlo -favorit neprohrál.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele