o titul, 31. kolo
26.05.2017 18:30 CET
2 : 3
(1:1)
Stadión:
Arena Lviv, Lvov

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Šachtar byl letos ve všech vzájemných zápasech lepší, očekávám výhru Šachtaru i dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Šachta by i nakonec vyhrál nebýt rozhodčího...... Celkově je ale double ve správných rukou, Dynamo letos na Šachtar nemělo.

Reagovat
HullCity

Sice už o nic nešlo,ale doufal jsem teda v silnější sestavu Šachtaru.Hodně se mi líbí v poslední době Alan Patrick,snad bude dostávat šance i v příští sezoně.Pochopitelně jako vždy potěší branky Jarmolenka.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos to byla zpackaná sezona. Nicméně jsem rád, že se Dynamo dalo cestou mladých, ukrajinských kluků. Taková filosofie je v Šachťaru Moskva naprosto utopická Nějaký ňouma tady píše o přízni sudích. Takovému oslovi vzkazuji, ať se podívá na zápasy Šachťaru v jeho největgší slávě. A to i proti Dynamu: ještě teď se mi z toho chce zvracet!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele