2. kolo
20.07.2012 18:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (6)

Přidat komentář
HullCity

Kryvbas začal sezonu skvěle,ale výkon nebyl hodný týmu z nejvyšší soutěže.V Odese si taky nemůžou skákat radostí,sice vyhráli,ale málem prohospodařili 3 golovým náskokem.Vzhledem k tomu,jakým způsobem vyhrál Kryvbas bude přát Odese:0:1.

Reagovat
HullCity

Tentokrát to bylo naprosto zasloužený výsledek.Odesa si nebyla schopna vytvořit nic pořádného a tak Kryvbas jde zaslouženě,alespoň na čas,do čela tabulky!

Reagovat
paver

Oděsa v prvním kole naplnila mé očekávání ikdyž ten průběh mohl bý hladší, ale tři body jsou tři body. Kryvbas pro mě velice překvapivě přehrál venku Vorsklu a postaral se tak o překvapení kola! Zápas jsem neviděl, ale podle tvé reakce hrál Kryvbas hrozně takže šance na body zde určitě je. Pokud Oděsa zahraje tak jako v prvním poločase proti Užhorodu tak by to mohlo klapnout. tip 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
bohous63

1:0 KONEC

Reagovat
smazaný uživatel

Kryvbas dalsi jednogolova vyhra, pro me prekvapeni...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele