2. kolo
21.07.2012 18:30 CET
1 : 5
(1:3)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (7)

Přidat komentář
HullCity

Karpaty nezačali vůbec špatně,zvlášť když jejich hlavní síla spočívá v domácích zápasech.Mariupol,ikdyž prohrál,ukázal,že na to bude mít i letos a klidně může zabojovat i o něco víc,než jen o 11.místo z minulé sezony.Faktem je,že Pavlov pořád nemůže rozvázat smlouvu ve Vorskle,což může být velkým problémem pro tým,když nebudou vědet,kdo je jejich trenér.Na tenhle zápas se moc těším,zklamaní poslední sezony,proti týmu s velkými ambicemi,tip 2:1.

Reagovat
HullCity

TAK TOHLE JE ŠÍLENÝ!!!Mariupol po jmenování Pavlova každý pasoval do role jakéhosi černého koně ligy,ale aby Lvov vydrtil VENKU 1:5?!?Možná měli preventivně Karpaty sestoupit,něco nezdravého je v tom týmu...Mariupol palec nahoru!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
paver

Tady to vidím na další remízku do sbírky Karpat. tip 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Exkluzivni vyhra Mariupolu, Karpaty nejsou nic extra, ale o tolik prohrat si nezaslouzili ..

Reagovat
smazaný uživatel

WTF!?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele