21. kolo
03.03.2012 12:30 CET
5 : 1
(1:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kdo by to řekl,že oba dva se budou po 21 kolech ve vzájemném zápase zachraňovat.Jak Zorya tak hlavně Karpaty měly být někde jinde,ale přece bojují o zachranu!Karpaty ukáží své zkušenosti a těsně vyhrají,ale opět to nebude žádný super výkon.Karpaty určitě letos největší překvapení a zárověň zklamání.

Reagovat
paver

Tento zápas je pro obě mužstva veledůležitý. Pro Karpaty je to příležitost jak se odtrhnout od dna tabulky a konečně se alespoň trochu přiblížit klidnému středu. Zorya je na tom už velice bídně a každá ztráta se bude hodně špatně napravovat. Karpaty tento zápas zvládnou a připíší si důležité 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

5:1!!!Je tohle vůbec možné?Jak může tým s nejhorší formou v lize porazit Karpaty takovým přesvědčivým výsledkem?!Beru zpět,Zorya si nejspíš zaslouží zachránit a naopak Karpatům by prospěl takový menší preventivní sestup,tam by se pak vše vyčistilo a vrátili by se ty Karpaty,které doma provětrávaly týmy jako Metalist,Kyjev a Šachtar!!!Alespoň Hladkij čestný gol...

Reagovat
paver

Prostě nechápu...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný!Já myslel že Lvov vyhraje minimálně o 1 gol.Gol syce dal,ale inkasoval až pět.Když takhle bude pokračovat tak sestoupí.Jsem ze Lvova.Nechci takový šok zažívat pořád.Ty bodové rozestupy na dnu tabůlky jsou docela malé.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele