22. kolo
10.03.2012 13:30 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Šachtar si tou remízou zkomplikoval boj o titul a celkem i o LM vůbec!!Metalist mu dýchá na záda.Proto musí Šachtar zabrat a do zápasu právě s Metalistem by měl vyhrát co nejvíc zápasů a proč nezačít právě proti Mariupoli,který má jiné starosti,ikdyž s jeho záchranou to vypadá dobře.Tipuji výhru Šachtaru,ale ne po příliš přesvědčivém výkonu...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť druhé je Dynamo Kyjev (má zápas k dobru, takže možná první). Takže i Kyjevu by se měli bát. a do LM se dostanou

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo má právě ten dnešní zápas k dobru.

Reagovat
paver

Přesně tak. Výhra sice ne oslnivá, ale za 3 body, které se počítají. Mariupol už je podle mě zachráněný a už může hrát v naprostém klidu, ale na Šachťar stačit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Šachtar se podle mě letos do předkola LM nedostane.Ne s takovými výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

Utkání jsem neviděl, ale asi to žádná hitparáda nebyla. Nicméně obecně myslím, že trio Dynamo, Šachťar, Charkov to budou mít na hřištích soupeřů na jaře hodně těžké.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele