24. kolo
25.03.2012 15:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pro oba týmy to je zápas o EL,což překvapuje hlavně u nováčka soutěže Odesy.Myslím si,že Vorskla je dostatečně kvalitní tým na to,aby v takových důležitých zápasech vítězila,proto tipuji výhru Vorskly.

Reagovat
paver

Tak na tento zápas se velice těším. Moje oblíbená Oděsa přivítá tvojí oblíbenou Vorsklu!!! Oděsa podle mě na poháry v této sezoně už nemá a řekl bych, že ani vedení nepočítá s tím, že by se tam prokousali. Vorskla už také pomalu vypadala na to, že vypadne z bojů o poháry, ale opak je pravdou. Na jaře oba týmy předvádějí slušný fotbal a hlavně bodují! Tento zápas bude jedna velká bitva a myslím si, že se zde budou body dělit.

Reagovat
smazaný uživatel

1.gol prostě nádhera!!!Pořád si myslíš paver,že Odesa nemá ani malou šanci na EL?Když vynecháme D.Kyjev za týden tak potom mají celkem přijatelné soupeře.

Reagovat
paver

No tak toto jsem nečekal!!! Parádní výkon a velmi povzbuzující výhra v podání Oděsy!!! No musím říct Xardas, že pomalu už začínám věřit, ale kdybych řekl před sezonou, že Oděsa bude hrát o poháry, tak by mě nejspíš někam zavřeli! Ale samozřejmě ještě není zdaleka dobojováno a ve hře je ještě spousta dalších klubů. Nejdůležitější je to, že se stabilizoval hráčský kádr a že se bude hrát první liga i příští rok. Pokud by se Oděsa do těch pohárů dostala, tak bych ani chvíli neváhal a jel bych se na ní podívat!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele