semifinále
10.01.2024 20:00 CET
5 : 3
po prodloužení
(2:2, 3:3)

Reportáž

Oslavy hráčů Realu Madrid (© AFP)

Cestu Realu do finále nepřekřížil ani nový nejlepší střelec historie Atlétika

Real Madrid vykročil ke svému 13. triumfu ve španělském Superpoháru, když v semifinále zdolal Atlético 5:3. Ve strhující první půli se oba celky prosadily hned dvakrát, přičemž jedním z úspěšných střelců byl Antoine Griezmann, který se díky 174. zásahu v dresu Los Colchoneros osamostatnil na trůnu nejproduktivnějších kanonýrů historie klubu. Přetahovaná pokračovala i po změně stran a jelikož základní hrací doba rozhodnutí nepřinesla, o triumfu Bílého baletu rozhodl až ve 116. minutě vlastní gól Stefana Saviće.

Ačkoliv spousta fanoušků kroutila hlavami, vedení španělského fotbalu bylo spokojené se stále relativně novou čtyřčlennou podobou Superpoháru a počtvrté stanovilo místem jeho konání saúdskoarabský Rijád. Za mírného favorita semifinálového derby sázkové kanceláře určily Real, jehož posledním přemožitelem však byli ve druhé polovině září právě Los Indios.

Na domovském stánku klubu Al Nassr, a tedy i Cristiana Ronalda, měli značnou převahu fanoušci Realu Madrid. Zpočátku ovšem vládlo Atlético, když nejdříve Kepa vyrazil pokus Samuela Lina, na hlavičku Maria Hermosa z následného rohového kopu však již byl gólman "Bílého baletu" krátký.

Totožný typ standardní situace vedl i k vyrovnání, jelikož defenziva Los Colchoneros úplně zapomněla na Antonia Rüdigera, jenž nasměroval balon mimo dosah Jana Oblaka. Obrany obou týmů jako by se v teplém saúdskoarabském počasí cítily jako na dovolené. Ve 30. minutě se nejlépe zorientoval ve vápně soupeře Ferland Mendy a jemnou tečí poslal míč do sítě.

Jenže Realu radost z obratu dlouho nevydržela, neboť Griezmann po efektní kličce využil pomyslné dálnice ve středu hřiště a podruhé překonal Kepu. Paradoxně nejzajímavější moment první půle ale nakonec nabídl brankář Oblak, který krkolomným skokem vyrazil takřka jistý zásah Rodryga.

Druhé dějství málem znovu gólově otevřel Lino, jehož projektil prosvištěl těsně vedle tyče. Následně se hra přesunula spíše na stranu Atlétika, ale až v 71. minutě se musel předvést Oblak, který po rychlé rozehrávce Realu famózně vychytal pokus Daniela Carvajala.

Na druhé straně naopak selhal Kepa, jenž pod tlakem Álvara Moraty vyrazil míč do defenzivního kolegy Rüdigera, od něhož balon doputoval do brány. Přehlídka útočných schopností obránců tím zdaleka neskončila, neboť po zmatcích ve vápně svěřenců Diega Simeoneho málem protrhl síť Carvajal.

Půlhodina nad rámec základní hrací doby již takovou divočinu nenabízela. Oběma celkům začaly zcela logicky docházet síly, a tak fanoušci čekali na další ofenzivní nálož marně. K penaltovému rozstřelu nicméně nakonec nedošlo, protože ve 116. minutě Joselu hlavičkoval do nohou Saviće, který bizarním způsobem nasměroval balon za Oblaka. Slovinec se v nastaveném čase vydal do vápna soupeře s cílem vyrovnat, avšak při návratu selhal ve sprinterském souboji s Brahimem Díazem, jenž se trefil přímo do prázdné brány.

Real Madrid tak po výhře v utkání, v němž rozhodčí udělil jedinou žlutou kartu, počtvrté z dosavadních pěti edic čtyřčlenného španělského Superpoháru postoupil do finále. To je na programu 14. ledna a soupeřem Bílého baletu bude buď Barcelona, nebo Osasuna.

Autor: Livesport.cz / Tomáš Buda

Komentáře (159)

Přidat komentář
Di Stéfano

Vôbec sa mi nepozdáva tento formát superpoharu , staré zlaté časy . Dva mužstva a jeden zápas v Španielsku . Ale tak čo už peniaze vládnu futbalu .

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Lemond Laws

Reagovat
Moshe Dajan

Mě tohle naopak připadá o dost zajímavější. Aspoň má ta trofej trochu větší hodnotu, když musíš projít minipavoukem a ne se jenom spoléhat na náhodu jednoho zápasu

Reagovat
JM

Vždyť to bylo na dva zápasy. Doma, venku.

Reagovat
Gazdo

Je to uplny paskvil a este aj mimo spanielska

Reagovat
oli9

Hlavně pro ty fanoušky doma, kteří na ty zápasy chodí je to fakt zajímavé no

Reagovat
LyEX

Celé vedenie ligy je na výmenu a priviesť tam niekoho z vedenia PL, nech laligu vytiahnú tam kde patrí a hlavne aby sa nemusela takto ponižovať.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
martin.b

To vůbec není o nikom z vedení PL (které ani nefunguje tak jako ve Španělsku btw) ale o komplexním produktu a kultuře na ostrovech, která přitahuje diváky a investory.

Reagovat
LyEX

O kultúre a podobných veciach sa hádať nebudem (možno tou kultúrou myslíš vyššiu korupciu), ale vzhľadom na striedanie popularity jednotlivých líg v rozmedzí nejakých 30 rokov s tebou nesúhlasím, za prvé v Španielsku majú 2 kluby, ktorých fans základňa spoločne podľa štatistík je väčšia ako ostatných klubov v prvej desiatke klubov dokopy, takže divákov určite láka, to prečo neláka investorov zvaľujem na neschopného Tebasa a jeho prisluhovačov a jediné s čím môžem súhlasiť je ten komplexný produkt, ale ten sa vytvoril práve schopným vedením ligy a vytvorením zázemia, čo si myslím, že pri totožnom vedení by nebol najmenší problém. Vezm si len jednotlivé kluby (Madridské kluby, Barcelonské, Sevillské, aktuálne Girona, Valencia, kluby z Bilbaa, Malaga, Zaragoza a Murcia sú veľké mestá.

Reagovat
martin.b

Tu korupci sis mohl odpustit, zbytečná poznámka, navíc úplně mimo ale whatever. Ve španělským systému se přiznám tolik nevyznám, neznám jeho konkretní slabiny kromě toho, že nepovolují vlastnictví soukromým sektorem. Mně ale prostě stačí jen čirej fakt, že tv práva PL jsou 2x cennější než ty LaLigy a to prostě mluví za vše. A těch důvodů je víc, ten produkt je obecně atraktivnější, infrastruktura je lepší, PL má silný postavení v Asii/US, LL nic takovýho nemá, postavení tam mají silný 2/3 kluby. Cyklem bych taky neargumentoval, fotbal jako business se za posledních 20 let strašně posunul a Španělsko, i vlivem slabé ekonomiky, prostě nestíhá PL ale už i BL v tomhle konkurovat a snaží se to zvrátit Superligou

Reagovat
Pharrell

Reagovat
rominhoFCB

[rac1]

FC Barcelona a Puma sú blízko k dohode. Tato ponuka bude výrazne prevyšovať súčasnú dohodu s Nike a pomôže Barcelone s finančnou situáciou.

Reagovat
Gazdo

Kiezby

Reagovat
smazaný uživatel

Borci byl nekdo na tom olympijskem stadionu, kde ted hraje Barcelona? V dubnu budu v Barce a premyslel jsem, ze bych zasel na zapas s Valencii, ale trosku me odrazuje ten stadion a jak z tech mist vlastne pujde videt. Stoji tech 100€ za listek za to? Pripadne co jineho z ruznych sportovnich klani by se dalo v terminu od 24.4. do 1.5. v Barcelone a okoli shlednout pokud by mel nekdo nejaky tip?

Reagovat
doocetung

100e za barcu nestojí ani kdyby si měl vyhřívanou sedačku se švédským stolem vedle čtvrtého rozhodčího

Reagovat
CHONG

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Jordi Alba

Byl. Vidět půjde celkem v pohodě, ale atmosféra s porovnáním na CampNou je prostě slabší. Jinak datumy teda nic moc, Gironu ani basket nevychytáš.

Reagovat
Nuno čomes

Jak může být slabší, když tam téměř žádná není?

Reagovat
Jordi Alba

Díky tomu téměř.

Reagovat
Nuno čomes

Tak to je velká bída. V pořádku.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Kdyz chces vyplaznout 100€ za listek, 03.05. Je v Razzmatazz koncert Alvaro de Luna za 25€. Pro narocmejsi zkus Die Antwoord za 40€ 18 a 19 dubna.

Nechapu, proc se chces jit dobrovolne nechat umucit na BCN a jesto za to platit 100€. Stejne to skonci nejako trapne a na vine bude kvalita travniku, mic Puma, pozdni strat zapasu, etc….dosad si tam jakoukoliv vymluvu od Javiera Hernandeze

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Phillipinho

Byl jsem letos na LM proti Portu. Mista v rohu tribunu prostredni. Listky za 89 euro, taky jsem se obaval, jaky bude vyhled, ale bylo to uplne v pohode

Reagovat
Mishko

pre našu sezónu by bolo najlepšie dnes vyhrať a o týždeň vypadnúť

Reagovat
mrtvej ofsajd

Člověk poprvé vyrazi do Madridu, pak zjisti, ze se la liga nehraje a když zjistí, že se hraje aspon supercopa Realu s Athleticem, tak zjisti, ze se to hraje u Arabů.

Je toto možné?

Reagovat
smazaný uživatel

A co bys dělal, když by se liga hrála?

Reagovat
mrtvej ofsajd

No, zkusil bych sehnat lupeny... když nic, tak aspoň treba na Getafe. Ale druha liga jede... Alcorcon.

Reagovat
Xavi

Reagovat
milan78

vše je možné..., když jsem byl v anglii, tak na fulham v intertoto.., sem vyrazil podle času v ČR..., pak jsem zkusil první zápas sezony arsenal x no name..., 2:0 Henry..., ale sledoval jsem to na King cross v sázkovce.., protože hodinu před zápasem svítilo SOLD OUT...

Reagovat
mrtvej ofsajd

Parada

Reagovat
Phillipinho

Ty si nevěděl, že se o víkendu nehraje liga. Zároveň si nevěděl, že se bude hrát Supercopa. Pak si nevěděl, že se hraje už pátým rokem v Arábii. A nakonec si doteď myslíš, že tam hrál Real Madrid s Athleticem.

To fakt až není možné.

Reagovat
Lemond Laws

Reagovat
Vopi11

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Gazdo

Ved je to cisto pokus uputat na seba pozornost

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
janinho

tak ides do madridu a nedokazes si predtym najst par minut aby si si pozrel ci sa hraje v madride nieco zaujimave? sorry, ale toto ide na tvoje triko

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
rominhoFCB

This is Ancelotti's line-up for the first semi-final of the Super Cup: Kepa, Carvajal, Rudiger, Nacho, Mendy, Valverde.Tchouameni, Modric, Bellingham, Rodrygo, Vinicius

Reagovat
smazaný uživatel

Až na Kepu spokojenost. Kroos asi není úplně stoprocentní, jinak moc nechápu, proč v takovém zápase nehraje.

Reagovat
Pony Slaystation

Tradiční destinací je opět Saúdská Arábie...

Reagovat
oli9

Saúdská Arábie

Reagovat
Well

Ať už jde a tím neustálým padaním doprdele.

Reagovat
misinho7

Rudiger sialene zviera tuto sezonu.

Reagovat
Well

Konečně mu tam zase začaly padat i ty hlavy.

Reagovat
Well

Fede se dnes tak docela zblaznil, kolik toho pokrývá.

Reagovat
Well

Krásná akce, snad poslední hráč, od kterého bych čekal gól.

Reagovat
Mishko

hráme zatiaľ fakt dobre a atmosféra teda čumím

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
misinho7

Griezman teraz naozaj top gol...

Reagovat
Well

Cozeee?

Reagovat
Mateo16

Rodrygo

Reagovat
Mateo16

Dnes Morata hra za Real

Reagovat
misinho7

Paradny prvy polcas.

Skoda tej sance Rodryga, pekne to spravil ale teda to zakoncenie, neviem preco vyberal stranu kde bol Oblak ale ok

Reagovat
misinho7

ale cakal som nudu a zapas naozaj dobry, snad postupime

Reagovat
doocetung

No podle toho zakončení moc stranu nevyberal sotva vybral vůbec stranu kde byla brána aletu a ne naše

Reagovat
Miguel19

Rudiger

Reagovat
smazaný uživatel

Vinícius a Rodrygo opět trapas s tím padáním.

Reagovat
Mishko

Vini áno, ale Rodrygo? Ten zákrok v pokutovom území by 50% rozhodcov odpískalo

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť si na to koleno vyloženě naskočil.

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
Well

Výhod ho blba a je aspoň se to odnaučí.

Reagovat
LAM

Vinicius by potřeboval přelámat obě nohy za to filmování. Ten musí mít už rekord

Reagovat
Well

Kroose za ta jeho prohlášení místní hodně milují.

Reagovat
CHONG

Rudi je fakt magor

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa

Reagovat
Well

Kepa magic.

Reagovat
Sigma Olomouc

Kepa

Reagovat
vilp

Slušný no.

Reagovat
Mateo16

Kepa dochytal

Reagovat
monkej

Kepa

Reagovat
Fernando_Torres

Co tam jako ten moula reklamoval?

Reagovat
Well

Nevím asi dvojdotek.

Reagovat
Kluivert9

Kepa pořád stejnej klaun

Reagovat
Sigma Olomouc

Danieeeeeeel Carvajaaaal

Reagovat
misinho7

Kepa ma ale sere....verim ze v lige bude zas Lunin.

Reagovat
kaja900

Doufám no

Reagovat
PP

Moc hezká akce a hezký zápas! Akorát ten Kepa.. hlavní brankář Realu Madrid na půl sezony..

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Well

Brahim toho ukázal mnohem více než Vini a to ani nemusí padat, hlavně že ho Carlo musel posadit, když má formu.

Reagovat
Mateo16

Bohuzail Vinicius ma najhorsiu sezonu v RM zatial a je jedno hra stoj co stoj

Reagovat
Well

Tu formu bych mu ani tolik nezazlival, kdyby se snažil hrát, ale on jde skoro do každého souboje s tím, že chce faul a myslí si že mu to budou furt všichni žrát. Teď na konci už ani pořádně nebojuje ale prochází se v ofsajdu nebo přenese hru. Takže když jindy má jít dolů než teď?

Reagovat
mayday

Už v půlce souboje řve a otáčí se na rozhodčího... Strašnej zoufalec.

Reagovat
Sigma Olomouc

Brahim super

Reagovat
misinho7

Je pravda ze mu to az tak nejde no. Sice ten gol co sme dali, tak to vlastne on utiekol po tej strane. Ale na jeho pomery je to proste malo..snad sa to zlepsi.

Reagovat
misinho7

Super zapas, riadne sme ich zatlacili skoda ze to tam nepadlo.

Kepa ale za mna nemoze byt jednotka, z neho vobec nejde istota. Lunin myslim ze dokazal ze si zasluzi byt n.1

Reagovat
Well

Pereze ten zápas hodně zajímá.

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Al Capone

Prasata

Reagovat
Whitemedia

Peníze na prvním místě a pak uctíváš legendu před velbloudy, kteří vůbec netuší, kdo to byl.

Reagovat
Mateo16

Ze toto vadi zrovna fanusikovi Chelsea , a celej PL ,

Reagovat
Whitemedia

Vadí mi, že to ti čuráci vypískají, jinak si klidně hrejte celou soutěž u těch dementů, když je tohle ok.

Reagovat
Salfovic

Nechápu

Reagovat
Al Capone

Proc na Kroose buci?

Reagovat
Well

Měl prohlášení proti té jejich slavné lize už dřív.

Reagovat
Al Capone

Aha. Vsak ma pravdu.

Reagovat
Well

To právě nechtěli slyšet, proto bučí, prostě stádo.

Reagovat
Laliga

Ešte že je to Toni dnes na twitteri ocenil atmosféru na štadióne

Reagovat
misinho7

Reagovat
Well

Reagovat
Sigma Olomouc

Brahim

Reagovat
Mateo16

Brahim

Reagovat
Sigma Olomouc

Oblak ti gólmani jsou tak pomalí?!

Reagovat
Moshe Dajan

Nebuď zlý, měl za sebou stometrový sprint do vápna na roh

Reagovat
Mateo16

Najvtipnejšie ako ho obiehal tak mu podskocil aby ho mohol predbehnut

Reagovat
PP

tak ve 120.minutě..

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Jackmaker1989

kamo, šak brahim je tam snad najrychlejsi, ini hraci ho tam nemohli chytit. Ale vyzeralo to vtipne

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Sigma Olomouc

super zápas.

Reagovat
CHONG

Parádní zápas

Reagovat
misinho7

Brahim jak ho predbehol.

Ale paradny zapas bavil som sa.

Tak dat sa dokopy a podme finale

Reagovat
Breze

Brahim

Reagovat
misinho7

Inac Dani tuto sezonu zas v svojom prime. Naozaj je paradny a snad ho zas nevyradi nejake zranenie.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Raul=Real

Vinca predpokladam ze Carlo neposadi nikdy , tak dufajme ze dojde ten Kylian a snáď mu uberie minúty

Reagovat
Breze

Dost ma hneva, ako Brahima hned odstavil, najma po tom, ake super vykony podaval. Zasluzil by si rozhodne viac.

Reagovat
kaja900

Kéž by dával sestavu podle formy a ne jména Vini je dobrý a snad se brzo dostane do formy a uklidní se, ale aktuálně by měl hrát zleva Rodrygo a vpravo Brahim

Reagovat
Laliga

Pokiaľ to neposvätí Perez tak určite nie

Reagovat
Di Stéfano

Zápas skvelý , jediná kaňka miesto konania , tí dromedári si zaslúžia akurát tak púštnu búrku a nie španielsky superpohár.

Reagovat
DidusIneptus

Souhlasím. Do Asie evropský fotbal nepatří. A do arabskyho světa už teprv ne!

Reagovat
DidusIneptus

Mazáci hráli proti žáčkům. Smetli je 5:3. Žáci slaboučký, naivní, hloupoučký

Reagovat
Ed_Hazard

valloire?

Reagovat
r.mrazik

piskaji pri piete, piskaji na kroose

vedeni La Ligy k smichu...

Reagovat
Pharrell

Fakt krásnej match . Jen tak dále RM ! Hala Madrid !

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Šílený zápas! HALA MADRID!

Reagovat
Phillipinho

Příště bych se jim na tuhle píčovinu v Arábii totálně vykašlal. Stadion plný nějakých fejkových arabských fans, který fandí jenom Realu a na Atletico od rozcvičky píská.

Ostuda.

Reagovat
LyEX

Real je dosť populárny v Ázii, nie je sa veľmi čo čudovať, ale zároveň okrem fans Atletica mu nefandí za ten antifutbal (viem viem túto sezónu vraj majú po prvýkrát pod psom hrať krajší futbal, už mi to niekto spomínal), nešportové fauly a zákernosť nikto ani v Európe, takže neviem čo sa rozčuľuješ.

Reagovat
Phillipinho

Kdyz se hraje Supercopa ve Spanelsku na neutralnim hristi, tak je zde rozdeleni vstupenek 50/50. Proto je to neutralni puda, kde nema jeden tym vyraznejsi podporu. Tohle byl vicemenne domaci zapas pro Real.

Rozciluju se proto, ze tenhle obrazek neni moc dobra propagace pro spanelsky fotbal. Ale tak spanelskym bafunarum se mozna tohle libi no. Tezko rict. Kazdopadne to byla fraska.

Nicmene jedna vec na tom zajimava byla - tyhle cmoudi udelali pro Real lepsi atmosferu nez udelaji lokalni fans na Bernabeu

Reagovat
JM

Dvě věci.

1) Od roku 1982, kdy se Supercopa Espana hraje, se hrálo na neutrálním hřišti přesně JEDNOU, a to v roce 2018.

2) Zřejmě jsi nikdy na zápase přímo na Bernabeu nebyl.

Reagovat
fenixLFC

Ked to zas nema spanielsko nejak idiotsky vynimocne tak aj ked sa hra na stadione jedneho s timov tak su listky 50/50

Reagovat
CHONG

Reagovat
CHONG

Nejvíc se pískalo na Kroose

Reagovat
Kenneth

Pravda se Arabacum kousala tezce. Toni

Reagovat
Mato178178

chvilu som pozeral druhy polcas tak real neskutocna kvalitka nam by dali trojku do polcasu len tak

Reagovat
pobody's nerfect

Naprosto nedůstojné španělské ligy hrát superpohar v Arábii. Nejsou nic než prodejně děvky. Fakt se klubům divím, že ho nebojkotuji nebo pokud to nejde, nesehraji s juniorkou.

Reagovat
Salfovic

Kluby jsou stejné děvky.

Reagovat
Miguel19

Klubům z toho jdou určitě taky nějaké milionky, tak pokorně drží hubu a krok.

Reagovat
Phillipinho

No Osasuna chudak dostava nejmin a to ne zrovna o malo. Komedie.

Reagovat
hematop

Nádherná podívaná, ale tady se krásně ukázaly dvě věci. Kepa je absolutní nejistota v bráně. Lunin by měl být v bráně a druhá věc je opomíjení Diáze. Ten klučina má neskutečný drive a každý jeho dotek s balónem znamená nebezpečí pro soupeře. Vini tu hru neskutečně zpomaluje a to musí vidět každý. Mám ho rád, ale aktuální forma je jasně na lávku, což bohužel Carlo neudělá. Mám Ancelottiho rád, ale z prodloužení jsem radost neměl. Daleko více by se mi líbil Xabi, který by určitě tu sestavu více rotoval a dal by čuchnout hráčům jako je Guller, Paz a další. Bojím se, že tihle draví, lavičkoví hráči se na to vyserou a skončí to např. jak s Odegaardem

Reagovat
Di Stéfano

S týmto bohužiaľ musím súhlasiť , aj keď mám Viniho rad , príde mi už dlhšie že sa viac sústredí na padanie , rozhadzovanie rukami a kričaním po rozhodcovi než na futbal. Najlepšie by bolo nech si to da v hlave dokopy a zatiaľ môžu krídla hrať Rodrygo s Brahimom.

Reagovat
Laliga

Guler , veď je fit len tretí zápas, pričom nehral prvý po ktorom Ancelotti povedal že má za sebou len 4 tréningy a nechcú s ním hneď riskovať . Následne dostal 60 minút a včera by som ani nečakal že dostane šancu a predsa ju dostal. Netreba všetko len krititzovať. A čo sa Paza týka, máme na tri posty v zálohe Ceballosa, Camu, Tchouameniho, Modriča, Kroosa, Valverdeho, Gulera a vám sa zdá že Paz hrá málo . Toto prosto nepochopím. Sorry fakt. Tiež ma poteší vidieť mladíkov ako je on, ale treba sa pozrieť na to čo je predním. Keď bude hrať Paz a Guler, zase sa tu bude riešiť prečo nehrá Ceba či Cama a tak ďalej . Carlo si s tým lazaretom dokráčal po prvé miesto v skupine bez straty bodu, v Lalige prehral len s Atletmi ale tu stále človek číta ako robí niečo zle. Mne už je dlho zle skôr z týchto komentárov.

Reagovat
Laliga

*respektíve ani nemá potrebnú kondíciu(k tomu Gulerovi)

Reagovat
misinho7

niekedy tych ludi nechapem...aby Carlo uspokojil vsetkych tak by snad museli hravat dve jedenastky... podla mna robi co sa da a najlepsie ako vie, vysledky mame, hra je dobra ale stale bude nespokojnost.

Reagovat
hematop

Hele klid. Já patřím přesně mezi lidi, kteří taky nepindají nadarmo a je to za x let snad moje objektivně druhá kritika na adresu Realu. Jen jsem vyjádřil trochu nespokojenosti k Vinimu a Kepovi + nepříliš velká rotace. Jsem jeden z těch, co fandí i když se nedaří To se neboj můj milý Frodo

Reagovat
misinho7

Tak Vini je jeden z naj hracov na svete a asi naj do nas (teda momentalne asi Jude) ale tuto sezonu ho zabrzdilo zranenie a potom si to musi dat poraidku aj v hlave zmysle ze sa musi skludnit tolko sa nehadat a nehadzat o zem. On ked si hraje svoje tak je nezastavitelny ale ako nahle riesi dalsie veci tak je pruser. Snad sa z toho dostane.

Reagovat
Kenneth

On se hadal a choval jako kunda na hristi i kdyz byl jednu dobu nezastavitelny.

Reagovat
king23

Byť souhlasím s tvými poznatky, tak tohle "pomlouvání" Ancelottiho a neradost z prodloužení smlouvy fakt od některých fans Realu nechápu. Borec má naprosto výborné výsledky a tady fakt někdo reálně uvažuje o neprodloužení? Chceme se zase vrátit do doby Beniteze, Lopeteguie nebo Solariho?

Reagovat
Kenneth

Ne, logicky chceme jit cestou se Xabim. Ancelotti odvedl v Realu kus prace a za to mu patri dik, ale po sezone jsme se meli rozloucit.

Reagovat
king23

Co to ale znamená jít cestou se Xabim? Uvědom si, že Xabi trénuje Leverkusen teprve rok a půl. Ano daří se mu tam, ale to neznamená, že se mu bude dařit i v Realu. Jeho zkušenosti jsou minimální. Fakt jenom blázen by vyhodil extreméně úspěšného trenéra.. proč vlastně? Protože málo rotuje? To fakt stačí jako důvod k neprodloužení? A na jeho místo dosadíme mladého trenéra jehož budoucí výsledky jsou velká nejistota a velký otazník.

Reagovat
Kenneth

Proste bych chtel jit cestou mladeho a hladoveho trenera jako je Xabi, vic v tom neni. Citim z neho totiz trosku Zidane vibes. Na Ancelottiho nerotaci a casto nekoukatelnou hru uz sem si tak nejak zvykl.

Klidne bych se rozloucil i s Kroosem a Modricem po sezone a postavil to na nove krvi od trenera az po hrace.

Reagovat
Laliga

Zidane vibes a Ancelottiho nekoukatelnou hru? Asi si rýchlo zabudol ako to vyzeralo pod ZZ po návrate. Mal dokonca možnosť si to doplniť podľa seba a aj tak, TO, boli nepozerateľné zápasy. Carlo nemal možnosť si vybrať hráčov a napriek tomu našiel spôsob ako z toho vyťažiť oveľa viac.

Reagovat
oli9

Arábie

Klauni kteří to tam prodali

Kroos

Reagovat
Kenneth

Vitezstvi nad tema kundama a protahly ksicht krysaka Moraty potesi vzdycky. Kazdopadne hrat o trofeje v ty arabsky pousti je hanba spanelskemu fotbalu. Penize vzdy az na prvnim miste.

Reagovat
Well

Lewa je strašně z formy, to je jak úplně jiný fotbslista.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele