14. kolo
25.07.2010 12:15 CET
2 : 2
(0:2)

Reportáž

Sibir Novosibirsk - Lokomotiv Moskva 2:2

Fantastickou podívanou nabídl divákům v Novosibirsku souboj domácí Sibiri s Lokomotivem Moskva. Zápas nabídl krásný fotbal, velkou porci šancí, nádherné góly a heroický výkon domácích, kteří dokázali srovnat z 0:2 na 2:2 a dokázali obrat o body favorita z Moskvy.

Začátek utkání však podobné podívané nijak nenaznačoval. Lokomotiv byl lepším týmem na hřišti a už v 16. minutě se postavil k přímému volnému kopu Alexandr Alijev a nádhernou ranou z 35 metrů překonal bezmocného brankáře Kowalewského. Hosté pak zápas v klidu kontrolovali a opatrnou hrou nedávali domácím šanci hrát.

Svou královskou disciplínu si Alijev zopakoval v 31. minutě, když opět napřáhl k dalekonosné ráně z přímého kopu. Jeho střela tentokrát míříla bezpečně doprostřed branky Sibiri, ale brankář Kowalewski už letos poněkolikáté obrovskou hrubkou nechal propadnout jednoduchý míč za svoje záda. Lokomotiv tak v poklidu dohrál první poločas a těšil se na jednoduché tři body.

Druhý poločas však nabídl zcela jiný obrázek hry a nezaujatý divák musel být navýsost spokojený. Domácí do druhé půle nastoupili o poznání bojovněji a už v 49. minutě se po centru Čížka probojoval Medvěděv a svým důrazem před brankou snížil na 1:2. Gól jakoby hráče Sibiri neuvěřitelně oživil a na hřišti byl k vidění zcela jiný fotbal než v první půli.

Obě mužstva se střídaly v krásných fotbalových akcích, gólové šance se střídaly na obou stranách a oba brankáři se předháněli ve výtečných zákrocích. O něco nebezpečnější však byla domácí Sibir a v 67. minutě přidala druhý gól, když neuvěřitelnou ranou ze 40 metrů srovnal Dmitrij Mološ.

S nerozhodným stavem nebylo spokojené ani jedno mužstvo a v závěru zápasu pokračoval ofenzivní fotbal na obou stranách. Další gól už ale nepadl a skóre se tak zastavilo na stavu 2:2.

Autor: Martin Olšovský

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele