25. kolo
24.10.2010 14:30 CET
3 : 3
(1:2)

Reportáž

Anži Machačkala - Zenit Petrohrad 3:3

Zenit opět nedokázal vyhrát, když pouze remizoval v Machačkale. I když lídr od třetí minuty prohrával, dokázal třemi góly ztrhnout vedení na svou stranu. Ovšem tři body mu nakonec utekly.

Anži se hned od počátečního hvizdu vrhla do útoku a tato snaha nesla ovoce. Corajev poslal pas na Holendu, ten nastavil nohu a míč přeletěl přes Ževnova.Puštěný gól nikterak Zenit neodradil od útočných snažení. Zprvu Abajev tak tak předstihl dotírajícího Dannyho a pak přišla první gólová chvíle Portugalce, kdy se jeho nahrávačem stal Bucharov. Danny měl snadnou práci a lehce poslal míč do vzdáleného rohu.

Zenit postupně získal nadvládu na hřišti. Ve 28. minutě z pravé strany vtrhl do pokutového území Bucharov a v pádu se ještě snažil pokořit Abajeva. Neúspěšně. Potom přišla slabá chvíle machačkalského brankaře. Po střele Lukoviče vyboxoval míč před sebe, takže Zyrjanov neměl těžkou přáci s dopravením balónu do brány.

Druhý poločas začali domácí opět aktivně. Arziani se pustil po levém křídle a po jeho centru málem skóroval Holenda. Dannyho odpověď byla o dost nebezpečnější, přičemž ve chvíli střely byl Portugalec udeřen do nohou, avšak Kolobajev penaltu nepískl, protože útočník Zenitu dohrál svou akci. Nakonec se Dannymu přece jen podařilo vstřelit druhý gól. Portugalský útočník převzal míč na levém křídle, obehrál dva obránce a pak vyslal tvrdou a přesnou střelu do vzdálenějšího úhlu.

Zdálo se, že už není o co hrát, jenže střídající Žosan na to měl jiný názor. Pěknou střelou z boční linie pokutového území překvapil Ževnova a zmenšil rozdíl na pouhý jeden gól. Vyrovnávací branka přišla v 90. minutě. Denisov sestřelil útočícího Corajeva, Tagirbekov ze standardní situace střílel do skrumáže hráčů, kde se nejlépe zorientoval Bakajev a srovnal na konečných 3:3.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele