25. kolo
23.10.2010 12:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Alanija Vladikavkaz - Dinamo Moskva 0:0

Moskevské Dinamo nedokázalo zvítězit ve třetím zápase za sebou, když pouze remizovalo ve Vladikavkaze. I když Anton Šunin opět nebyl pokořen, moc práce stejně neměl.

Ze začátku byli aktivnější domácí, především jejich pravá strana. Ovšem v 15. minutě se předvedl Samedov, když poslal pas do šestnáctky samotnému Kuranyimu, avšak ten nedokázal zklidnit balón. A po rozehrání rohu málem skóroval Epureanu. Hra pokračovala, domácí se snažili, ale dopouštěli se příliš mnoha nepřesností. Do konce poločasu se hostům podařilo předvést několik útočných akcí. Kuranyi nedokázal pořádně vystřelit z dvanácti metrů, Chochlov se dlouho rozhodoval, kam pošle míč. Nakonec jeho centr Samedova nenašel.

Po změně stran se na pravé straně domácích objevil Chubulov, po jehož průniku vyslal nebezpečnou střelu Mašukov. Postupně se však hra opět zpomalila a k viděni byla spousta chyb a faulů. Po hodině hry se nedokázal v pokutovém území prosadit Chochlov, který ani nevystřelil a po vystřídání jeho místo obsadil Jakubko. Kapitánskou pásku si navlékl Kuranyi. Pak na pole vyběhli Rebko s Voroninem. Soubojů však na hřišti bylo více, než fotbalu. V 72. minutě dostal šanci ze standardní situace vystřelit Gabulov, ale míč se dokutálel přímo do Šuninovy náruče.

Díky Voroninovi se hostům podařilo aktivně dokončit zápas. Po hře rukou Bulgarua u svého pokutového území střílel do zdi Samedov. Domácí poněkud nesmyslně zdržovali, protože remíza pro ně nic neřeší. Poslední střela šla z kopačky Voronina. Ovšem trochu nepřesně.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele