Další články

Olympiakos má nového trenéra, štěstí zkusí Mendilibar

Olympiakos Pireus pokračuje ve střídání trenérů a dalším odvážlivcem se stal José Luis Mendilibar. 62letý kormidelník se do práce vrací čtyři měsíce od propuštění ze Sevilly.

Olympiakos nadále hledá tvář, u týmu končí další trenér

V Olympiakosu Pireus během roku a půl končí již šestý trenér. O práci rychle přišel Carlos Carvalhal, tisk o odvolání portugalského kouče živě spekuloval a vedení nyní potvrdilo informace médií.

Panathinaikos překvapivě mění kouče, kormidla se ujme Terim

Kádr Panathinaikosu Atény převezme vyhlášený turecký trenér Fatih Terim. Jeho nečekaný nástup k řeckému týmu, u něhož vystřídal Srba Ivana Jovanoviče, potvrdilo dnes vedení klubu.

Evropa čelí vlně násilí. Zastavily se ligy, oběťmi jsou i fanoušci hostů

Pobodaní fanoušci, trenér s krvavou tváří i pěst do obličeje rozhodčího. Nejde o akční film, ani vyprávění z řad amatérského fotbalu. Taková je realita v elitních evropských ligách. Vlna násilí, která má na svědomí zápasy i celá ligová kola, se šíří Evropou. Od Francie, přes Belgii a Řecko až po Turecko.

Šéf řecké ligy kvůli znechucení z násilností rezignoval

Šéf řecké ligy Vangelis Marinakis s okamžitou platností odstoupil z vedení soutěže. Loďařský magnát tím zareagoval na sérii násilností, které v posledních týdnech otřásly řeckým sportem. Rezignaci dnes oznámil v dopise členům představenstva.

Rozhodčí v Řecku vstoupili do stávky, víkendové kolo se hrát nebude

Víkendové 14. kolo řecké ligy bylo odloženo kvůli stávce rozhodčích, kteří volají po větší ochraně před fotbalovými chuligány. Ve čtvrtek byl navíc při střetech fanouškovských skupin při volejbalovém derby mezi Panathinaikosem Atény a Olympiakosem Pireus vážně zraněn policista.

Martínez vydržel jen pět měsíců, Olympiakos na jeho místo jmenoval Carvalhala

Olympiakos Pireus podle očekávání okupuje přední příčky tabulky řecké nejvyšší soutěže, na pohárové scéně se mu ale nedaří a vedení na to reaguje. Řešením je rošáda na lavičce, Diega Martíneze nahradil Carlos Carvalhal.

Někdejší ruský talent doplatil na zranění: Dzagojev ukončil kariéru

Alan Dzagojev v pouhých 33 letech pověsil kopačky na hřebík. Bývalý ruský reprezentant, jenž většinu kariéry spojil s CSKA Moskva, se k tomuto kroku rozhodl kvůli četným zraněním...

Derby věčných nepřátel se nedohrálo, fanoušci zranili hráče petardou

Derby v osmém kole řecké ligy mezi Olympiakosem Pireus a Panathinaikosem Atény se nedohrálo kvůli zranění hráče petardou. Fanoušci ve druhém poločase zasáhli hráče hostujícího týmu Juankara, který se rozcvičoval za postranní čarou.

Brabec: Nejsme nějaký vyjukaný tým, v Albánii můžeme dominovat

Obránce Jakub Brabec věří, že čeští fotbalisté mohou ve čtvrtečním utkání kvalifikace mistrovství Evropy v Albánii, které bude přímým soubojem o první místo ve skupině, dominovat.

Brno posílil mládežnický reprezentant Alijagič

Český mládežnický reprezentant Denis Alijagič podepsal roční smlouvu s dvouletou opcí ve Zbrojovce Brno. Dvacetiletý ofenzivní hráč přišel do pátého týmu druhé ligy jako volný hráč po konci v Olympiakosu Pireus. Brno představilo novou posilu na klubovém webu.

Návrat do Plzně? Nevím, jestli se to ještě může stát, říká Darida

Vladimír Darida (33) po povedeném jaru zahájil svou druhou sezonu v řecké nejvyšší soutěži. V dresu Arisu Soluň sice neúspěšně bojoval o účast v evropských pohárech a hned na startu sezony se se svými spoluhráči musel vyrovnat s výměnou trenéra, ale jinak je na jihu Evropy spokojený. I o tom mluví v dnešním vydání podcastu Livesport Daily.

Hájek podepsal smlouvu s nováčkem řecké ligy Panserraikosem

Obránce Tomáš Hájek bude po odchodu z nizozemského Vitesse pokračovat v kariéře v řeckém týmu Panserraikos. S nováčkem nejvyšší soutěže podepsal roční smlouvu s opcí. Na twitteru o tom informovala agentura Sport Invest, která hráče zastupuje.

Brabec odmítl nabídku od Panathinakosu, rozhodl se zůstat v Arisu

Jakub Brabec před sebou má třetí sezonu v dresu Arisu Soluň. Český obránce setrvání v tomto klubu upřednostnil před stěhováním do Panathinaikosu, který mu předložil nabídku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele