13. kolo
22.06.2013 18:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (7)

Přidat komentář
hradec

TIP: 1 Dočkal dá gol

Reagovat
Hiko

Mám takový divný pocit, asi půjdu tentokrát proti "svým" - 1:2

A Dočkal bude mimochodem zase začínat mezi náhradníky , dánská tlačenka je silnější, Mikkelsen i přes zoufalé výkony má místo v základu předplacené do aleluja.

Reagovat
Hiko

A dneska Mikkelsen zase nejhorší na place, přesto je tam 90 minut a bude i příště To se pak nedivím Bořkovi, že v médiích vytrubuje, že chce v létě někam jinam.

A co se týče zápasu, RBK vyhrál zcela zaslouženě, loučil se Elyounoussi (to bude velká ztráta), solidně zahrál Nicki Bille, Mike Jensen má teď taky fazónu jak hrom, a mile překapil Jonas Svensson. Obrana moc nepouštěla kvalitní hosty do útočení, vítězství je nakonec na té straně, kde mělo být.

Jen by si ta velmi pěkná návštěva (potřetí v řadě na RBK doma více jak 19 tisíc diváků , tj. skoro vyprodáno) zasloužila více gólů, 3:0 nebo 3:1 by tomu zápasu slušelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hiko nezlob se, ale mezi tymy opravdu nebyl 3 golovy rozdil myslim ze ani dvou golovy, jednogolova vyhra byla na miste a vzhledem k dulezitosti se utkani se neni moc co divit, ze se hralo takto opatrne, presto i ja jsem doufal ze to bude vicegolovy zapas

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
Hiko

Rosenborg spálil spoustu velmi dobrých šancí (Tarik asi moc chtěl, jinak střely na bránu 6:2, celkem 18:10), to, že hosté drželi míč, mě ani tolik nepřekvapuje, ale ze středu hřiště se góly nedávají.

Reagovat
Hiko

sorry, reakce na "biggpee 23.06.2013 08:26"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele