Další články

První posila před novou sezonou: Manchester City přivedl Sávia z Troyes

Sávio se po vydařeném hostování v Gironě vrátil do Troyes, následuje však další přesun ve skupině City Football Group. Dvacetiletý brazilský křídelník přestoupil do Manchesteru City, který zaplatí 21 milionů liber bez bonusů, které mohou částku zvýšit na 33,6 milionu liber.

Potíže Bordeaux se prohlubují, majitelé Liverpoolu francouzský klub nekoupí

Problémy Bordeaux se v úterý prohloubily. Fenway Sports Group (FSG), majitelé Liverpoolu, oznámili, že ukončují jednání s francouzským klubem. Tomu tak hrozí sestup až do třetí ligy.

Francouzský mistr z roku 2009 v potížích, Bordeaux prozatímně přeřazeno do třetí nejvyšší soutěže

Francouzský klub FC Girondins de Bordeaux byl dočasně přeřazen z Ligue 2 do třetí nejvyšší ligy. Důvodem jsou přetrvávající finanční problémy, potvrdilo v úterý vedení francouzské ligy (LFP).

Lense čekají poslední zápasy kariéry, po sezoně pověsí kopačky na hřebík

Poslední zápasy aktivní kariéry před sebou má Jeremain Lens. Někdejší nizozemský reprezentant se před dvěma roky uchýlil do třetiligového francouzského Versailles a letošní sezona bude jeho poslední, oznámil to dnes před odvetou semifinále Ligy mistrů mezi PSG a Dortmundem.

Francie kvůli koronaviru přerušila soutěže

Kvůli koronaviru byly přerušeny soutěže také ve Francii. Země mistrů světa následovala Itálii a Španělsko, kde už byly ligy pozastaveny dříve. Po víkendu se má přidat i Německo, zatímco o osudu anglické Premier League se momentálně jedná.

Největší korsické kluby asi vyklidí pozice v prvních dvou ligách

Nejprve finanční kontrolor francouzských soutěží DNCG vyloučil z druhé ligy AC Ajaccio, nyní došla řada také na SC Bastii, která přitom teprve před měsícem spadla z Ligue 1. Nyní by oba celky kvůli špatnému finančnímu zdraví měly od příští sezony působit ve třetí lize zvané National...

Lyon koupil z Châteauroux talentovaného útočníka Matetu

Francouzské kluby mohou v průběhu sezony využít žolíka a koupit jednoho fotbalistu i mimo přestupní termín. Této možnosti nyní využil Olympique Lyon, jemuž se rozpadla ofenzivní vozba. Mezeru po zranění několika hráčů má zaplnit Jean-Philippe Mateta z třetiligového LB Châteauroux...

Fenin skončil ve francouzském Istres a do léta už si nezahraje

Útočník Martin Fenin skončil ve třetiligovém francouzském Istres, a protože na podzim hrál za Teplice, nesmí už v této sezoně podle pravidel mezinárodní federace FIFA nastoupit za třetí klub. Sedmadvacetiletý fotbalista se individuálně připravuje v České republice.

Fenin odchází z Teplic, ve Francii bude hrát třetí ligu za Istres

Útočník Martin Fenin bude hrát třetí francouzskou ligu za Istres, kam přestoupil z Teplic. Do klubu, kde už působí český záložník Mario Lička, odešel sedmadvacetiletý fotbalista podle serveru idnes.cz zadarmo.

Ve Francii je 87 hráčů podezřelých z nedovolených sázek

Podle agentury AFP se 87 profesionálních fotbalistů, kteří působí ve třech nejvyšších francouzských ligách, dostalo do podezření, že porušili zákaz sázet na zápasy těchto soutěží. Třiadvacet z nich údajně sázelo na utkání vlastních týmů. Podle prezidenta francouzské ligy Frédérica Thirieze není mezi podezřelými žádný věhlasný hráč.

Kanonýr Koller v 38 letech definitivně končí s fotbalem

Nejlepší střelec v historii české reprezentace Jan Koller ukončil kariéru. Osmatřicetiletý útočník hrál poslední rok a půl za Cannes ve třetí francouzské lize a měl smlouvu ještě na další sezonu. Bývalý hráč Sparty, Anderlechtu a Dortmundu však dnes ČTK potvrdil, že s fotbalem na profesionální úrovni končí.

Koller dostal ve Francii červenou kartu za nesportovní gesto

Český útočník Jan Koller ve službách Cannes nedohrál úterní zápas třetí francouzské ligy proti Evianu. V nastaveném čase prvního poločasu jej rozhodčí vyloučil kvůli tomu, že Koller na trávníku údajně ukázal blíže nespecifikované nesportovní gesto.

Koller odmítl nabídky z bundesligy i Číny a přestoupil do Cannes

Jan Koller se vrací na závěr kariéry do Francie. Nejúspěšnější střelec v historii české reprezentace dnes podepsal smlouvu na rok a půl s třetiligovým AS Cannes, kterému by rád pomohl do druhé nejvyšší soutěže. Přestup oznámil agent Pavel Paska, podle kterého Koller odmítl nabídky z Hamburku a z Číny.

Koller se blíží angažmá ve třetí francouzské lize

Jan Koller letos v zimě s největší pravděpodobností opustí vrcholový fotbal. Jak už dříve naznačoval, jedná s třetiligovým francouzským Cannes a předpokládá, že se s ním během příštího týdne podepíše smlouvu. Šestatřicetiletý útočník to řekl v dnešním rozhovoru pro Český rozhlas.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele