základní část, 19. kolo
18.03.2008 20:45 CET
0 : 2
(?:?)
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bristol Rovers mám vcelku rád, ale Swansea je rozjetá a venku hraje velmi dobře. Bohužel pro Bristol Rovers, ale tip 0:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme to trochu poopravit, situace se od prosince kapánek změnila. Bristol Rovers šli mezi tím výkonnostně nahoru, takže tak bez šance nejsou, jelikož, byť Swansea drží vedoucí pozici, v posledních dvou zápasech jako by jim docházel dech. Tudíž oprava tipu. Nový tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nakonec dopadlo paradoxně podle staršího tipu. Swansea se prosadili až na samém konci zápasu. Díky této výhře si upevnili vedoucí pozici v League One a už snad nikdo nemůže pochybovat, že v příštím ročníku vyšší League Champioship přivítáme další klub z Walesu !!! Bristol Rovers tato prohra může merzet, sestup ještě není teoreticky odvrácen, ale věřím, že jim to vyjde a v League One se stabilizují.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele