semifinále - odvety
29.01.2020 20:45 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Citizens sice prohráli, do finále ale postupují

Těžký úkol v podobě vstřelení tří branek na Etihadu se hráčům Manchesteru United nepodařil a v Ligovém poháru končí jejich pouť v semifinále. Po domácí porážce 1:3 sice venku zvítězili, ovšem jen těsně gólem Matiće.

Do vedení mohli jít už v osmé minutě bleděmodří. Povedená dlouhá přihrávka na malé vápno našla Agüerovu hlavu, argentinského snajpra ale vychytal skvěle De Gea. Tentýž hráč se ocitl i ve druhé šanci, po narážečce se Sterlingem musel gólman znovu zakročit, tentokrát proti ráně pod břevno.

Do šaten ale s náskokem odcházeli hosté. Fredova standardní situace z velké vzdálenosti překvapivě propadla až na zadní tyč, odkud ji Nemanja Matić milimetrově přesným volejem uklidil za Bravova záda.

Po necelé hodině hry mohl vyrovnat Sterling, který si bravurně pohrál s obráncem i s De Geou, jenže pak namísto do poloprázdné klece zamířil nad břevno. Asi definitivní trhlina do ambiciózních plánů "Rudých ďáblů" na otočení dvojzápasu přišla dvacet minut před koncem. Po nevynuceném stažení soupeře viděl Matić žlutou kartu, a jelikož byla již druhá, musel se pakovat do sprch.

Manchester City tak pronikl do finále, kde se střetne s birminghamskou Aston Villou. Pokud uspěje, zvítězí v Carabao Cupu potřetí v řadě a popáté z posledních sedmi let.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
t0mmy33MCFC

Tezko tipovat jak k tomu Pep pristoupi, je to derby, takze potreba jim nalozit jeste vic! Na druhou stranu uz by se dalo trochu posetrit na Slepice

Reagovat
MCFC_8

Tiez som zvedavy, nepostup by ma velmi sklamal v takejto situacii

Reagovat
t0mmy33MCFC

ehm, na to ani nepomyslim

Reagovat
Elmas

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuji 4:1 ale spíš to vidím, že United branku vůbec nedají.

Reagovat
diastan

Klidný být nemusí, hlavně ať to postup je

Reagovat
MCFC_8

Prehra mrzi, ale dolezitejsi je postup, skoda tych nasich sanci...finale musi byt nase!

Reagovat
t0mmy33MCFC

co se deje se Sterlingem... jednu dobu top hrac sveta a najednou totalne neschopnej cokoliv promenit

Reagovat
MCFC_8

Tiez nechapem...totalne z formy, nepada mu to tam aj ked drie...proti United 18 alebo 19 zapasov a bez golu

Reagovat
Pharrell

City

VAR

Reagovat
t0mmy33MCFC

vzdyt VAR v akci vubec nebylo...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele