základní část, 30. kolo
14.04.2023 18:30 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
 

Reportáž

Radost hráčů Cremonese (© AFP)

Cremonese nabírá dech, druhou výhru v řadě zapsalo proti Empoli

Už druhou výhru v řadě má nováček z Cremony a rázem to pro něj znamená zvýšení šancí na záchranu. Cremonese pochopitelně setrvává v sestupovém pásmu, osm kol před koncem se ale může pokusit o stíhací jízdu. Páteční partii s Empoli rozhodl jedinou brankou už ve čtvrté minutě Cyriel Dessers.

Cremonese se v minulém kole blýsklo výhrou na půdě Sampdorie a nyní zvládlo i druhý záchranářský duel, tentokrát proti Empoli. To nejdůležitější přitom přišlo už po pouhých čtyřech minutách, když Cyriel Dessers dostal výbornou přihrávku od Sernicoly a zblízka překonal brankáře Perisana. Ve 26. minutě měli hosté obrovskou šanci vyrovnat, jenomže Piccoliho střele z první scházela o trochu větší přesnost.

Empoli určitě nescházela snaha, ale první poločas si Cremonese pohlídalo. Hosty navíc postihla další nepříjemnost v podobě zranění De Wintera, kterého nahradil Sebastian Walukiewicz.

Na začátku druhého poločasu mohli domácí zvýšit. Tsadjout zatáhl balón do pokutového území a nebezpečně vypálil nad. Přesnost chyběla i v 60. minutě po střele Sernicoly. Domácí i nadále udržovali nejtěsnější vedení a až do konce neinkasovali. Cremonese vyhrálo po druhé v řadě, ovšem s devatenácti body zůstává v tabulce i nadále předposlední.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele